Pesuhanskat

Varaa aikaa ylelliseen kotikylpylähetkeen! Täältä löydät täydelliset pesukintaat ja kuorintahanskat ylelliseen suihkuun, kasvojen kevytkuorintaan ja ihanaan kokovartalohierontaan. Pesukintaalla ja kuorintahanskalla kuorit pois kuolleet ihosolut ja tuloksena on pehmeä ja sileä, suihkunraikas uusi sinä!

Väri
Materiaali
Koko
Värisävyt
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PESUKINNAS – KOTIKYLPYLÄN EHDOTON VARUSTE

  Suihkun ja saunan tarpeellinen, mutta usein ylenkatsottu pieni varuste: pesukinnas! Käytännöllinen pesukinnas sopii niin vartalon- kuin kasvojenkin pesuun. Erona pesulappuun on se, että pesukintaan voit käyttää hanskan tavoin eikä putoa kädestä käytön aikana, joskin niin pesukintaalle kuin -lapullekin löytyy monta käyttöä ja mitä useampi pesukinnas ja pesulappu, sitä parempi! Kylpyhuoneen tekstiilejä ei voi ikinä olla liikaa! Pesukintaan voi käyttää usealla eri tavalla: voit käyttää sen perusteelliseen kokovartalopuhdistukseen tai kasvosi hellävaraiseen kuorintaan. Kintaan voi käyttää niin kuiva- kuin märkäkuorintaan ja jopa pehmeään hierontaan pintaverenkierron stimulointiin. Mikset varaisi ainakin kerran viikossa aikaa ylelliseen kotikylpylähetkeen, jolloin voit kuoria vartalosi pesukintaalla, ja sen jälkeen hieroa ihoon ihania ihonhoitotuotteita? Voit pestä itsesi saunan jälkeen pesukintaalla, johon olet lisännyt ihanan hoitavan suihkusaippuan tai pehmentävän suihkuöljyn. Mikä sen ihanampaa kuin saunailta, jonka jälkeen olo on puhtaan raikas ja rentoutunut?

  PUUVILLAFROTEISET, LAADUKKAAT PESUKINTAAT

  Valikoimastamme löydät pehmeät froteepesukintaat, joita on valmistettu 100% puuvillasta. Froteekangas on hyvin imukykyinen materiaali, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Voit valita useasta eri väristä, joten löydät varmasti kylpyhuoneesi väreihin sopivat vaihtoehdot. Voit joko jatkaa nykyisten tekstiiliesi mukaista väriteemaa tai elävöittää kylppärin ilmettä lisäämällä siihen värikkäitä pesukintaita pieniksi katseenvangitsijoiksi. Huolimatta siitä, etsitkö vaaleanpunaisia, harmaita tai valkoisia pesukintaita löydät varmasti etsimääsi. Kaikki pesukintaamme on varustettu pienellä lenkillä, josta voit ripustaa ne kauniisti sopivaan koukkuun. Tärkeää on, että sinun ei tarvitse tinkiä ulkonäön ja käytännöllisyyden välillä. Pesukintaamme ovat yhtä laadukkaita kuin ovat kauniitakin ja niistä tulee varmasti yksi kylpyhuoneesi lempitekstiilejä.

  PIENI KYLPYLÄKORI ITSELLESI TAI LAHJAKSI

  Pesukintaat tuovat mieleen kylpylän tunnelman ja muistuttavat tarpeesta pitää huolta itsestään. Mikset kokoaisi pienen kylpyläpaketin muistuttamaan sinua siitä? Luo viikoittainen rutiini, johon kuuluu itsehoitohetki ja varaa siihen pieni rasia tai kori, johon olet koonnut pesukintaan, muutaman pesulapun sekä ihania ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Pesukinnas on kylpyläkorin itsestäänselvä osa, jonka voit käyttää niin vartalon- kuin kasvojenkin syväpuhdistukseen. Ja kun pidät huolta itsestäsi ulkoisesti, vaikuttaa se myös sisäiseenkin hyvinvointiisi. Tällaiset itselleen omistetut hetket tuntuvat suorastaan terapeuttisilta! Kun varustat kylpyhuoneesi käytännöllisillä tekstiileillä valmiiksi käden ulottuville luot ihanan ja rentouttavan tilan. Kylpyhuoneestasi tulee paikka, jossa aamu- ja iltarutiineista tulee miellyttäviä hetkiä, jotka saavat mielellään kestää hiukan tavallista pitempään. Tällainen pieni kylpyläkori voi myös toimia täydellisenä syntymäpäivälahjana ystävälle tai kun haluat hemmotella vanhempiasi.

  PUUVILLAINEN PESUKINNAS ON JÄRKEVÄ YMPÄRISTÖVALINTA

  Ympäristöystävällinen valinta on aina järkevä valinta. Erityisesti kuin kyse on tuotteista, joita käytetään usein ja paljon. Pesukintaamme ovat STANDARD 100 by ÖKO-TEX® -sertifioituja, mikä takaa sen, että niihin ei ole käytetty ympäristölle tai terveydelle haitallisia aineita. Kaikki pesukintaamme voidaan pestä 60 asteessa, joten voit käyttää niitä aina uudestaan. Puuvillafroteisella pesukintaalla on pitkä käyttöikä eikä se kertakäyttötuotteiden tai eräiden keinotekoisten pesusienten tapaan päästä muovipartikkeleita viemäristöön. Tutustu pesukinnasvalikoimaamme ja tee valinta, joka on hyväksi niin sinulle kuin ympäristölle.