Seinälamput

Seinävalaisin ei ehkä ole yleinen valaistusratkaisu nykypäivän sisustuksessa, mutta jos kodissasi on käytäviä ja muutenkin kauniita ja suuria pintoja, voi seinävalaisin olla ihanteellinen vaihtoehto upean valaistuksen luomiseksi. Seinävalaisin on sitä paitsi ihastuttava ja käytännöllinen sisustuselementti sängyn päätyyn tai sohvan viereen.

BGA:lla on yksi markkinoiden parhaita valikoimia erityylisiä seinävalaisimia. Meiltä löydät jotain jokaiselle – huolimatta siitä pidätkö enemmän modernista, rustiikista tai klassisesta tyylistä.

Värilämpötila
Lumen
Pituus
Materiaali
Johdon pituus
Himmennettävä
Lamppu/valonlähde sisältyy toimitukseen
Valonlähde
Watt
Johdon väri
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Värilämpötila
  • Lumen
  • Pituus
  • Materiaali
  • Johdon pituus
  • Himmennettävä
  • Lamppu/valonlähde sisältyy ...
  • Valonlähde
  • Watt
  • Johdon väri
  • Hinta
  Näyttää 6 tuotteet
  Näyttää 6 tuotteet

  SEINÄVALAISIN – OIVA RATKAISU PIENEEN TILAAN

  Kaipaatko enemmän valoa kotiisi mutta lattiatilaa ei ole tarpeeksi ja laskualustatkin ovat jo tehokkaasti käytössä? Jos sinulla sattuu olemaan seinä, jossa on jonkin verran tyhjää tilaa voi seinävalaisin olla sopiva ratkaisu pulmaasi. Kun kotimme tarvitsee parempaa valaistusta unohdamme usein seinävalaisimia, vaikka ne ovat kätevä ja koristeellinen valaistusratkaisu moneen tilaan.

  HYVÄN VALAISTUKSEN TOIMINNALLINEN JA ESTEETTINEN MERKITYS

  Seinävalaistusta voi hyödyntää siitäkin huolimatta, että sinulla olisikin paljon tilaa muunlaiselle valaistukselle ja erityisesti kun haluat sisustaa valaistuksella. Koristeellisuutensa lisäksi seinävalaisimilla voit täydentää kodin muuta valaistusta. Yhdistämällä erityyppisiä valaisimia ja valaistusratkaisuja voit luoda kotiin mielenkiintoisen ja viihtyisän tunnelman. Seinävalaisimilla voit kiinnittää huomiota erityiseen paikkaan tai esineeseen, siinä missä kattovalaisin huolehtii huoneen perusvalaistuksesta. Lattiavalaisin taas voi toimia vaikkapa tehtävä- tai nurkkavalaisimena. Kun haluat luoda ihanan kotoisan tunnelman voit sammuttaa kattolampun ja antaa seinävalaisimen toimia tunnelmanluojana.

  Leveysasteillamme hyvä valaistus on tärkeää erityisesti vuoden pimeinä kuukausina. Kunnon valaistus vaikuttaa hyvinvointiimme ja kodin tunnelmaan ja tietysti helpottaa arkiaskareita. Siivotessa tarvitaan riittävän paljon valoa pölyrottajahdissa ja ruokaa laittaessa tarkoituksenmukainen ja kunnollinen valaistus on tärkeää jo turvallisuudenkin kannalta. Puhumattakaan sopivan valaistuksen tarpeesta opiskelun tai työnteon yhteydessä. Tietysti luku- tai neulontahetki nojatuolillakin vaatii oman valaistuksensa, jotta silmät säästyvät rasittumasta liikaa. Seinävalaisin voi olla sopiva ratkaisu moneen tarkoitukseen ja moneen paikkaan. Muista varustaa seinävalaisimesi sopivalla valonlähteellä, mieluiten energiaa säästävällä LED-lampulla.

  SEINÄVALAISIMEN MONET SIJOITUSVAIHTOEHDOT

  Seinävalaisimella on monta käyttöä ja paitsi kätevä valaistusratkaisu on se myös koristeellinen sisustuselementti. Seinävalaisimen sijoitus eteiseen voi olla oiva ratkaisu, mikäli lattiatilaa on rajoitetusti toisin kuin seinätilaa. Seinävalaisin toimii myös erinomaisena lukulamppuna sängynpäätyyn. Kylpyhuoneisiin on olemassa omat seinävalaisimet, joita on suunniteltu kosteisiin tiloihin ja jotka ovat erityisen kätevä valaistus peilien tai peilikaappien viereen tai yläpuolelle. Varmista aina, että kylpyhuoneen valaistus soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa! Olohuoneessa voit sijoittaa tarkoituksenmukaisia seinävalaisimia tuomaan esille lempitaulujasi. Seinävalaisin on siis monipuolinen valaisin, joka tarkemmin ajateltuna on yhtä välttämätön valaistusratkaisu kuin kattolamppu!

  VALITSE USEAN UPEAN SEINÄVALAISIMEN JOUKOSTA

  Seinävalaisimet ovat upea sisustuselementti ja BGA tarjoaa suuren valikoiman erityylisiä seinävalaisimia, josta jokaisen on helppo löytää suosikkinsa. Erilaisilla valaisimilla voit luoda eri tyylejä kotisi sisustukseen ja useasta vaihtoehdosta on hauskaa etsiä juuri kotiisi sopivan. Vaihtoehtona on vaikkapa teollishenkisiä metallivalaisimia nahkasomisteilla. Ylellisempään tunnelmaan löytyy vaikkapa messinkivalaisimia opaalinvalkoisella lasikuvulla. Huolimatta suosimastasi tyylistä BGAlta löydät taatusti jotain sinulle sopivaa. Pelkistettyä valkoista tai retroa, suurta tai pientä, näyttävää tai hienovaraista, sopivalla seinälampulla kohennat minkä tahansa huoneen ilmettä!