Seinävaatteet

Sisusta kotisi ihastuttavilla seinävaatteilla! Seinävaate – jota joskus voidaan kutsua ryijyksi – on kirjailtu tai kudottu kuvakudos, jonka voit ripustaa seinälle kuin taideteosta. Seinätekstiilit luovat kodikkaan tunnelman ja pehmeän harmonisen ilmapiirin. Valitse erivärisistä ja -tyylisistä seinävaatteista juuri sinulle sopivan. Seinävaatteesta tulee upea ja näyttävä koriste kotiisi, pidit sitten boheemisesta tai modernimmasta sisustustyylistä.

Väri
Materiaali
Koko
Värisävyt
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Koko
  • Värisävyt
  • Pituus
  • Hinta
  Näyttää 5 tuotteet
  Näyttää 5 tuotteet

  SEINÄVAATE – KAUNISTA JA LAADUKASTA TEKSTIILITAIDETTA

  Korista kotisi upealla seinävaatteella! Seinävaate luo kotiisi lämpimän viihtyisän tunnelman. Siltä varalta, että käsite on sinulle uusi, seinävaate on yksinkertaisesti tekstiilipohjainen taulu, jonka aihe on kudottu tai kirjottu. Tekstiilitaide on retrohenkisyytensä ansiosta trendikäs ja huomiota herättävä sisustuselementti.

  Seinävaate on yleensä suurehko teos, joka antaa sisustukselle kokonaan uuden ilmeen. Mikäli sinulla on tyhjä seinä ja inspiraatio on hakusessa, ripusta siihen seinävaate! Siitä tulee upea katseenvangitsija.

  SEINÄVAATE VAIKO TAVALLINEN TAULU?

  Seinävaate voi olla vaihtoehto tavalliselle taululle ja luo pehmeän kontrastin perinteisen teräväkulmaiseen valokuvakehykseen. Tekstiilinen taideteos luo kotiin mukavan ja kotoisan tunnelman. Tosin näiden kahden vaihtoehdon ei tarvitse kilpailla toistensa kanssa vaan ne voi hyvin yhdistää kauniiksi kokonaisuuksiksi. Yhdistelmän luoman pehmeän vastakkainasettelun ansiosta seinäsi saa dynaamisemman ilmeen. Seinävaatteesta voi tulla osa tauluseinääsi ja tehdä siitä elävämmän ja ainutlaatuisen.

  MIHIN SEINÄVAATE RIPUSTETAAN?

  Seinävaate on siitä kivaa taidetta, että sen voi sijoittaa miltei mihin vain. Huolimatta tilasta mihin sen ripustat sen kuva-aihe pääsee oikeuksiinsa materiaalinsa ansiosta ja vaate luo tilaan ihanan lämpimän tunnelman.

  Seinävaate kannattaa sijoittaa tilaan, johon halutaan luoda rauhallinen ja viihtyisä tunnelma, kuten makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Monelle juuri olohuone on paikka, jossa halutaan rentoutua pitkän päivän jälkeen ja syventyä vaikkapa hyvään TV-ohjelmaan. Silloin kutsuva ja viihtyisä ympäristö on tärkeä tekijä, joka auttaa meitä rauhoittumaan. Makuuhuone taas on paikka, josta päivä alkaa ja päättyy, joten viihtyisyys on tärkeää myös siellä. Ripustamalla näihin tiloihin kauniin seinävaatteen voimme lisätä huoneen mukavan rentouttavaa tunnelmaa.

  Etuna on myös se, että seinävaate on helppo ripustaa. Usein sen mukana seuraavat tarvittavat ripustustarvikkeet, joilla voit sijoittaa sen haluamallesi seinälle helposti ja näppärästi. Ja kun toivot jotain uutta voit yksinkertaisesti siirtää seinävaatteesi toiseen huoneeseen.

  VALITSE USEASTA ERI KUOSISTA JA VÄRISTÄ

  Seinävaate on aina tyylikäs valinta ja vaihtoehtoja on monta. Uskallamme luvata, että jokaiselle löytyy jotain. Kuva-aiheina on esimerkiksi viherkasveja ja värien joukosta löytyy paljon hillittyjä beigen ja ruskean sävyjä. Maanläheiset sävyt ja hienovarainen kuosi, jotka sulautuvat saumattomasti kodin muuhun sisustukseen, luovat tyylikkään ja lämpimän tunnelman. Luontoaiheinen kuvio taas luo luonnonläheisen ja rentouttavan ympäristön, jossa voimme palautua raskaan päivän jälkeen. Värien joukosta löytyy paljon beigen ja ruskean sävyjä, jotka toistuvat hienovaraisissa kuoseissa. Tuftatut kohokuviot taas tekevät seinävaatteesta eläväisemmän. Erilaiset vaihtoehdot takaavat sen, että voit valita juuri kotiisi sopivan seinävaatteen: minimalistisen ja hillityn tai värikkään ja eloisan. Joukosta löytyy myös hapsullisia seinävaatteita.

  Tutustu seinävaatevalikoimaamme ja valitse tyylikästä tekstiilitaidetta kotiisi!