• Ovaalin muotoinen peili ruusukullan värisellä lasilla
  • Tyylikäs ruotsalainen design-peili merkiltä KAILA
  • Pehmeä ja elegantti profiili

KAILA Peili Oval Rose Gold 70x100 cm

79.91 €
Valitse koko:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Määrittely

Väri
Kultainen
Peililasin väri
Punakulta
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
70x100 cm
Paino (gramma)
5080
Seinäkiinnitys
Kyllä

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

Ovaali peili todella trendikkäällä ilmeellä! Tässä ovaalin muotoisessa peilissä on tyylikäs ja moderni design, sillä se on erittäin ohut eikä siinä ole lainkaan kehystä. Peilin trendikäs ilme saa vahvistusta peililasista, joka on sävytetty tyylikkääseen ruusukullan sävyyn. Erittäin vaikuttava yksityiskohta, joka kohottaa peilin designia entisestään ja saa sen erottumaan elegantilla tavalla.

Tätä koristeellista seinäpeiliä on saatavilla useassa koossa, ja tämän version mitat ovat kokonaiset 70x100 cm. Tässä on peili, joka totisesti tuo vaikuttavaa ja hyvin tyylikästä ilmettä kotisi sisustukseen. Sijoita peili paikkaan, jossa se täyttää tehtävänsä ja jossa lisäksi sen koristeellisuus pääsee oikeuksiinsa sisustuksen trendikkäänä yksityiskohtana!

KAILA on uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuullisen hintaan moderniin kotiin.Sku: 51044148
0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

On ostanut myös