Suihkuverhot

(0)

Paitsi, että se tekee kylpyhuoneesta huomattavasti viihtyisämmän, suihkuverho takaa myös ihanan suihkuhetken tai rentouttavan kylvyn ilman huolta siitä, että koko kylppäri kastuu kauttaaltaan.
Valitse eloisan värikäs suihkuverho, jos haluat elävöittää kylpyhuonetta tai tyylikkään pelkistetyn mallin mikäli toivot hillityn mutta käytännöllisen varusteen. Olipa sinulla kylpyamme tai avoin suihku, kaunis verho sen suojaksi on aina hyvä ratkaisu.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  SISUSTA KYLPPÄRISSÄ KAUNIILLA SUIHKUVERHOLLA

  Pitkä, rentouttava ja lämmin suihku on upeaa ylellisyyttä. Olipa se aamun piristykseen tai illan rentoutukseen, ihana suihku tuntuu aina hyvältä. Kauniin suihkuverhon tehtävänä onkin sitten myös suojella kylppärin muuta sisustusta vedeltä. Suihkuverho estää sen, että vettä roiskuu joka paikkaan ja kaiken lisäksi pitää suihkutilan ihanan lämpimänä.

  Olipa sinulla kylpyamme tai tavallinen suihku kaunis suihkuverho on ehdoton varuste. Jälkeesi tulevan kylpyhuoneen käyttäjän ei tarvitse astua märälle lattialle kuivin jaloin ja märkä lattia saattaa sitä paitsi olla vaarallisen liukas. Suihkuverholla ennaltaehkäiset turhat onnettomuudet ja koristat samalla kylpyhuonettasi. Jos kylpyhuoneellasi on useampi käyttäjä samaan aikaan suihkuverho luo myös hiukan yksityisyyttä.

  UUDISTA KYLPPÄRIÄSI YKSINKERTAISESTI KAUNIILLA SUIHKUVERHOLLA

  Kun iso remontti ei ole ajankohtainen mutta olet kyllästynyt kylpyhuoneesi ilmeeseen voit piristää ja uudistaa tilaa erilaisilla tekstiileillä. Suihkuverholla voit tehdä enemmän kuin uskotkaan. Valitsemalla värikkään tai kuviollisen suihkuverhon voit elävöittää karumman kylppärin ja tehdä siitä viihtyisämmän. Jos kylppärissäsi on värikkäät kaakelit voit vaikka luoda kontrastia ripustamalla pelkistetyn ja hillityn värisen suihkuverhon, tai lisätä elävyyttä entisestään värikkäällä verholla, jossa toistuu jokin kaakeleiden väreistä. Suihkuverhossa on sen verran suuri pinta, että sen vaikutus sisustukseen on todella näkyvä! Sitä paitsi suihkuverho ei ole kovin kallis varuste, joten voit ostaa vaikka useamman samaan aikaan ja vaihdella niitä keskenään aina vuodenajan mukaan: syksyllä tummempi sävy rentouttavaan iltakylpyyn ja kesäksi raikkaan vaalea sävy pirteään suihkuhetkeen.

  SUIHKUVERHOJA ON HELPPO RIPUSTAA JA VAIHTAA

  Suihkuverhon ripustaminen saattaa kuulostaa vaivalloiselta puuhalta, mutta niin ei ole lainkaan. Useimmiten suihkuverhotankoa on helppo asentaa. Sinun täytyy vain tarkistaa tarvitsetko suoran vaiko kulmasuihkuverhotangon. Kun tanko on kerta asennettu voit ripustaa suihkuverhosi siihen tarkoitetuilla verhorenkailla. Ripustus on niin yksinkertainen, että voit vaihtaa suihkuverhosi usein näppärästi ja nopeasti.

  Kun ripustat suihkuverhoasi, tarkista sen mitat tarkkaan, sillä suihkuverhotanko pitää asentaa sopivaan korkeuteen verhon mittojen mukaan. Verho täytyy ripustaa sopivaan korkeuteen niin, ettei vesi roisku sen alta muualle kylpyhuoneeseen. Jos suihkuverho ripustetaan kylpyammeen yhteyteen varmista, että verho on ammeen sisäpuolella, kun käyt suihkussa, jotta vesi ei valu lattialle. Tosin kun käyt kylvyssä verho saa kylpemisen ajaksi roikkua ammeen ulkopuolella. Varmista, että suihkuverhotanko on asennettu niin, että voit käyttää suihkuverhoa aina tilanteen mukaisesti. Valikoimamme suihkuverhot ovat kooltaan 180x200 cm, joka on tavallisin koko ja sopii useimpiin suihkutiloihin.

  PIDÄ SUIHKUVERHOSI RAIKKAANA

  Yksivärinen suihkuverho on ajaton valinta, josta on iloa pitkään. Kun löydät juuri sinulle sopivan suihkuverhon sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että se likaantuu vanhetessaan. Useimmat suihkuverhot voi pestä ja ne kestävät käytössä pitkään, kunhan seuraat tarkoin niiden pesuohjeet. Pesemällä suihkuverhosi usein varmistat, että se pysyy kunnossa ja raikkaana. Suihkuverhoon kerääntyy käytössä aina saippuan- tai shampoon tai muita jämiä, joita on hyvä pestä pois. Verhon voit sitä paitsi ripustaa takaisin tangolle kuivumaan ja levittämään puhtaan tuoksua kylppäriin suoraan pesukoneesta.

  Kauniilla suihkuverholla voit luoda seesteisen tunnelman tilaan, jonka sisustukseen ei aina kiinnitetä niin paljon huomiota muuten. Harkitun kauniilla sisustuksella voit tehdä kylppäristäsi todella ylellisen. Valitse tyylikäs suihkuverho ja täydennä kokonaisuutta upeilla kylpyhuoneen tekstiileillä niin, että voit viettää kylpyhuoneessa ihanan nautinnollisia hetkiä, joiden aikana voit rentoutua ja pitää huolta itsestäsi. Suihkuverholla voit sitä paitsi tehdä kylppäristäsi entistäkin persoonallisemman ja ilmaista itseäsi sisustuksen kautta. Tutustu valikoimaamme ja löydä suihkuverho, joka sopii juuri sinulle!