Ladataan, ole hyvš ja odota...
Yli 69.9 Ä:n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 Ä) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Ajoneuvot Ė Julisteet vauhdikkailla aiheilla

21 Tuotetta

Ajoneuvotauluja pienelle moottorifanille

Ei ole mikään salaisuus, että useimpia pienokaisia kiehtovat bussit, autot, ambulanssit, paloautot - oikeastaan kaikki, missä on moottori kuulostaa ja näyttää jännittävältä. Siksi meidän ihanat ajoneuvoposterimme sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen! Lapsen huoneen voit sisustaa mielellään kaikilla mahdollisilla väreillä, kunhan ne vain pysyvät jonkinlaisessa väriskaalassa. Kaikkein helpoimmin toisiinsa yhdisteltävät värit ovat pastellivärit, sillä ne ovat harvoin ristiriidassa keskenään. Voit helposti valita jopa 5 erilaista pastelliväriä, jotka pysyvät keskenään sopusoinnussa,lukumäärästä riippumatta.

Kun kyseessä on söpön ja rajun lastentaulun sovittaminen yhteen, on toki olemassa joitakin yksinkertaisia ohjeita noudatettavaksi, jotta aihe saisi ansaitsemansa huomion. Paljon värejä sisältävä aihe on kaikkein kaunein yksivärisessä kehyksessä, kuten valkoinen, musta, hopeinen tai kultainen. Jos posteri on mustavalkoinen, voit toki yhdistää sen minkä väriseen kehykseen tahansa, paitsi tietenkään mustaa kehystä ei kannata valita mustaan taustaan tai valkoista valkoiseen. Mieti kehystyksessä vastakohtia ja symmetriaa saadaksesi parhaan tuloksen. Jos haluat kehystää jonkin hienoista lasten aiheistamme, jotka ovat mustavalkoisia ja vain pienillä yksittäisillä värikohdilla korostettuja, näyttää kehys todella hienolta ollessaan samaa sävyäväritehosteiden kanssa. Näin kokonaisuus liittyy yhteen ja muodostaa “täydellisyyden”.

Meiltä löydät niin yksittäiset aiheet kuin usean yhteen ja toisiinsa kuuluvan julisteen ryhmätkin. Jos haluat piristää lastenhuonetta kokonaisella sarjalla, sinun pitää ajatella yhdistelemisestä juuri kuten yllä on kuvattu. Erikoisen hienoksi teet tauluseinän, jos käytät saman sarjan kehyksiä, sillä ne liittävät aiheen yhteen.