Tiskirätit

Ruma ja surkea tiskirätti pistää ikävästi silmiin keittiössä, jonka olet juuri sisustanut suurella vaivalla ja huolella. Vaihda tylsät ja lyhytikäiset tiskirätit tyylikkäisiin kangastiskirätteihin, joita voi pestä aina uudestaan ja uudestaan. Keittiöstäsi tulee kauniimpi ja ympäristöystävällisempi! BGA.FI toivottaa sinut tervetulleeksi valitsemaan uuden ja upean kankaisen tiskirätin!

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KANKAISET SIIVOUSLIINAT JA TISKIRÄTIT – PAREMPI VALINTA

  Valitse fiksusti ja hanki keittiöön kankaisia siivousliinoja kertakäyttöliinojen sijasta! Tiskirätti on tietysti välttämätön ruoka- ja tiskipöydän pyyhkimiseen, mutta hyvän tiskirätin voi käyttää muuhunkin. Kankaisia siivousliinoja ja tiskirättejä voi käyttää muidenkin kodin tilojen siivoamiseen. Yhdellä rätillä voit pyyhkiä keittiön tasoja puhtaaksi ja toisella pyyhkiä pölyt muissa huoneissa. Tiskirätillä voit kätevästi kerätä leivänmuruset ruokapöydältä välipalan jälkeen tai pyyhkiä pois sohvapöydältä kahvikupin jättämän renkaan. Kannattaa pitää aina muutama liina valmiina siivouskaapissa. Lisäksi kankainen tiskirätti on myös kaunis katsella, jolloin se viimeistelee keittiön yleisilmettä.

  Kauniillakin tiskirätillä on oltava hyvä imukyky, jotta sillä voi pyyhkiä ylimääräiset nesteet pinnasta kuin pinnasta. Imukykyisellä siivousliinalla pyyhit ja kuivaat erilaiset alustat hellävaraisesti eikä sinun tarvitse pelätä pintojen naarmuntumista. Kun valitset uuden tiskirätin tai siivousliinan tarkista mistä materiaalista se on valmistettu. Puuvilla ja pellava ovat imukykyisiä ja kulutusta kestäviä materiaaleja, josta ensimainittu on lisäksi hyvin pehmeä.

  MIKSI KANNATTAA VALITA KANKAINEN TISKIRÄTTI?

  Tuntuuko kankaisen tiskirätin valinta oudolta? Usein kuulee väitettävän, että tiskirätti on yksi kodin suurimmista bakteeripesistä, jotka vain keräävät ja levittävät likaa. Ei ole siis ihme, mikäli monet välttävät kankaisten tiskirättien käyttöä. Mutta kankainen tiskirätti on ympäristöystävällinen valinta, joka oikein käytettynä pysyy puhtaana ja raikkaana pitkään.

  Kankaisia tiskirättejä voi pestä pesukoneessa tai jopa keittää vedessä muutaman minuutin, jolloin bakteerit kuolevat. Voit lisätä veteen tippa pesu- tai tiskiainetta tai hiukan ruokasoodaa ja rättisi on taas kuin uusi. Tavallista tiskirättiä suositellaan vaihdettavaksi kerran viikossa ja samaa neuvoa voi soveltaa myös kankaisen tiskirätin tapauksessa. Parasta on hankkia kunnon varasto siivousliinoja ja tiskirättejä, jolloin käytössä on aina puhdas liina, kun käytetyt ovat pesussa. Pölyn pyyhkimiseen ja tiskipöydän kuivaamiseen kannattaa tietysti varata eri liinoja. Valitse siis erivärisiä liinoja ja rättejä niin muistat, mikä on mihinkin. Tietysti keittiöön ja kylpyhuoneeseen käytetään kuhunkin tilaan tarkoitetut, omat siivousliinat ja erityisesti kylpyhuoneessa käytetyt rätit kannattaa pestä aina jokaisen siivouksen jälkeen.

  Paras tapa pitää tiskirätti puhtaana pesujen välillä on huuhdella se oikein kylmässä vedessä ja ripustaa se kuivumaan ilmavaan paikkaan, sillä bakteerit eivät pidä kylmästä eivätkä kuivasta. Kun valitset kankaisen tiskirätin teet ympäristöystävällisen valinnan ja lisäksi sinun ei tarvitse muistaa ostaa uusia rättejä ensi kerralla kun käyt kaupassa.

  Kankaisen tiskirätin käyttöikä on sitä paitsi huomattavampi pitempi kuin tavanomaisen tiskirätin. Kulutusta kestävän kankaansa ansiosta sen voi pestä kerta toisensa jälkeen, mikä tekee siitä ympäristöystävän itsestään selvän valinnan.

  PAITSI FIKSU MYÖS KAUNIS VALINTA

  Kankainen tiskirätti ei ole ainoastaan fiksu valinta. Kun käyt tutustumassa valikoimaamme huomaat, että se on myös kaunis vaihtoehto. Tavalliset tiskirätit tylsine ja rumine värisävyineen rikkovat useimmiten keittiön väriteemaa ja tarkoin sommiteltua kokonaisuutta. Kun vaihdat kankaisiin tiskirätteihin sinulla on enemmän valinnanvaraa ja voit löytää vaihtoehtoja, jotka todellakin sopivat muuhun sisustukseen. Olipa kyseessä eloisan värikäs tai hillitynsävyinen tiskirätti, kankainen siivousliina tarjoaa mahdollisuuden viimeistellä keittiösi ilmettä viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

  Tavallinenkin arki voi olla haastava, joten hyvien tuotteiden ja siivousvälineiden valinnalla voi olla suurikin merkitys. Helpottamalla tylsiä ja pakollisia askareita arjesta tulee sujuvampi ja yksinkertaisempi. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme kauniita siivousliinoja ja tiskirättejä kauniimpaan ja vaivattomampaan arkeen!