Pöytälamput

Värilämpötila
Lumen
Pituus
Materiaali
Johdon pituus
Himmennettävä
Lamppu/valonlähde sisältyy toimitukseen
Valonlähde
Watt
Johdon väri
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Värilämpötila
  • Lumen
  • Pituus
  • Materiaali
  • Johdon pituus
  • Himmennettävä
  • Lamppu/valonlähde sisältyy ...
  • Valonlähde
  • Watt
  • Johdon väri
  • Hinta
  Näyttää 1 tuotteet
  Näyttää 1 tuotteet

  PÖYTÄLAMPPU – VÄLTTÄMÄTÖN VALAISIN

  Kun sisustat kotiasi et saa unohtaa valaistusta. Valaisimia on tietysti moneen eri käyttöön, mutta pöytävalaisin kuuluu kategoriaan, jota ei ole syytä unohtaa. Kodin hyvä valaistus on tärkeää myös siksi, että sillä voidaan luoda viihtyisä tunnelma jokaiseen huoneeseen. Pöytävalaisimen voi sijoittaa työtasolle tai sivupöydälle, esimerkiksi valaisemaan huoneen pimeää nurkkaa. Tällä tavoin luot kotoisan ja lämpimän tunnelman, joka leviää koko tilaan.

  Pöytävalaisimella on niin käytännöllinen kuin koristeellinenkin tehtävä, eikä sinun tarvitse tinkiä kummastakaan. Tosin mitä tahansa valaisinta ostaessasi on sen käyttötarkoitus ensisijainen valintakriteeri. Kun tarvitset työlampun kirjoituspöydälle, on tärkeää, että sen valoa voi kohdistaa tarkasti aina tarpeen mukaan, kun taas lipaston päälle voi sopia paremmin valaisin, jonka valo heijastuu pehmeästi ympäristöön. Lisäksi pöytävalaisin sopii myös mainiosti sijoitettavaksi ikkunalaudalle!

  HYVÄN PÖYTÄVALAISIMEN MERKITYS

  Kodin kaikki huoneet tarvitsevat oman valaistuksensa ja viihtyvyyden lisäämiseksi samaan huoneeseen voidaan sijoittaa useita erityyppisiä valaisimia. Pöytävalaisin on yksinkertainen keino lisätä huoneen valoisuutta ja se on helppo sijoittaa vähän mihin vain. Valaistuksella luot tietysti viihtyisän tunnelman mutta se lisää myös turvallisuuden tunnetta. Ja ovathan valaisimet tietysti kaunis sisustuselementti. Pöytävalaisimia on sitä paitsi helppo sijoittaa eri korkeudelle aina sen mukaan, mille tasolle ne asetat, mikä tekee valaistuksesta elävämmän ja luo tilaan eri ulottuvuuksia. Lampunvarjostimen ansiosta – oli se kangasta, lasia tai paperia – tietyt pöytävalaisimet luovat ympärilleen pehmeän ja tunnelmallisen valon. Mikäli tarvitset säädettävän, voimakkaamman valon on tietysti olemassa myös siihenkin tarkoitukseen sopivia pöytälamppuja. Kotiin tarvitaan yleensä kumpaakin vaihtoehtoa ja näitä voi yhdistää ja sijoittaa sopivasti aina tarpeen mukaan.

  KÄYTÄNNÖLLISET JA TUNNELMALLISET PÖYTÄVALAISIMET

  Parasta pöytävalaisimissa on se, että vaihtoehtoja löytyy niin työtarpeisiin kuin tunnelman luomiseen. Pienet, pehmeää valoa ympärilleen luovat lamput sopivat täydellisesti tunnelman luojiksi ympäri kotia. Työvalaisin on taas käytännöllinen ja askareita helpottava ratkaisu, joka helpottaa keskittymistä. Vinkiksi voimme suositella työlampun sijoittamista työpöydän vasempaan reunaan, mikäli olet oikeakätinen ja päinvastoin jos olet vasenkätinen. Tällä tavoin kirjoituskätesi ei luo varjoja paperille, kun kirjoitat tai piirrät. Muista myös sytyttää kattolamppua, kun työskentelet pitkään kirjoituspöydän ääressä. Näin vältyt liian suurelta valokontrastilta työpisteesi ja muun huoneen välillä eivätkä silmäsi rasitu niin paljon. Kuten huomaat, hyvä valaistus on erittäin tärkeää niin keskittymiseen kuin silmiesi hyvinvoinnillekin.

  ÄLÄ UNOHDA OSTAA VALONLÄHDETTÄ

  Valikoimastamme löytyy monta erilaista pöytävalaisinta ja kun olet valinnut suosikkisi muista tarkistaa, mikäli siihen täytyy hankkia erikseen valaisimeen sopiva lamppu. Ole tarkkana tarvittavasta mallista. Tietyissä valaisimissa on valmiiksi sisäänrakennettu LED-valaistus eikä sinun tarvitse silloin hankkia erillistä lamppua semminkin, että LED-lamput ovat todella pitkäikäiset. LED-lamput ovat nykyisin erittäin suosittu ja energiaa säästävä vaihtoehto.

  Eräisiin pöytälamppumalleihin voi käyttää himmennettävää valonlähdettä, jolloin voit säätää valaistuksen tunnelmaan sopivaksi. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä tarkoitukseen parhaiten sopiva lamppu. Älä unohda lukea tarkkaan valitsemasi valaisimen tiedot, jotta osaat valita juuri siihen sopivan lampun.

  PÖYTÄVALAISIMELLA UUDISTAT KOTISI HELPOLLA TAVALLA

  Mikäli sattuisit kyllästymään pöytävalaisimeesi voit uudistaa sen yksinkertaisesti vaihtamalla varjostinta. Sisustuksen piristäminen on aina hauskaa puuhaa: vaihda vähän huonekalujen järjestystä tai sijoita pienempiä tavaroita eri paikkoihin, ja hetkeä aikaisemmin vaivannut tylsyys on poissa. Kaikkea ei tarvitsee joka kertaa vaihtaa ja uudistaa kerralla, ja niinkin yksinkertainen ratkaisu kuin lampunvarjostimen vaihto voi tehdä ihmeitä kodin tunnelmalle! Voit vaikkapa sovittaa lampunvarjostimen kangasta muihin kodintekstiileihin sopivaksi ja huoneesi saa hetkessä uuden ilmeen!