Tohvelit

Helli jalkasi ihanan pehmeillä tohveleilla! Kauniit ja mukavat sisätossut ovat pitkien pyhäaamujen tai rauhallisten koti-iltojen ehdoton varuste. Miksi käppäillä paljain jaloin kylmällä ja kovalla lattialla kun voit tassutella ylellisesti lämpimissä ja pehmeissä tohveleissa? Hemmottele jalkasi ja tutustu ihanaan tossuvalikoimaamme!

Väri
Koko
Materiaali
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Koko
  • Materiaali
  • Hinta
  Näyttää 1 tuotteet
  Näyttää 1 tuotteet

  SISÄTOSSUT – LÄMMITTÄVÄÄ YLELLISYYTTÄ JALOILLESI

  Vaikka me kuinka arvostaisimme sisätossuja, harvoin muistamme tarvitsevamme niitä. Kuulostaa tietysti oudolta, sillä kuinka monta kertaa väsyneet ja kylmät jalkamme ovatkaan kiittäneet sisätossujen olemassaoloa? Kotioloissa on ihanaa tassutella lämmittävissä ja mukavissa tossuissa, jotka ovat usein myös kauniita katsella. Tossut edustavat mukavuutta ja kaunista muotoilua yhdessä paketissa.

  Kun herätyskello soi aikaisin kylmänä aamuna ja sinun täytyy nousta ihanan lämpimästä sängystä, jalkojen laskeminen kylmälle lattialle ei tunnu kovinkaan ylentävältä. Eikö kuulostaisi huomattavasti ylellisemmältä, jos saisit pujottaa jalat sängyn vieressä odottaviin, pehmeisiin ja lämpimiin tossuihin? Jalkasi voivat paremmin ja aamusi alkaa myönteisimmissä merkeissä. Aikaiset aamut eivät ole ainoa ajankohta, jolloin sisätossusi saattavat tuntua kutsuvilta. Iltasella, kun tartut arkiaskareisiin tai kun olet käynyt ihanan rentouttavassa saunassa, paljaiden jalkojen pujottaminen pehmeisiin tossuihin tuntuu huomattavasti mukavammalta vaihtoehdolta kuin kävely kovalla ja kylmällä lattialla.

  TOSSUT OVAT KUIN HALAUS JALKATERILLESI

  Pehmeä tossu voi tuntua lämpimältä halaukselta jalkateräsi ympärille ja sisätossujen pitäisikin olla mukavat ja valmistettu erikoisen pehmeästä materiaalista. Erityisen mukavaa on, jos ne on vuorattu todella pehmeällä kankaalla. Tossuilla vältyt kävelemästä paljain jaloin kylmällä ja kovalla lattialla. Ajattele miten ihanalta tuntuukaan tulla kotiin kylmänä talvipäivänä tai kun voit potkia epämukavat työkenkäsi jaloistasi pitkän päivän jälkeen ja ottaa vihdoin päälle eteisessä odottavat pehmeät sisätossut! Todellista ylellisyyttä!

  RENTOUDU PEHMEISSÄ VAATTEISSA JA SISÄTOSSUISSA

  Rentoutuminen kotona tarkoittaa yleensä pehmeitä ja väljiä vaatteita ja voi sanoa, että tossut edustavat jaloille se, mitä pehmeät kotivaatteet ovat keholle: mukavat ja miellyttävät. Kotona pehmeät ja mukavat vaatteet ovat monen suosikkiasu, joka kuuluu vapaapäivään ja tietysti koti-iltoihin. Tosin useimmiten näitä asuja ei pidetä kovin hyvännäköisinä tai edustavina, mutta asian ei tarvitse lainkaan olla niin. Yhdistettynä asuun sopiviin tossuihin kotiasusta voi tulla varsin siisti kokonaisuus. Sisätossut voivat olla tyylikkäät ja ylelliset, ja sievän pörröiset tossut saattavat kohentaa vapaa-ajan kotiasun hujauksessa!

  TOSSUT OVAT TÄYDELLINEN LAHJA

  Kukapa voisi kieltäytyä parista pehmeitä, kauniita tossuja lahjaksi? Sisätossut ovat useimmiten arvostettu ja täydellinen lahja ystävälle ja rakkaalle, ja kukapa ei sellaisia toivoisi? Lahjana sisätossut henkivät huolenpitoa ja välittämistä ja sopivat niin jouluna kuin syntymäpäivänä hänelle, josta pidät erityisen paljon.

  TOSSUT KODIN ULKOPUOLELLA

  Tossuja arvostetaan siksi, että niissä jalat pääsevät rentoutumaan, ja onhan se ihanaa antaa jalkojen olla vapaina välillä eikä pitää niitä koko ajan tiukkojen kenkien puristuksessa. Siksikin on hyvä pitää parit tossut aina saatavilla muuallakin kuin vain kotona, kuten esimerkiksi toimistolla tai koulussa. Työpäivä saattaa sujua mukavammin ja rennommin. Sitä paitsi pari pehmeän pörröistä tossua työpaikalla saattaa lämmittää mukavasti kylmempien kuukausien aikana. Onneksi on olemassa sen verran tyylikkäitä sisätossuja, että niitä voi hankkia työpaikallakin käytettäviksi. Tyylikkäät tossut ovat välttämättömät jos niiden on tarkoitus sopia yhteen työasun kanssa.

  Eri käyttöön on olemassa eri tossut. Sisätossut ovat tietysti sisäkäyttöön ja niiden käyttöä on vältettävä ulkona, jos haluat niiden pysyvän kauniina ja puhtaina pitkään. Huolimatta siitä, että ajatus nopeasta pinkaisusta postilaatikolle ei tunnu kummoiselta, siihen kannattaa kuitenkin varata omat ulkotossut. Kun sijoitat ne siististi ulko-oven viereen niihin on helppo pujahtaa jalat ja vaihtaa sisätossut takaisin päälle kun olet hakenut lehden ja postin.

  TOSSUT PIENILLE JA VÄHÄN SUUREMMILLE JALOILLE

  Valikoimastamme löydät tossuja kaiken kokoisille jaloille. Tossuja löytyy S, M ja L -kokoisina. S vastaa kokoja 36-37 (EU), M vastaa kokoja 38-39 (EU) ja L kokoja 40-41 (EU). Olipa jalkasi minkä kokoinen tahansa löydät varmasti sinulle sopivat tossut. Uusina tossut saattavat tuntua hiukan tiukoilta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen ne venyvät juuri jalkaasi sopiviksi ja mukaviksi. Valitse tossut siis oman tavallisen jalkakoon mukaan. Sano hyvästit puristaville kengille ja koville lattioille – hanki sen sijaan pari ihanan pehmeitä tossuja!