Patentti Piirustus - Ferrari F40 I Juliste (21x29.7 cm (A4))

10.95 €
Varastossa  Toimitusaika: 2-5 työpäivää

Kerää ystäviesi ihailevat katseet hankkimalla seinälle upea Ferrari-patenttipiirros! Kyseessä on kopio Leonardo Fioravantin joulukuussa 1987 jättämästä patenttipiirustuksesta. Tekstistä ilmenee, että patentti myönnettiin ja patenttinumero julkistettiin helmikuussa 1990. Julisteessa auto on kuvattuna kahdesta näkökulmasta. Tekstiä ja piirustusta ympäröi ohut, musta viiva. Koska julistetta on saatavilla useita eri kokoja, löydät taatusti oikean kokoisen version. Katsasta myös laaja kehysvalikoimamme ja valitse julisteelle sisustustyyliisi sopiva kehys!

Patenttipiirustus - Ferrari F40 I - Juliste painetaan meidän omassa painostudiossamme 230 gramman premium-luokan FSC-sertifioidulle ja vanhentumattomalle paperille. Painamme julisteemme paksulle paperille mattapintaisina, jolloin lopputuloksena on kaunis, tasokas ja heijastamaton painotuote. Painamalla tuotteet itse, kestävästä metsätaloudesta peräisin olevalle paperille, vähennämme osaltamme ympäristökuormitusta.

Kehys ei sisälly hintaan, mutta voidaan tilata erikseen.

Hyvä tietää

Trendikkäät julisteet jotka ovat sovitettu edullisesti muihin motiiveihin tauluseinän luomiseen. Älä unohda täydentää meidän tyylikäistä kehyksien tai juliste ripustin kanssa.

Juliste on painettu 230 gramman premium paperille joka on FSC-serifoitu ja täten iänkestävä.

Kehystä ei sisälly toimitukseen mutta sen voi tilata.

Sku:
51015278

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.