Asennustarvikkeet

Tästä alta löydät valikoimiimme kuuluvat asennustarvikkeet. Meiltä löydät sekä parhaimman laatuiset teipit, sprayliimat, niittipistoolit ja paljon muuta – jotta löytäisit juuri ne asennustarvikkeet, joita sinä tarvitset.

Suuntaa siis katseesi alle nähdäksesi valikoimamme ja valitse sieltä ne tuotteet, jotka helpottavat juuri sinun asennustöitäsi.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Hinta
  Näyttää 35 tuotteet
  Näyttää 35 tuotteet

  Asennustarvikkeet

  Meillä on paljon fiksuja tuotteita, jotka on tehty helpottamaan kehystystä ja asennusta. Korkealaatuiset asennustarvikkeet ovat tärkeitä, jotta voi sekä suojalla kuvia että löytää käytännöllisiä ratkaisuja. Asennuksen halutaan sujuvan nopeasti ja valittujen asennustarvikkeiden odotetaan olevan hyvää laatua. Tämä kaikki onnistuu meillä – mitä tulee asennukseen, meillä on vain kaikkein parasta.

  Asennuslevyt Perfect Mountilta

  Parhaiden tuotteidemme joukosta löydät Perfect Mountin asennuslevyt. Näiden levyjen avulla voi itse asentaa kuvia ja valokuvia helpolla tavalla. Ei tarvitse olla ammattilainen, eikä erityisen kärsivällinenkään – asennus nimittäin onnistuu sekä nopeasti että helposti.

  Kuvaa voi siirtää paikasta toiseen, miten haluaa, koska levyt aktivoituvat vasta paineesta. Kuvaa voi myös pitää paikoillaan kuinka kauan tahansa, kunnes on löytänyt sille oikean paikan, eikä se tuota mitään hankaluuksia. Mahdollisten kuplien ilmestyessä voi kuvaa silittää pehmeällä liinalla tai vastaavalla.

  Teippi ripustukseen

  Meillä monia erilaisia itsekiinnittyviä teippejä, joilla voi ripustaa valokuvan tai muun kevyen kuvan – valikoimasta löytyy varmasti versio, joka sopii juuri täydellisesti omille kuville.

  Ripustus on paitsi hyvännäköinen, myös helppo, sillä kuvan takana ei näy ripustustarviketta. Juliste, valokuva tai muu kuva riippuu vapaasti seinällä. Tällainen ripustus sopii monille kuville silloin kun ei halua, että huomio kiinnittyy kuvan sijaan esimerkiksi taulunkehykseen.

  Meillä on tukevaa ja vahvaa teippiä, joka pitää kuvasi paikallaan, joten jos etsit tämäntyyppistä ripustusratkaisua, teippimme on paras vaihtoehto!

  Ylellinen teippi sinetöi kehystyksen

  Meillä on tietenkin myös aitoa museolaatuista teippiä sinetöimään kehystyksesi takaosa. Teippi on hyvä valinta kaikille kuville, joita haluat erityisesti suojella, sillä se estää pölyn, lian ja kosteuden pääsyn kuvaan.

  Kun on löytänyt suosikkikuvansa, siitä haluaa luonnollisestikin pitää huolta, ja sinetöintiteippimme avulla voi juuri tehdä sen. Valitse kuva, josta erityisesti tykkäät ja sinetöi kehykset teipillämme. Sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, että kuvasi vahingoittuisi, vaan voit olla täysin turvallisin mielin.

  Liimaa ja kiinnitä kunnolla

  Niittipistooleillamme kiinnität helposti canvakset ja paljon muutakin. Onko sinulla kenties vanhempi canvasmaalaus, josta niitit ovat irronneet vuosien kuluessa? Voit helposti korjata sen uusilla niiteillä.

  Niittopistoolille on monia käyttömahdollisuuksia, ja myymme lisäksi myös niittejä, joten meiltä löytyy kaikki canvaksien kiinnittämiseen.

  Meillä on tietenkin myös korkealaatuista liimaa, jos haluat kiinnittää valokuvia tai muita kuvia liimalla niittien sijaan. Meillä on hyvää sprayliimaa, joka sopii täydellisesti kollaasille tai vastaaville. Liima on vahvaa ja kestävää, joten sitä käyttäessä voi olla huolettomin mielin.