• Pyöreä peili, jossa syvä kehys kullanväristä metallia
  • Tyylikästä ruotsalaista designia KAILA-tuotemerkiltä
  • Elegantti ja moderni profiili

KAILA Round Mirror - Edge Gold 110 cm Ø

309.00 €
Valitse koko:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Määrittely

Syvyys
4 cm
Väri
Kultainen
Peililasin väri
Väritön
Materiaali
Metalli
Peilityyppi
Seinäpeilit
Paino (gramma)
17500
Seinäkiinnitys
Kyllä

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

Pyöreä peili tyylikästä ruotsalaista designia metallikehyksellä, jossa on kaunis kullanvärinen viimeistely. Kehys on harjattu pinnaltaan, mikä tuo kauniiseen kullanväriin hieman mattapintaisemman ilmeen. Kehys on lisäksi trendikkään ohut sekä – koosta riippuen – syvyydeltään 30–40 mm, minkä ansiosta peili tulee hieman ulospäin seinästä ja luo vaikuttavan 3D-efektin. Kehyksen syvyys luo myös peiliin aidon ja jykevän tunnun samalla, kun se säilyttää minimalistisen ilmeensä.

KAILA Round Mirror Edge Gold -peiliä on saatavilla useassa eri koossa, ja tämän version halkaisija on 110 cm. Peilin taustapuoli on varustettu kahdella seinäkiinnikkeellä, joiden avulla peili kiinnittyy seinälle helposti ja vakaasti. Yhteensopivat ruuvit ja tulpat toimitetaan mukana.

Peili tulee merkiltä KAILA – uudelta ruotsalaiselta tuotemerkiltä, jonka fokuksena on tyylikäs design ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu klassiseen ruotsalaiseen design-suuntaukseen, jolle tunnusomaista ovat minimalismi, eleganssi ja käytännöllisyys – modernilla otteella. KAILA tarjoaa moderneihin koteihin tyylikkäitä sisustuselementtejä kohtuullisin hinnoin.Sku: 51044688
 
0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

On ostanut myös