Rengasverhot

Verhoilla on suuri vaikutus huoneen ilmeeseen. Huone, jossa ei ole verhoja voi tuntua paljaalta ja ikävältä. Ripusta siihen sopivat verhot ja huoneen ilme ja tunnelma muuttuvat kokonaan. Jos kaipaat yksinkertaisen ja näppärän ratkaisun rengasverhot ovat täydellinen vaihtoehto. Rengasverhoja on helppo ripustaa pujottamalla verhotangon niiden renkaiden läpi ja poimutuksen säädät siirtelemällä verhoja mielesi mukaan. Kauniisti laskeutuva verho luo upean ylellisen tunnelman. Purjerenkailla varustettuja verhoja on helppo siirrellä ikkunan eteen tai sivuun ja sopivat siksi parhaiten huoneisiin, joissa tarvitset valonsuojaa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tyylikkäitä rengasverhoja!

Väri
Materiaali
Koko
Värisävyt
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Koko
  • Värisävyt
  • Pituus
  • Hinta
  Näyttää 10 tuotteet
  Näyttää 10 tuotteet

  RENGASVERHOT – NÄPPÄRÄÄ JA KAUNISTA

  Verhot viimeistelevät kotisi ja ovat se lopullinen piste i:n päälle. Kaikista verhovaihtoehdoista rengasverhot ovat ylellinen ja samalla yksinkertainen ratkaisu. Ainoan, jonka tarvitset rengasverhojen ripustamiseen on verhotanko, jonka pujotat verhon renkaiden läpi. Verhojen ripustus käy näin todella nopeasti ja näppärästi ja tulos on aina ihastuttava. Rengasverhoilla luot huoneeseen lämpimän tunnelman tai lisäät väriä ja muutat hetkessä kodin ilmettä! Mikäli kodissasi on huone, jossa ei vielä ole verhoja tulet hämmästymään muutosta, jota verhojen ripustaminen saa aikaan. Jos lisäksi kaipaat nopean, mutta silti tyylikkään ratkaisun, rengasverhot ovat juuri se, mitä etsit!

  Rengasverhoilla on helppo uudistaa kotia ja luoda toivomasi tunnelma. Koti on paikka, jossa sinun on mahdollista tuoda persoonallisuutesi esille ja rengasverhoilla voit esitellä tyylitajuasi. Olitpa trendin tarkka seuraaja tai ajattoman sisustuksen puolestapuhuja kodissasi voit päästää luovuutesi valloilleen. Jos eloisana ihmisenä suosit värikkään pirteitä verhoja, ehkä seesteisen rauhallisena luonteena valitset mieluummin maanläheisempiä sävyjä ja materiaaleja kuten pellavaa ja puuvillaa. Positiivista on myös se, että rengasverhot sopivat kodin kaikkiin huoneisiin. Olohuoneesta niistä tulee tyylikäs yksityiskohta, kun taas kotitoimistossa, paksumman kankaansa ansiosta, ne suojaavat tietokonetta auringon säteiltä. Rengasverhoille on luonteenomaista kauniin aaltoileva poimutus, joka korostaa niiden ylellistä ilmettä ja luo huoneeseen huolitellun tunnelman.

  LUO KOTIISI HOTELLITUNNELMAA

  Rengasverhot ovat yhtä käytännölliset kuin ovat kauniit. Niin paksusta kuin ohuemmastakin materiaalista valmistetut rengasverhot poimuttuvat luonnollisesti kauniin tyylikkäästi. Verhojen renkaiden ansiosta voit säätää poimutuksen itse levittämällä tai kaventamalla verhojen leveyttä tangolla. Valitsemalla ikkunaa leveämmän verhotangon, joka mahdollista verhojen vetämisen ikkunan ulkoreunoihin, voit luoda illuusion todellista leveämmästä ikkunasta. Rengasverhojen muotoilu on aina ylellisen tuntuinen riippumatta materiaalin paksuudesta ja niillä voit helposti luoda ylellisen hotellitunnelman mihin tahansa tilaan.

  Rengasverhoja on vaivatonta vetää ikkunan eteen ja paksummasta kankaasta valmistetut verhot toimivat näppärästi valonsuojana tai tarvittaessa huoneen pimentämiseen. Pimentävä rengasverho on todellista ylellisyyttä silloin, kun haluat nukkua aamulla pitempään tai haluat mennä lepäämään ennen auringonlaskua. Paksuista verhoista on monta erilaista hyötyä sillä ne voivat toimia tarvittaessa myös melusuojana eristämällä jonkin verran ulkoa tulevia ääniä. Jos ikkunastasi pääsee vetoa voivat paksut verhot pitää viileän ilman loitolla. Vaihtoehtoisesti ne voivat toimia myös viilentävästi, kun vedät ne ikkunan eteen silloin kun aurinko paistaa liian lämpimästi. Näppärää ja toimivaa!

  VALITSE KUVIOLLISTEN TAI YKSIVÄRISTEN RENGASVERHOJEN VÄLILLÄ

  Rengasverhovalikoimamme on runsas, joten valinnan varaa löytyy. Mikäli olet sisustanut kotiasi neutraaleilla väreillä voit esimerkiksi rikkoa tilojen säästeliästä ilmettä ja luoda vahva kontrasti ripustamalla ikkunalle vilkkaan kuviolliset verhot. Tai päinvastoin: rauhoittaa muuten eloisaa tunnelmaa pelkistetyillä, yksivärisillä verhoilla. Materiaalivalinnallakin on merkitystä ja esimerkiksi samettiverhot antavat ylellisen vaikutelman. Kodin ilmeen uudistaminen on todella hauskaa ja verhojen tarjoama vaihtelun mahdollisuus on siihen oiva ratkaisu. Meiltä löydät niin klassisen valkoiset kuin viehättävän kukalliset rengasverhot ja kaikkea siltä väliltä. Ja mikäli suosikkiverhosi ovat liian pitkät ei sekään ole ongelma. Voit lyhentää ne näppärästi päärmäysnauhalla juuri sopivan pituisiksi. Vinkiksi kerrottakoon, että verho on sopivan pituinen kun jätät sen alareunan ja lattian väliin 1 cm väli.

  Tietysti näin monen eri vaihtoehdon välillä valinta saattaa tuntua hankalalta. Mutta rengasverhot ovat niin helpot ripustaa, että voit vaihdella ja ripustaa uusia useinkin. Vaaleat, pastelliväriset verhot kevääksi ja tummat syksyyn, kun haluat luoda viihtyisän ja kotoisan tunnelman. Verhojen vaihto aina vuodenaikojen mukaan on paitsi mukavaa myös yksinkertainen tapa uudistaa kotia ja sen henkeä. Eikä sen tarvitse olla kallistakaan: meiltä löydät rengasverhot sopivaan hintaan, eikä sinun tarvitse tinkiä ulkonäön ja toimivuuden välillä.