Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Taitettavat kehykset

Toinen nimi taittokehyksille on kaksois- tai kolmoiskehys, riippuen määrästä kuvia. Täydellinen kirjoituspöydälle!

38 Tuotetta

Käytännölliset taittokehykset

Täältä löydät erilaisia tyylikkäitä taitettavia kehyksiä, joihin mahtuu kaksi tai kolme kuvaa. Taittokehykset ovat täydellisiä perhekuville tai kaverikuville. Taitettava kehys on tyylikäs sisustuselementti kodin piristykseksi ja se tuo valokuville hieman ylimääräistä nostetta. Löydät taittuvat kehykset monissa eri malleissa ja klassisissa väreissä. Kerää suosikkimuistosi meiltä saataviin moderneihin taitettaviin kehyksiin!

Taittokehys on yksi suosituimmista kollaasikehyksistä ja on ihanteellinen niille, jotka haluavat esimerkiksi perhekuvia toimistoon. Valikoimistamme löydät taittokehyksiä, joihin mahtuu kaksi tai kolme kuvaa. Taittuva kehys on tyylikäs ja trendikäs ja sopii useimpiin sisustustyyleihin. Se on hyvin yksinkertainen ja tyylikäs riippumatta siitä, minkä mallin valitset, ja siksi kaikilla asiakkailla on mahdollisuus löytää kehys, joka sopii omaan kotiin.

Täältä löydät erilaisia kohtuuhintaisia malleja eri väreissä, tyyleissä ja materiaaleissa. Meillä on kaikkea klassisista mustavalkoisista taittokehyksistä moderneihin kehyksiin hopeanvärisinä ja läpikuultavana muovina. Riippumatta siitä, mitä etsit, haluamme antaa sinulle mahdollisuuden löytää se meiltä. Selaa valikoimaa ja löydä täydellinen kokoontaitettava kehys suosikkikuvillesi jo tänään!