Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Kollaasikehykset 8 kuvalle

Mikäli olet aikeissa hankkia kollaasikehys 8 kuvalle, olet löytänyt oikeaan paikkaan – meiltä löytyy nimittäin runsaasti, mistä valita. Halusitpa sitten kehystää minkälaisia kuvia tahansa ja minkä tyyliseen huoneeseen ne ikinä sijoitatkin, meiltä löytyy juuri sinulle sopivat kehysmallit. Katso alapuolelta löytyvään valikoimaamme löytääksesi suosikkisi.

Ehkäpä haluat kehystää yhden teeman mukaisia kuvia? Tai sen sijaan sekoittaa monia erilaisia valokuvia? Vai ehkäpä ripustaa kuvia koko perheestä toimiston seinälle? Meiltä löytyy kollaasikehykset jokaiseen tarpeeseen.

6 Tuotetta

Kollaasikehykset 8 kuvaa

Kollaasikehys 8 kuvalle on oikea valinta kaikille, jotka haluat koota useampia erilaisia suosikkikuvia yhteen ja samaan taulunkehykseen. Jokainen voi itse valita, haluaako kollaasiin ainoastaan valokuvia, pelkkiä leikattuja kuvia vai vanhoja postikortteja. Vai miten olisi sekoitus vähän kaikkea tai kenties jotain muita mukavia muistoesineitä? Jokainen voi päättää itse, miten haluaa hyödyntää kollaasikehyksen mahdollisuudet.

Meillä on paljon erilaisia versioita kehyksistä, jotta kaikki voisivat löytää juuri sen oikean, ja siksi meillä on taulunkehyksiä kaikkiin makuihin. Kun tutustut valikoimaamme, huomaat ettei mitään puutu, vaan meiltä löytyy kaikkia tyylejä. Sillä ei ole väliä, etsitkö minimalistista, kitchiä tai jotain siltä väliltä – meiltä löydät kaiken!

Tilaa koko suvulle!

Yhdessä kollaasikehyksessämme 8 kuvalle on tilaa suurelle perheelle, tai vaikka koko suvulle. Riippuen siitä, kuinka suuri perhe on kyseessä, sopivat jotkut taulunkehykset paremmin kuin toiset. Mutta mielestämme on mukavaa, että suurillekin perheille löytyy kehyksistä suurempia vaihtoehtoja!

Kollaasikehyksen, jossa on tilaa 8 kuvalle, voi toki ostaa pienempääkin perhettä ajatellen, sillä silloin voi laittaa vaikka kaksi kuvaa jokaisesta perheenjäsenestä kollaasiin. Aina löytyy ratkaisu yhdistää taulunkehys ja valokuvat haluamallaan tavalla.

Kollaasikehysten sijoittaminen

Kun ajatellaan oikeaa sijoituspaikkaa 8 kuvan kollaasikehyksille, huomioitavaa on, että ne vievät melko paljon tilaa. Verrattuna tavalliseen taulunkehykseen tai pienempään kollaasikehykseen, taulunkehys jossa on tilaa 8 kuvalle, on sellainen yksityiskohta, että se tulee erottumaan sisustuksessa. Sen vuoksi on järkevää harkita tarkkaan, minkä tyyppisen suuren kollaasikehyksen haluaa.Erityyppisten taulunkehysten yhdistäminen tauluseinäksi on hieno juttu, ja tauluseinänhän tietävät nykyään kaikki, sillä se on ollut trendikästä jo hetken aikaa. Mutta usein unohtuu, että pelkkien kollaasikehysten yhdistely on myös todella kivan näköistä. Voi joko yhdistää vain pari kollaasikehystä tai tavallisia taulunkehyksiä voi yhdistää kollaasikehyksiin – siitä tulee tosi hieno!

Oikean taulunkehyksen löytäminen oikealle kuvalle

Kun on löytynyt valokuva, johon haluaa taulunkehyksen, voi olla vaikeaa tietää tarkkaan, millainen taulunkehys sopii parhaiten. Kun näkee sen oikean, tietää heti, että se on täydellinen taulunkehys kuvalle, jonka haluaa kehystää.

Jos on ajatellut tehdä kollaasin, oikean taulunkehyksen löytämisestä tulee vieläkin hauskempaa, sillä kollaasikehys on se, mitä tulee etsiä. Paljon erilaisia kuvia yhdessä ja samassa taulunkehyksessä on aina hauska idea, ja erityisen hauskaa on, kun löytää kollaasikehyksen, joka sopii täydellisesti kuvien tyyliin.