Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Taitettavat kehykset

Mikäli etsinnässä on taitettava kehys, olet oikeassa paikassa – meiltä löytyy nimittäin lukuisia eri vaihtoehtoja, joista valita. Valikoimaamme kuuluu sekä tyylikkäät taitettavat kehykset esimerkiksi mustana, valkoisena tai hopeanvärisenä, tai söpömpiä vaihtoehtoja vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen väreissä.

Tutustu valikoimaamme alla valitaksesi oman suosikkisi. Laitatko kehyksen toimistoon? Vaiko ehkä lastenhuoneeseen? Vai annatko sen lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle? Meiltä löydät kaikkiin tarkoituksiin sopivat kehysmallit.

32 Tuotetta

Käytännölliset taittokehykset

Täältä löydät erilaisia tyylikkäitä taitettavia kehyksiä, joihin mahtuu kaksi tai kolme kuvaa. Taittokehykset ovat täydellisiä perhekuville tai kaverikuville. Taitettava kehys on tyylikäs sisustuselementti kodin piristykseksi ja se tuo valokuville hieman ylimääräistä nostetta. Löydät taittuvat kehykset monissa eri malleissa ja klassisissa väreissä. Kerää suosikkimuistosi meiltä saataviin moderneihin taitettaviin kehyksiin!

Taittokehys on yksi suosituimmista kollaasikehyksistä ja on ihanteellinen niille, jotka haluavat esimerkiksi perhekuvia toimistoon. Valikoimistamme löydät taittokehyksiä, joihin mahtuu kaksi tai kolme kuvaa. Taittuva kehys on tyylikäs ja trendikäs ja sopii useimpiin sisustustyyleihin. Se on hyvin yksinkertainen ja tyylikäs riippumatta siitä, minkä mallin valitset, ja siksi kaikilla asiakkailla on mahdollisuus löytää kehys, joka sopii omaan kotiin.

Täältä löydät erilaisia kohtuuhintaisia malleja eri väreissä, tyyleissä ja materiaaleissa. Meillä on kaikkea klassisista mustavalkoisista taittokehyksistä moderneihin kehyksiin hopeanvärisinä ja läpikuultavana muovina. Riippumatta siitä, mitä etsit, haluamme antaa sinulle mahdollisuuden löytää se meiltä. Selaa valikoimaa ja löydä täydellinen kokoontaitettava kehys suosikkikuvillesi jo tänään!

Taittokehys – kaunis sisustusyksityiskohta kotiin

Taittokehys ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se on lisäksi myös täydellinen, pieni sisustusyksityiskohta, joka antaa huoneeseen pienen lisäsäväyksen. Meillä on niin paljon erilaisia taittokehyksiä, mitä tulee tyyliin tai väreihin, ettei ole mitään vaikeuksia löytää taittokehystä, joka sopii juuri sinun kotiisi.

Voit yhdistää useamman taittokehyksen vierekkäin. Siitä tulee todella hienon näköistä! Erityisen hienolta se tulee näyttämään, jos yhdessä on useampia taittokehyksiä eri väreissä perheenjäsenten kuvilla, mutta ystävien kuvat tai joku muu aihe kuin valokuvat ovat myös hauska idea taittokehyksiin. On täysin sinusta kiinni, mitä päätät kehystää. Käytä luovuuttasi luodaksesi täydellisen yhdistelmän taittokehyksiä – siitä tulee moderni tauluseinä, sillä erotuksella, että taulunkehyksiä ei ripusteta, vaan ne seisovat pystyssä.

Mustavalkoisia vai värillisiä kuvia?

Kumpi on kauniimpaa? Värikuvat vai mustavalkoiset kuvat? On täysin henkilöstä kiinni, kumpaa pitää kauniimpana, mutta meidän mielestämme sekä mustavalkoiset valokuvat että värilliset valokuvat ovat kauniita. Erilaiset aiheet tulevat joissain tapauksissa paremmin esiin väreissä tai vastaavasti mustavalkoisina, mutta loppujen lopuksi sinä itse päätät, mikä on paras ratkaisu.

Värikuvia voi tietenkin hyvin yhdistää mustavalkoisiin, jolloin ei tarvitse olla pelkkiä mustavalkoisia valokuvia vieretysten. Kun yhdistää kumpaakin, antaa se dynaamisemman vaikutelman, ja sehän on varsin tavoiteltavaa sisustuksessa!

Taittokehys lahjaksi

Kehystetyn valokuvan antaminen lahjaksi on aina hauskaa ja erityisen hauskaa se on silloin, kun kyseessä on perhekuvat. Olipa ne vauvakuvia, kuvia koko perheestä tai jotain muuta, hienoa lahjaa tullaan aina arvostamaan.

Anna lahjaksi taittokehys hienoilla kuvilla sopivan värisenä ja muotoisena. Kenties on parempi valita esimerkiksi hopeinen, valkoinen tai puunvärinen kuin pastelliväri, kun on kyse lahjasta. Silloin taittokehys on helpompi yhdistää muuhun, joten se kannattaa ottaa huomioon.