Pesulaput

Täältä löydät valikoimamme käytännöllisiä pesulappuja. Pesulaput ovat pieniä pyyhkeitä, joilla voi pestä kasvoja tai lapsen herkkää ihoa. Pesulaput ovat hyvin imukykyisiä ja pehmeitä. Pese ja käytä aina uudestaan ja tee pesulapuista ympäristöystävällinen valinta suosimalla ne kertakäyttölappujen sijasta.

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KAUNIIT JA PEHMEÄT FROTEEPESULAPUT

  Tervetuloa tutustumaan pesulappuvalikoimaamme! Pesulappu on pienenpieni, kevyt ja ihanan pehmeä pyyheliina. Se on kylpyhuoneen käytännöllinen varuste ja koska pesulappuja löytyy useassa eri värissä voit käyttää ne viimeistelemään kylppärisi sisustusta, kun valitset muihin kylpyhuonetekstiileihin sopivat vaihtoehdot. Kauniisti viikatut pesulaput kylpypyyhkeiden viereen kylpyhuoneen hyllylle ovat kaunis yksityiskohta. Vaihtoehtoisesti voit rullata muutaman pesulapun ja asetella ne kauniisti pieneen koriin luomaan aitoa kylpylätunnelmaa. Löytämällä muihin pyyhkeisiin sopivia yhdistelmiä voit luoda kylpyhuoneeseen yhtenäisen väriteeman, jonka yksittäiset osat muodostavat upean kokonaisuuden. Vietämme kylpyhuoneessa paljon enemmän aikaa kuin luulemmekaan, joten sen sisustukseen kannattaa sijoittaa hiukan aikaa ja vaivaa. Useimmiten päivät alkavat kylpyhuoneessa siitä kun nousemme aamulla ja päättyvät siellä ennen kun vihdoin kömmimme takaisin sänkyyn. Kauniit ja käytännölliset kylppärin tekstiilit sopivasti kädenulottuvilla tekevät aamuista ja illoista kauniimmat ja mukavammat.

  MIHIN PESULAPPUJA TARVITAAN?

  Ehket ole ennen kuullut pesulapuista ja ihmettelet mihin niitä oikeastaan käytetään? Pesulappu on yksinkertaisesti pienempi pyyheliina, jolla on useita käyttötarkoituksia niin pienille kuin aikuisillekin. Voit vaikkapa pitää pienen pinon pesulappuja valmiina käyttöön lavuaarin vieressä aamu- ja iltarutiineihin. Froteisella pesulapulla voit nimittäin puhdistaa kasvosi pehmeästi ja hellästi. Ihanan rentouttavaan ja ylelliseen iltarutiiniin voi esimerkiksi kuulua kasvojen huolellinen puhdistus. Vaikka pesulappumme ovat erittäin pehmeät, niillä voi silti kuoria kasvojen ihon hellävaraisesti ja pesun yhteydessä tapahtuva hieronta pitää ihosi kauniina ja kimmoisana.

  Pesulaput ovat lisäksi miltei pakollinen varuste, jos sinulla on pieniä lapsia tai vauva. Pakkaa muutama pesulappu mukaan hoitolaukkuun ja pidä pino pesulappuja valmiina käyttöön hoitopöydän vieressä käden ulottuvilla. Pesulaput ovat pehmeät ja hellävaraiset iholle ja imukykynsä ansiosta ne sopivat niin pienten suiden pyyhkimiseen ruokapöydän äärellä kuin lisävarusteena retkelle kaikenmoiseen tarpeelliseen puhdistukseen ja pyyhkimiseen. Myös koirien omistajat hyötyvät pesulapuista, joilla voi pyyhkiä karvakuonon mutaiset tassut sateisen kävelyretken jälkeen. Pienen kokonsa ansiosta pesulappuja on helppo ottaa mukaan ja kaivaa esille aina tarvittaessa missä tahansa oletkin.

  PEHMEÄT JA MUKAVAT, LAADUKKAAT PESULAPUT

  Mitä pesulappuihin – ja yleensäkin kylpyhuoneen tekstiileihin – tulee, laatu on tärkeä tekijä. Materiaalin on oltava mukavan- ja pehmeäntuntuinen. Pesulappujen ja pyyhkeiden on oltava imukykyisiä ja tunnuttava miellyttäviltä käytössä. Samalla niiden on oltava laadukkaita, jotta ne säilyttävät pehmeän pintansa monen pesun jälkeenkin. BGA voi ylpeästi esittää kauniin valikoiman edullisia, 100% puuvillafroteisia, iholle hellävaraisia pesulappuja. Puuvillafrotee on imukykyinen materiaali, joka kestää hyvin käytössä. Valinta, jossa sinun ei tarvitse tehdä kompromissia laadun ja kauneuden välillä.

  YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALINTA

  Mikäli ympäristö on sinulle tärkeä, kankainen pesulappu on hyvä vaihtoehto pesulappujen joukossa. Voit pestä ne aina uudestaan 60 asteessa ja, mikäli sinulla on siihen mahdollisuus, kuivata ne pesurummussa, jotta niistä tulee erityisen pehmeät. Valikoimastamme löydät myös STANDARD 100 by ÖKO-TEX® -sertifioituja pesulappuja, jolloin voit luottaa siihen, että tuotteessa ei ole käytetty terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Ostamalla pesulappumme teet terveellisen ja ympäristöystävällisen valinnan.

  Pesulappumme ovat varteenotettava vaihtoehto sinulle, joka haluat välttää kertakäyttötuotteita. Kertakäyttöisen kosteuspyyhkeen sijasta voit kastella pesulapun vedellä ja lisätä siihen vähän mietoa saippuaa tai öljyä, jolloin saat hellävaraisen ja tehokkaan ihonpuhdistusliinan. Pesulappuja kannattaa hankkia useamman kappaleen niin, että kierto pestävien ja käytettävien välillä sujuu saumattomasti. Käytössä on aina hyvä olla puhdas ja raikas pesulappu. Valikoimamme pesulaput myydään useamman kappaleen pakkauksissa monessa eri värissä, joita on mukavaa vaihdella. Tarjolla on muun muassa vaaleanpunaisia, vihreitä ja valkoisia pesulappuja, joille voit määrätä eri käyttöjä. Lapsille voi varata esimerkiksi valkoisia pesulappuja, beiget pesulaput pidät itselläsi ja koiralle voi käyttää harmaat pesulaput. Tämä monipuolinen ja käyttökelpoinen tuote on ehdoton kylpyhuoneessa – käy tutustumassa valikoimaamme ja valitse itsellesi sopivat pesulaput!