• Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valaistus
  • Sopii käyttöön kylpyhuoneessa

KAILA Peili Corners III LED 76x107 cm

  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valaistus
  • Sopii käyttöön kylpyhuoneessa
429.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
3610
Materiaali
Alumiini
Peilin pinta-ala
76x107 cm
Koko
75x105 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Ulkomitat
76x107 cm
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino
12000 g

Tämä trendikäs peili valaisee tasaisesti kun meikkaat ja samalla se on todella hyvännäköinen sisustusyksityiskohta! Peilissä on LED-valaistus pitkin sen kehystä ja se valaisee kauniisti 76x107 cm:n kokoisen peilipinnan 3000K värilämpötilalla. Valaistuksessa on miellyttävä hohde, jota voit helposti himmentää. Säätääksesi valonvoimakkuutta, pidä peilin syrjässä olevaa kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan.

Seinäpeilin kehys on valmistettu alumiinista ja siinä on ylellinen kullansävy. Peili asennetaan seinälle pystyasentoon ja se on täydellinen valinta kun etsit korkealuokkaista kylpyhuoneenpeiliä. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja tulee asentaa sähköasentajan toimesta. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen.  

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51057016

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.