Black Week

alakategoriat

Näyttää 1 - 60 / 126 tuotteet

Black Friday

Black Friday on lähtöisin Yhdysvalloista, jossa se on vuoden suurin ostotapahtuma. Voisi sanoa, että Suomen vastine on välipäiväale, paitsi että alennusmyynnit ovat ennen joulua eivätkä joulun jälkeen.

Black Friday osuu aina ensimmäiselle kiitospäivän jälkeiselle perjantaille. Nykyään tämä päivä on lähtölaukaus jouluostoksille Yhdysvaltojen lisäksi myös Suomessa, jolloin monet aloittavat ostosten tekemisen joulua varten.

Black Friday, Cyber Monday, Black Weekend ja Black Week

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Black Fridayssa on kysymys nimenomaan kiitospäivän jälkeisestä perjantaista, kun taas Cyber Monday on Black Fridayn jälkeinen maanantai. Black Weekend kattaa koko viikonlopun. Meillä sen sijaan on Black Week, jotta sinulla olisi mahdollisuus tehdä ostoksia edullisesti koko viikon ajan – miksi tyytyä vähempään?

Nykyään monet ostavat joululahjat sekä muille että itselleen kyseisenä päivänä. Vaikka meillä Suomessa Black Friday -perinne ei ole ollut olemassa edes 10 vuotta, on se lyönyt itsensä läpi ja kaupankäynti on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen.

Täydellinen nettishoppailuun

Jos teet mielelläsi ostoksia netissä, voit osallistua alennusmyynteihin jo Black Fridayn aikana, vaikka alun perin Cyber Monday oli verkkokaupan vastaus kivijalkaliikkeiden Black Fridaylle.

Nykyään voi jo melkein olettaa, että sivustoja suljetaan suuren paineen vuoksi, samaan tapaan kuin kivijalkaliikkeissä voi syntyä kaaos. Nämä päivät ovat kuitenkin päiviä, jolloin houkuttelevat hinnat ovat tämän kaiken arvoista. Käsitteet Black Friday, Cyber Monday, Black Weekend ja Black Week ovat tänä päivänä sulautuneet yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit luottaa siihen, että useimmiten alennusmyynnit ja alennukset ovat saatavilla koko tämän ajanjakson aikana useissa liikkeissä.

Black Friday Suomessa

Black Friday osuu eri päiville vuodesta riippuen. Tulevina vuosina Black Friday on seuraavina päivinä:

2020: Black Friday on perjantaina 27.11

2021: Black Friday on perjantaina 26.11

2022: Black Friday on perjantaina 25.11

2023: Black Friday on perjantaina 25.11

Nämä päivämäärät on hyvä laittaa muistiin, jos haluaa esimerkiksi ottaa töistä vapaata ja pitää shoppailupäivän ennen joulua.

Valmistaudu Black Fridayhin

Black Friday on erinomainen tilaisuus ostaa lahjoja niin itselleen kuin ystävilleen huomattavasti alennetuilla hinnoilla. On siis fiksua valmistautua tähän säästämällä rahaa, jotta voi ostaa paljon ja edullisesti tänä ajanjaksona.