Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen!

Kehys - 15x21 cm (A5)

Täältä löydät kaikki kehykset jotka sopivat kuville koossa A5 (15x21 cm).

76 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 76 tuotetta

Kehykset koossa 15x21 cm

Täältä löydät valokuvakehykset, jotka sopivat kuville koossa 15x21 cm. Nämä kehykset ovat kuvasuhteessa 5:7 ja sopivat A5-kokoisille kuville, jotka ovat erinomaisia ripustaa seinälle joko yksin tai yhdessä muun kokoisten kehysten kanssa. Kaikkien asiakkaiden pitäisi pystyä löytämään jotain, mitä he haluavat ja siksi olemmekin keränneet useita tyylikkäitä kehyksiä eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa.

Nämä kehykset sopivat kuville, joiden mitat ovat 21x15 cm ja niitä on tietenkin tarkoitus käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa. Suurin osa kehyksistä voidaan ripustaa seinälle tai asettaa hyllylle. Klikkaamalla haluamaasi valokuvakehystä voit lukea, onko siinä esimerkiksi seinäteline tai tukijalat. Ota aikasi käydä läpi valikoimaamme ja löytää kehys, joka tuntuu oikealta juuri sinun kotiisi.

Mitä haluat taulusi esittävän?

Meiltä löytyy lukuisat ihanat julisteet 15x21 cm koossa, ja ne sopivat tietysti ripustettaviksi 15x21 cm kehyskokoon. Valmisjulisteen avulla voit luoda taulun nopeasti ja helposti ja saat alta aikayksikön hienon sisustusyksityiskohdan, jolla koristella kotisi.

Mikäli suosit henkilökohtaisempaa kuva-aihetta, suurennos omasta kuvastasi voi olla hyvä vaihtoehto. Tätä nykyä lähestulkoon meiltä kaikilta löytyy valokuvia suoraan kännyköistämme, ja nämä kuvat ovat myös useimmiten riittävän hyvälaatuisia suurennettaviksi ja kehystettäviksi. Mitä haluat nähdä katsellessasi uutta tauluasi? Läheisen ystävän, lapsesi, tai ehkäpä auringonlaskun, josta pääsit nauttimaan viime kesänä?

Jos taas valokuvaaminen ei ole sinun juttusi, voit toki kehystää muidenkin ottamia kuvia. Kerää kokoon jokunen sanoma- tai aikakauslehti ja ala selata niitä. Usein lehdistä löytyy runsain määrin hienoja kuvia, jotka ovat kaiken lisäksi täysin vapaita käytettäviksi! Valitse lehti, joka vastaa parhaiten omia intressejäsi – matkustamista, luontoa, muotia jne. Mikäli löydät useampia mieluisia kuvia, miksi et loisi niistä kuvakollaasia? Kukaan ei ole koskaan liian vanha leikkaamaan ja liimaamaan, joten ota siis esille sakset ja liima ja yhdistele lempikuvasi muodostamaan tyylikäs kokonaisuus. Hauska juttu, jonka voit myös toteuttaa, on yhdistellä kuvia ja tekstejä. Ehkäpä leikkaat sitaatin tai otsikon, jonka liimaat sitten johonkin valitsemistasi kuvista?