Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Julisteklipsit

Tähän alle olemme koonneet julisteklipsit, joita on saatavilla monessa eri värissä ja koossa. Valitse niiden joukosta se, joka toimii yhdessä kuvasi kanssa parhain päin. Tämänlaiset yksityiskohdat ovat itse asiassa tärkeämpiä kuin voisi äkkiä arvatakaan.

Miten olisi julisteklipsit kullanvärissä? Tai onko valintasi musta klipsi? Valitse oma suosikkisi alta löytyvästä valikoimasta ja tilaa se.

Julistepuristimet

Julistepuristimet eivät ole vain siisti ja tyylikäs tapa ripustaa julisteita, se on myös erittäin käytännöllinen ja edullinen tapa. Aina ei ole tarvetta taulunkehykselle. Päinvastoin, kehys voi poistaa tietyn charmin kuvasta.

On helppo tuntea mitkä julisteet sopivat puristimien kanssa ja mitkä sopivat taulunkehyksien kanssa. Jos et ole varma, voit nopeasti kokeilla kotona nähdäksesi mikä sopii minkä kanssa.

Eri tyylejä ja värejä

Vaikka julistepuristimet antavat aiheen puhua selkeää kieltä, on hauskaa löytää oikea tyyli ja väri. Jopa pienetkin yksityiskohdat sisustuksessa ovat tärkeitä, joten pidä tämä mielessä, kun valitset julistepuristimen - valikoimassamme on jotain kaikille makuille.

Ehkä olet kiinnostunut suuremmista kullanvärisistä puristimista? Tai miksei mustanvärisistä ja pienemmistä? Vain sinä tiedät mikä sopii sinun kotiisi.

Julistepuristimien koko

Jotkut julistepuristimet sopivat paremmin kuin toiset, riippuen siitä minkä kokoinen juliste sinulla on. Tämä on helppo selvittää itse. Mittaa kotona koko ja valitse sen jälkeen sopivan kokoinen laajasta valikoimastamme.

Se voi olla siistiä ja tarjota trendikkään tyylin, jos esimerkiksi käyttää suurempaa puristinta pienemmälle julisteelle. Aina ei tarvitse aloittaa julisteesta ja löytää sille oikean kokoinen puristin, vaan voit yhtä hyvin alkaa puristimesta ja löytää sille sopiva juliste.

Yksinkertainen ja tyylikäs jousitus

Julistepuristimet antavat sinulle sekä yksinkertaisen että tyylikkään ripustuksen yhdessä- ei ihme, että ne ovat hyvin suosittuja! Oletko kokeillut vielä? Jos et, niin sitten on aika kokeilla!

Ne eivät ole vain hyödyllisiä ja käytännöllisiä - ne ovat myös edullisia. Meiltä löydät monta erilaatuista, joiden hinta on alle 10 euroa. Toisin sanoen voit kokeilla useita eri variantteja.

Hyvä vihje on ostaa eri värisiä ja eri kokoisia ja kokeilla kotona. Jos ostat ainoastaan yhden värisiä, joudut ostamaan uusia, jos ne eivät sovikaan hyvin. Jos tilaat hiukan erilaisia alusta alkaen, voit sen sijaan sovittaa oikeat julistepuristimet oikean julisteen kanssa, nopeasti ja helposti.

Ripusta kaikenlaisia muistoja

Joskus jäämme jumiin ideoidemme kanssa, emmekä keksi mitään hauskaa tehdä sisustuksen kanssa. Vihjeemme on aina olla mahdollisimman avoin ja luova - voit keksiä monia hauskoja asioita, jotta kodistasi tulisi hieman jännittävämpi. Meidän julistepuristimien avulla voit ripustaa niin leikkeitä kuin valokuvia – ja tuloksesta tulee hieno!