Persoonallinen ristiäistaulu / syntymätaulu

Tervetuloa maailmaan, pienokainen! Meiltä saat persoonalliset ristiäis- ja syntymätaulut, jotka ovat usein hyvin arvostettuja lahjoja vastasyntyneelle ja joka on myös upea yksityiskohta pienokaisen huoneessa.

Valitse monesta eri koosta ja tyylistä juuri sinun toiveidesi mukainen taulu. Haluatko, että taulussa on vain lapsen nimi tai lisätäänkö siihen myös syntymäpäivä, pituus ja paino?

Luokka
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Luokka
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 1 - 60 / 67 tuotteet
  Näyttää 1 - 60 / 67 tuotteet

  Persoonallinen syntymätaulu – Täydellinen ristiäislahja

  Kaikki eivät tänä päivänä valitse lasten kastamista, mutta monet järjestävät sen sijaan nimenantoseremonioita tai vastaavia. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus toivottaa lapsi tervetulleeksi kauniilla ja persoonallisella syntymätaululla, joten meidän syntymätaulumme/ristiäistaulumme sopivat kaikille perheille!

  Meillä on paljon upeita, tilaisuuteen sopivia vaihtoehtoja ja takaamme, että meiltä löydät täydellisen syntymätaulun tai persoonallisen ristiäistaulun lahjaksi pienokaiselle. Tutustu siis monipuoliseen valikoimaan ja valitse lahjasuosikkisi!

  Söpöä vai tyylikästä vauvalle?

  Monet rakastavat lahjojen antamista lapsille, eikä mikään ihme. Lapsille antaminen on hauskinta mitä on! Lapset rakastavat lahjoja, joten tämä on kaikkien kannalta mukava tilanne. Persoonallisen ristiäistaulun tai syntymätaulun hankkiminen on hyvin helppoa ja laajasta valikoimastamme löydät varmasti vauvalle sopivan, täydellisen vaihtoehdon. Valitse vain oma suosikkisi ja tilaa se kotiin, me hoidamme loput!

  Persoonallinen ristiäistaulu tai syntymätaulu ovat kuitenkin enemmän lahja vanhemmille, koska vastasyntynyt pienokainen ei ymmärrä, mikä taulu on kyseessä. Tai ymmärrä vielä lahjoista lainkaan. Ristiäistaulut ja syntymätaulut ovat kuitenkin erittäin arvostettuja lahjoja ja ilahduttavat lasta myös vanhempana!

  Meiltä löydät paljon eri tyylisiä ja erityyppisiä ristiäistauluja ja persoonallisia syntymätauluja, joten takaamme, että löydät etsimäsi lahjan meiltä. Jotkut haluavat mielellään antaa lahjaksi suloisen taulun, kun taas toiset valitsevat hyvin klassisen persoonallisen ristiäistaulun/persoonallisen syntymätaulun. Tiedät itse, minkälaisen taulun haluat antaa ja löydät sen varmasti meiltä!

  Sinä valitset – me hoidamme!

  Kuten varmasti huomaatte, on meillä paljon erilaisia persoonallisia ristiäistauluja ja persoonallisia syntymätauluja, joten jokainen löytää valikoimastamme täydellisen vaihtoehdon. Meillä on erivärisiä ja erikokoisia tauluja, joten tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin oma suosikkisi. Tarjoamme laajan valikoiman eri tyylisiä tauluja, juuri siitä syystä, että kaikki löytäisivät mahdollisimman persoonallisen ristiäistaulun tai syntymätaulun, sehän on koko idea!

  Riippumatta siitä, oletko hankkimassa lahjaa omalle vastasyntyneelle tai toisen lapselle, on tämäntyyppinen taulu erinomainen valinta lastenhuoneen seinälle, jossa se voi roikkua pitkään! Persoonallinen ristiäistaulu/persoonallinen syntymätaulu on ihana muisto niin lapselle kuin vanhemmille, jota arvostetaan myös vuosia lahjan saamisen jälkeen.

  Haluatko mielelläsi vaaleanpunaisen taulun? Vai oliko mielessä taulu, jota koristaa suloinen pieni eläin? Meillä on paljon erilaisia persoonallisia ristiäistauluja ja syntymätauluja, joten meiltä löydät varmasti etsimäsi. Riippumatta siitä, onko makuusi värikäs vai klassinen taulu, meiltä löydät suosikkisi.

  Eri kokoja eri tyyleille

  Persoonallisten ristiäistaulujen ja persoonallisten syntymätaulujen kokoon vaikuttaa tietenkin huone, johon taulu laitetaan, mutta myös paljon minkälaisen taulun valitsee. Jotkut taulut näyttävät upeilta suuressa koossa, kun taas toiset ovat tyylikkäämpiä pienemmässä koossa. Mieti siis, mihin taulu kiinnitetään ennen koon valitsemista.

  Haluatko mieluummin hankkia pienen ja kehystää sen, sen sijaan, että hankit suuren kuvan ja siihen kuuluvat kehykset? Meillä voit tehdä juuri mitä haluat! Jos kyseessä on suuri lastenhuone, on silloin käytännöllistä valita suurempi taulu, kun taas pienempään huoneeseen sopii paremmin pienempi taulu, joka ei vie liikaa tilaa.

  Minkä värin valitsen?

  Kun tutustut persoonallisten ristiäistaulujen/syntymätaulujen valikoimaan, tulet huomaamaan, että meillä on paljon erilaisia tauluja monessa eri värissä. Näet heti kuvasta, mitkä taulut ovat saatavana eri väreissä. Jos löydät kuvan josta pidät, mutta se on väärän värinen, on se helppoa hankkia erivärisenä!

  Jos epäröit värien käytössä, on meillä myös paljon kauniita ja hyvin neutraalin värisiä tauluja, joista voit valita oman suosikin. Neutraalin väriselle taululle on myös helpompi löytää paikka ja sen paikkaa muuttaa tarvittaessa.

  Edulliset lahjaideat!

  Lahjojen suhteen ei ole sopivaa puhua hinnasta, mutta mielestämme on hyvä, että tarjolla on edullisia ja laadukkaita lahjoja, jotta voit hankkia myös muuta! Jos esimerkiksi hankit yhden edullisista persoonallisista ristiäistauluistamme tai syntymätauluistamme, voit tietenkin hankkia vauvalle myös muuta hauskaa. Erinomaista, eikö!