Kylpytakit

Täältä löydät laajan valikoimamme kaikenkokoisia kylpytakkeja niin naisille kuin miehillekin. Kietoutuminen pehmeään aamutakkiin iltasaunan tai vapaapäivän myöhäisen aamusuihkun jälkeen luo ihanan rentouttavan tunteen. Kylpytakki kuivattaa, lämmittää ja kietoo pehmeään syleilyynsä. Tervetuloa löytämään lempparisi BGAn valikoimasta!

Väri
Värisävyt
Materiaali
Leveys
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Värisävyt
  • Materiaali
  • Leveys
  • Pituus
  • Hinta
  Näyttää 10 tuotteet
  Näyttää 10 tuotteet

  MUKAVA JA LÄMMIN AAMUTAKKI

  Kylpytakki ja aamutakki ovat vaatekappale, jolle on käyttöä läpi elämän. Monet liittävät kylpytakin mukavuutta ja lämpöä arjen ylellisyyteen ja onhan se ihanaa kietoutua puhtaaseen kylpytakkiin päivän rentoina hetkinä. Miellyttävän ja pehmeän tuntuinen kylpytakki on niin aikuisten kuin lastenkin arvostama vaate, josta jokaiselle löytyy oma koko.

  AAMUTAKKI KAIKKIIN HETKIIN

  Aamutakki on mukava ja kätevä asu päivän eri vaiheissa. Päivän aloitus pehmeässä aamutakissa takaa miellyttävän aamun. Kuppi kuumaa kahvia kaikessa rauhassa, herkullinen aamiainen ja pöyheä aamutakki tekevät aamusta täydellisen. Olitpa aamuihminen tai ei tuollainen herätys on yksinkertaisen ihanteellinen ja täysin toteuttavissa.

  Miellyttävä ja pehmeä kylpytakki sopii täydellisesti myös ilta-asuksi, ennen kun kömmit sänkyyn. Kun vihdoinkin voit ottaa hetken omaa aikaa ja nauttia kuumasta kylvystä tai rentouttavasta saunasta, kylpyhuoneen ulkopuolella odottava viileys ei tunnu lainkaan houkuttelevalta. Silloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kietoutua lämpimään kylpytakkiin. Kaunis ja miellyttävä kylpytakki vie mielen kylpylätunnelmaan, jota voit vahvistaa entisestään sivelemällä kasvoille hoitavan naamion. Sillä aikaa kun kasvonaamio tekee tehtävänsä voit nauttia kupista puhdistavaa yrttiteetä ja palautua työpäivästä kaikessa rauhassa.

  Kylpytakki helpottaa arjen monessa käänteessä ja tekee siitä mukavamman. Eikä ainoastaan kotioloissa! Kylpytakista voi olla hyötyä ja iloa monessa muussakin tilanteessa. Voit esimerkiksi ottaa kylpytakin mukaan rannalle, hotellille tai uimahallille. Mieti kuinka ihanaa onkaan kietoutua lämpimään kylpytakkiin rannalla viileän uinnin jälkeen. Sitä paitsi se kuivattaa ihoa nopeasti. Uimahallilla kylpytakki voi olla käytännöllinen asu kylpyjen ja uintien välillä, jos vaikkapa haluat pitää pienen tauon ja käydä haukkaamassa palan ruokaa. Ei muuta kuin kylpytakki päälle ja kahvilaan. Tuntuu mukavammalta, kun päällä on vähän enemmän vaatetta kuin pelkkä uimapuku. Kun yövyt hotellissa pehmeästä aamutakista tulee mukava oloasu, jossa rentoutua. Suurilla taskuilla varustettu kaunis aamutakki on myös käytännöllinen, sillä voit sujauttaa niihin kännyn tai lompakon jos sinun täytyy käydä hetki huoneen ulkopuolella.

  VALITSE LAATUA MÄÄRÄN SIJAAN

  Hyvälaatuinen aamutakki on sijoitus! Sille on monta käyttöä ja se tulee kestämään pitkään. Yksi laadukas aamutakki monen keskinkertaisen sijasta on parempi ratkaisu niin ympäristölle kuin lompakollesikin. Korkealaatuiselle aamutakille on paljon käyttöä ja parhaimmillaan siitä tulee vain ihanampi vuosien mittaan.

  Koska kylpytakin alla tavallisesti ei käytetä muita vaatteita on tärkeää, että siinä ei ole epämukavia ompeleita ja saumoja, ja että se on valmistettu hyvistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka tuntuvat miellyttävältä iholla.

  KYLPYTAKKI KAIKILLE

  Aamutakki on suosittu asu mutta jokaisella on tietysti oma erityinen suosikki. Aamu- ja kylpytakkeja valmistetaan eri materiaaleista ja tietysti monessa eri värissä. Froteekylpytakki on imukykyinen ja siksi järkevä valinta vaikkapa suihkun jälkeen, mutta jos olet helposti palelevaa tyyppiä veluurista valmistettu lämmin ja extrapehmeä aamutakki saattaa tuntua täydelliseltä vaihtoehdolta. Jos olet taas lämminverinen, ohut, puuvillasta valmistettu ilmava aamutakki voi olla sinulle paras valinta. Eri tilainteisiin voi valita eri materiaali. Pehmeä veluuriaamutakki voi lämmittää kylmänä talviaamuna matkalla keittiöön aamukahville, kun taas paksu, klassisen froteinen kylpytakki pitää sinut kuivana iltasaunan jälkeen kuin suuri ja pehmeä kylpypyyhe. Huolimatta valinnastasi voit olla varma, että käytössäsi on tyylikäs ja mukava kylpytakki.

  Jokaisella meistä on omat mieltymykset, jotka eivät rajoitu pelkästään materiaalivalintaan. Kylpytakin väri, pituus ja malli vaikuttavan myös valintaamme. Siinä missä yksi etsii vaaleanpunaista veluuriaamutakkia toinen kaipaa klassisen valkoista froteekylpytakkia. Kun valittavana on myös tumma vaihtoehto denimia muistuttavasta kankaasta ollaan jo valinnanvaikeuden edessä. Runsaasta tarjonnasta kylpytakkeja voit helposti löytää juuri itsellesi sopivan ja tuntea, että olet tehnyt persoonallisen valinnan.

  Valikoimastamme löydät kaiken kokoiset kylpytakit niin naisille kuin miehillekin, niin että jokaiselle löytyy juuri sopiva vaihtoehto. Takit on varustettu solmittavalla vyöllä, joten ne on helppo säätää kehosi mukaan parhaan mahdolliseen mukavuuteen.

  Aamutakissa on ihanaa loikoilla vuodenajasta riippumatta. Voisi jopa väittää, että aamutakki on maailman ihanin oloasu. Sellainen on oltava kaikilla! Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja valitsemaan oma suosikkiaamutakkisi!