Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimasta

  • Tikattu erittäin mukava patjansuojus
  • Pidentää patjan käyttöikää
  • 50% puuvillaa ja 50% polyesteria
Patjansuojus - 120x200 cm
5.0 1

Patjansuojus - 120x200 cm

  • Tikattu erittäin mukava patjansuojus
  • Pidentää patjan käyttöikää
  • 50% puuvillaa ja 50% polyesteria
23.89 €
(1 arvostelut)

Väri
Valkoinen
Materiaali
Puuvilla / Polyesteri
Koko
120x200 cm

Merkki: Borganäs of Sweden

Tämä tikattu ja topattu, mukavantuntuinen patjansuojus on ommeltu muotoon ja kulmien kuminauhat varmistavat, että se pysyy paikallaan. Aseta suojus suoraan patjan päälle, jolloin se jää pedatessa lakanan alle. Patjansuojuksen pintakankaan materiaaleina on 50% puuvillaa ja 50% polyesteria. Tuote on STANDARD 100 by ÖKO-TEX® -sertifioitu, mikä takaa, että se on testattu eikä sisällä terveydelle haitallisia aineita. Tämä patjansuojus valmistetaan useassa eri koossa, josta tämän mitat ovat 120x200 cm.

Pesuohje: Konepesu 60°C. Käytä valkaisuaineetonta pesuainetta.

Mikäli pohjoismainen design ja ehdottoman korkealaatuiset vuodevaatteet ja tekstiilit ovat sinulle tinkimätön valintaperuste Borganäs of Sweden on merkki, jota on syytä painaa mieleen. Yrityksen juuret ovat Taalainmaalla ja sen monivuotinen kokemus takaa ainoastaan parasta laatua. Borganäs of Sweden tarjoaa vaikuttavan valikoiman patjansuojuksia, keittiöntekstiilejä, vuodevaatteita ja paljon muuta.

Sku: 51047102
 

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Ostaja

”Petauspatja” siis nimenomaan sitaateissa. Monta kokoa, esim. 120x200 Tämä siis ei ole sijauspatja tai petauspatja, kuvassa näkyvä valkoinen kulmalenkein kiinnitettävä tikattu peite on patjansuojus. Tuohon hintaan ei petareita saa. Nimikkeet haltuun ennen tuotekuvauksia, kiitos

2021-07-28

Kirjoita tuotearvostelu