Nimitaulut

Persoonallinen nimitaulu on täydellinen lahja tai sisustusidea kotiin. Ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella nimitaululla ilahdutat niin pienet kuin suuret. Voit valita valmiista kuva-aiheesta tai painattaa tauluun nimi, horoskooppimerkki, syntymävuosi ja muita yksityiskohtia.

Luokka
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Luokka
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 20 tuotteet
  Näyttää 20 tuotteet

  Luo persoonallinen nimijuliste

  Persoonalliset nimitaulut ovat erittäin suosittuja tänä päivänä ja niitä on myös hauska saada sekä antaa lahjaksi. Julisteiden persoonallinen tyyli, kuten esimerkiksi lapsen nimi, on erittäin mieluisa yksityiskohta esimerkiksi lastenhuoneessa tai vanhempien makuuhuoneessa ja sellainen on myös tyylikäs annettavaksi lahjaksi.

  Valitset itse, mitä tietoa julisteeseen haluat, koska kaikilla meistä on eri maku ja omat mieltymykset. Mieti myös, minkä värisen taulun haluat ja olet valmis! Meillä on erilaisia vaihtoehtoja, joten tutustu valikoimaan ennen päätöksen tekoa.

  Riippumatta siitä, minkälaista taulua etsit, voit olla varma, että löydän sen meiltä. Meillä on laaja valikoima monia hienoja, persoonallisia nimitauluja, joiden joukosta voit valita oman suosikin. Meiltä et toisin sanoen poistu tyhjin käsin!

  Samaa tyyliä samalla taululla kaikille lapsille!

  Olemme panostaneet laajaan valikoimaan, mikä helpottaa juuri oikean vaihtoehdon löytämistä. Näin voit valita monesta erilaisesta väristä, tyylistä ja koosta juuri oman suosikin sen sijaan, että tyytyisit vain yhteen vaihtoehtoon! Suosittu trendi nimitauluissa on kuitenkin hankkia kaikille perheen lapsille samanlaiset taulut jokaisen omalla nimellä. Näin kaikki saavat omat hienot persoonalliset nimitaulut!

  Voit myös tietenkin valita saman nimitaulun kaikille, mutta eri värisenä. Näin saat samaa tyyliä jokaiselle, mutta jokaisen nimitaulu on kuitenkin persoonallinen ja juuri hänelle valmistettu.

  Vaikeuksia valita?

  Etkö pysty valitsemaan, minkä nimitaulun ostaisit? Ei hätää, me ymmärrämme sinua! Koska valintoja on niin paljon, voi joskus olla hankalaa valita monen upean vaihtoehdon joukosta juuri se täydellinen vaihtoehto, etenkin kun kyseessä on persoonallinen nimitaulu.

  Meillä on kuitenkin apu tähän ongelmaan! Sen sijaan, että keskittyisit omaan makuun, mieti nimitaulua saavan lapsen tyyliä ja valitse hänelle sopiva persoonallinen nimitaulu, joka tuntuu enemmän häneltä. Vai tuntuuko sinusta siltä, että lapsi on liian pieni tietämään, mistä pitää? Osta silloin taulu, joka sopii hänen vanhimmilleen tai on aikuisten tyylinen.

  Hauskaa ja edullista samalla kertaa

  Yksi asia, joka on tärkeä, kun valitaan lahjoja, on edullinen hinta. Meillä on paljon upeita lahjaideoita hyvään hintaan, joten voit olla varma, että tulet aina olemaan tyytyväinen ostokseesi!

  Edulliset persoonalliset nimitaulut ovat ehdottomasti hyvä lahja, joten kun etsit hauskaa lahjaa jollekin, on nimitaulu ehdottomasti hyvä valinta! Meillä on myös muita erinomaisia lahjaideoita, kuten kehyksiä, julisteita ja paljon muuta. Monipuolisesta valikoimastamme löydät lahjoja jokaiselle!

  Aina ei ole helppoa löytää kaikkea tarvittavaa yhdestä paikasta. Riippumatta siitä, oletko ostamassa lahjoja vai jotain itsellesi, voi välillä olla hankalaa löytää edullisia ja laadukkaita tuotteita yhdestä paikasta. Meiltä saat onneksi kaikki samasta paikasta ja voit olla varma, että tuotteet ovat paitsi edullisia, myös laadukkaita!

  Täydellinen lahja ristiäisiin tai ilman ristiäisiä

  Ei ole merkitystä, onko nimitaulun saaja saanut nimensä ristiäisissä vai nimenantojuhlissa, nimitaulu on aina erinomainen lahjaidea! Persoonalliset nimitaulut sopivat lahjaksi myös kaikenikäisille, lähestulkoon jokaiselle, jolla on oma nimi!

  Tänä päivänä monet valitsevat antaa nimen eri tavoin ja siksi on hyvä olla paljon erilaisia lahjaideoita. Kaikilla on oikeus saada sama hieno lahja, riippumatta siitä, onko nimi saatu ristiäisissä vai nimenantojuhlissa.

  Eri kokoja ja eri hintoja

  Nimitauluja on monessa eri koossa ja monessa eri hintaluokassa. Kaikilla on myös oma tyylinsä ja he valitsevat eri kokoisia tauluja myös riippuen siitä, mihin taulu tulee. Nimitauluja on monessa eri koossa myös siitä syystä, että jotkut hankkivat samasta taulusta useamman kappaleen, mutta eri kokoisena, esimerkiksi yhden lastenhuoneeseen ja yhden toimistoon tai makuuhuoneeseen. Miksi valita vain yksi, kun voit saada useamman kappaleen persoonallisesta nimitaulusta!

  Nimitauluissa on eroja koon lisäksi myös hinnoissa, riippuen siitä, minkä tyylisen ja minkä kokoisen taulun valitset. Joskus voi olla vaikea valita taulun kokoa, etenkin jos ei tiedä, minkä kokoiseen huoneeseen taulu tulee. Suuren nimi taulun voi tietenkin aina asettaa myös lattialle, jos se sattuisi olemaan liian suuri seinälle.

  Valitse toisin sanoen se koko, joka omasta mielestäsi on hienoin ja mukavin.