Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen!

Kehys - 40x60 cm

Riippumatta siitä jos haet kaunista hopeanväristä 40x60 cm kehystä, tai ohutta mustaa puukehystä meiltä löytyy mitä etsit. Etsi, ja löydä suosikkisi.

122 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 122 tuotetta

Valokuvakehykset & taulunkehykset koossa 40x60 cm

Kehys 40x60 cmTähän kategoriaan keräsimme koon 40x60 cm kuvakehykset. Näiden kehyksien kuvasuhde on 2:3, ja niitä voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa. Voit siis käyttää niitä sekä vaakatasossa, että pystyssä olevissa kuvissa. Tämän mallin suurehkot kehykset sopivat erinomaisesti erityistilanteissa otettuihin kuviin, kuten häät ja lomamatkat.

40x60 cm kokoisten kehysten löytäminen ei aina ole helppoa. Se on meidän mielestämme BGA:lla erikoista, koska tämä koko on täydellinen hieman suuremmille valokuville, etenkin jos haluat klassisen 2:3-formaatin. Tyylikäs kuvasarja esimerkiksi häistä tai hauska kuvasarja lapsista sopii täydellisesti koossa 40x60 cm. Tämä on myös hyvä koko, jos haluat luoda tauluseinän, johon keräät hauskoja muistoja hienoissa kehyksissä.

Meillä on 40x60 cm kehykset kaikissa materiaaleissa!

Valikoimastamme löytyy monia erilaisia 40x60 cm kokoisia kehyksiä. Meiltä löydät esimerkiksi alumiinikehyksiä, mustia komposiittikehyksiä sekä perinteisiä puisia kehyksiä, niin tavallisella kuin rikkoutumattomalla pleksilasilla. Kehykset toimitetaan luonnollisesti kiinnikkeillä ja ne voi kiinnittää vaakasuoraan tai pystysuoraan, kuvasta riippuen. Jos haluat mahdollisuuden kokeilla luovuuttasi ja sekoittaa eri kokoja, voi olla hauska idea hankkia myös tauluhylly.

Oikean kehyksen valitseminen oikean kuvan kanssa ei ole aina helppoa. Joskus valinta on itsestään selvä ja tiedä tarkkaan, mitä olet etsimässä, mutta valinta voi toisaalta tuntua mahdottomalta, etenkin jos olet sekoittamassa eri tyylejä. Klassisia valintoja ovat kapeat kehykset mustana tai kullanvärisinä. Mustat kehykset sopivat lähes kaikkeen eivätkä vie huomiota pois kehyksessä olevasta kuvasta. Kultakehykset sen sijaan tuovat ylellistä tunnetta ja viimeistelevät sisustuksen kauniisti. Kultakehykset ovat myös koristeellisempiä ja piristävät sisustusta. Viimeistele paspartuurin kanssa ja anna kuvallesi aitoa kehystettyä tyyliä!

Älä unohda seinäkiinnikkeitä

Älä unohda hankkia kehysten lisäksi niihin sopivaa tulppaa ja ruuvia, jotta voit helposti ja nopeasti koota uudet kehykset ja kiinnittää ne seinälle. Tavallisten kiinnikkeiden lisäksi meillä on myös käytännöllisiä seinäkiinnikkeitä, jotka kootaan tarranauhalla, jotka ovat henkilökohtaisia suosikkejamme. 3M -seinäkiinnikkeiden kanssa vältyt poraamisesta ja ruuvaamisesta. Näiden kiinnikkeiden huono puoli on kuitenkin se, että ne vaativat leveämmät kehykset, jotta tarranauha mahtuu kehyksen takapuolelle. Lisää tietoa tuotteesta löydät täältä.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää etsimääsi, olet tietenkin aina tervetullut olemaan yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään!