Muotoonommeltu lakana

Muotoonommellussa lakanassa on, kuten sanasta voi päätellä, muotoonommellut kulmat, jotka pitävät lakanan paikallaan kun vedät ne patjan kulmien yli. Kyseessä on kätevä lakana, joka takaa mukavat yöunet ja joka ei kietoudu epämukavasti jalkojesi ympärille yön aikana. Mukavuus on tärkeää kun kyse on nukkumisesta, joten tutustu valikoimaamme muotoonommeltuja lakanoita!

Väri
Materiaali
Koko
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Koko
  • Hinta
  Näyttää 3 tuotteet
  Näyttää 3 tuotteet

  MUOTOON OMMELTU LAKANA – NÄPPÄRÄ JA MUKAVA RATKAISU

  Tervetuloa valikoimaamme muotoon ommeltuja lakanoitamme! Nämä lakanat ovat todella näppärä vaihtoehto lakanoiden joukossa, sillä niillä on helppo pedata ja ne pysyvät tiukasti paikallaan läpi yön. Muotoonommeltu lakana pedataan niin, että sen kuminauhoilla varustetut kulmat vedetään yksinkertaisesti patjan tai petauspatjan kulmien yli. Lakana pysyy paikallaan eikä siihen muodostu epämukavilta tuntuvia poimuja. Valikoimastamme pehmeitä ja sileitä lakanoita löytyy erikokoisia, pehmeästä puuvillasatiinista valmistettuja muotoon ommeltuja lakanoita, jotka takaavat hyvän yön unet. Puuvillasatiini on ihanan pehmeä ja kosteutta imevä materiaali, joka tuntuu mukavalta vasten ihoa. Lisäksi se on kestävä luonnonmateriaali. Vietämmehän monen monta tuntia lakanoiden välissä ja siksi hyvälaatuisen materiaalin valinta on tärkeää. Puuvillasatiinista valmistettu muotoon ommeltu lakana on niin miellyttävä, että aamuherätys saattaa venyä hiukan ajateltua pidemmäksi.

  KÄTEVÄ LAKANA, JOKA TAKAA PAREMMAT UNET

  Mukavuus on hyvien yöunien tärkeä tekijä. Patjan kulmien yli vedettävä muotoon ommellun lakana pysyy paikallaan läpi yön. Sinun ei tarvitse enää herätä keskellä yötä lakana kierittynä jalkojen ympärillä tai myttynä sängyn päädyssä. Muotoon ommeltu lakana on oiva ratkaisu sinulle, joka nukut levottomasti ja vääntelehdit paljon nukkuessasi. Valikoimastamme löydät monta eri kokoa, josta mahdollisesti tavallisin on 180x200 cm, joka on yleisin petauspatjan koko. Lisäksi tarjoamme muotoon ommeltuja lakanoita koossa 80x200 cm, 105x200 cm ja 140x200 cm. Valitse lakana, joka on samaa kokoa kuin petauspatjasi. Sijoittamalla kätevään ja yön yli paikallaan pysyvään muotoon ommeltuun lakanaan sijoitat mukavaan yöuneen!

  KUINKA MUOTOONOMMELTU LAKANA VIIKATAAN?

  Mikäli luulet, että muotoon ommeltuja lakanoita on hankalaa viikata voimme kertoa, että se on itse asiassa aika yksinkertaista. Seuraamalla ohjeitamme vältät kierimästä lakanaa palloksi, joka rypistyy kaapissa. Aluksi tartu lakanan kapean pään kulmista ja käännä ne nurinpäin. Lakana muuten saa jäädä oikein pain. Sen jälkeen voit kääntää lakanan ympäri ja asettaa kätesi kulmien sisälle. Tuo kulmat yhteen ja kiepsauta vasen kulma oikean päälle ja siirrä lakana toiselle kädellesi. Seuraavaksi seuraa muotoonommeltua reunaa alas lakanan kolmanteen kulmaan ja käännä se kahden ensimmäisen kulman päälle. Tämän jälkeen seuraa lakanan reunaa neljänteen kulmaan ja laita kätesi neljännen kulman sisään ja asettele kolme muuta kulmaa neljännen alle. Nyt voit laskea lakanan tasaiselle alustalle ja asetella sen siistiin neliön muotoon. Taita lakana kolmeen osaan pituus- ja leveyssuunnassa ja lakana onkin valmis laitettavaksi liinavaatekaappiin. Mikäli nämä ohjeet tuntuvat monimutkaisilta muotoon ommeltujen lakanoiden viikkaamisesta on olemassa paljon videomateriaalia, josta voit seurata kuinka voit kätevästi viikata lakanasi siististi ja rypyttömästi. Käy vilkaisemassa!

  PAREMPAA SINULLE JA YMPÄRISTÖLLE

  Ympäristöystävällisten valintojen teko on hyvä päätös sekä sinulle itsellesi, että kodillesi. Koska vietämme monta tuntia vuorokaudesta sängyssä, on vuodevaatteiden valinnassa otettava huomioon kestävyyttä ja terveellisyyttä. Valikoimastamme löydät ympäristöystävällisiä, joutsenmerkittyjä lakanoita, joita on myös STANDARD 100 by OEKO-TEX®-sertifioitu. Merkintä takaa, että tuotteet on testattu ja todettu, etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia aineita ja kemikaaleja. Voit siis olla varma, että ostaessasi lakanasi BGA:lta teet laadukkaan ja terveellisen valinnan.

  UPEA PETAUS ALUSTA LOPPUUN

  Siisti petaus saattaa toisinaan tuntua haasteelliselta tehtävältä, mutta sen ei tarvitse lainkaan olla erityisen vaikeaa. Onnistuneen petauksen lähtökohtana on aina hyvä alustus ja esimerkiksi valkoiset, raikkaat aluslakanat ovat aina mainio ja yksinkertainen pohja siistille petaukselle.

  Muotoon ommellut lakanat on tarkoitettu käytettäväksi tietyn muotoisiin ja kokoisiin patjoihin ja petauspatjoihin ja ne on helppo vetää niiden yli, mikä tietysti helpottaa petausta. Älä unohda patjasuojusta muotoonommellun lakanan alle. Se pidentää petauspatjasi ikää ja pitää sänkysi raikkaana pitempään. Kaikkia lakanoitamme voi pestä 60 asteessa. Sitä paitsi raikkaan valkoisia muo-toonommeltuja lakanoita on helppo yhdistää erivärisiin pussilakanoihin, sisustustyylistä riippumat-ta! Mikäli pidät luonnonläheisistä, pelkistetyistä väreistä, valkoinen aluslakana soveltuu mainiosti hiekansävyisen pellavan seuraksi. Jos taas haluat sänkysi kiinnittävän huomiota voit yhdistää val-koiset muotoon ommellut lakanasi väreihin ja kuoseihin, jotka luovat upeita kontrasteja. Onnistunut petaus on helppo kun aloitat hyvälaatuisista ja pehmeistä muotoon ommelluista lakanoista!