Tyynyt

Värikkäiden ja erimuotoisten tyynyjen koristama koti tuntuu lämpimältä ja kotoisalta. BGA.FIstä löydät runsaan valikoiman trendikkäitä tyynyjä skandinaaviseen makuun. Koristetyynyjä, tyynynpäällisiä, sisätyynyjä, pyöreitä tyynyjä ovat vain pieni osa siitä mikä sinua odottaa upeassa valikoimassamme. Kun etsit kotiisi täydellisen tyynyn tervetuloa tutustumaan BGA.FIn mahtavaan valikoimaan.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  ANNA TYYNYJEN VALLATA KOTISI!

  BGAlla olemme sitä mieltä, että tyynyt ovat ilman epäilyksen häivää kodin hauskimpia yksityiskohtia. Tyynyillä voit yksinkertaisella tavalla luoda jokaiseen huoneeseen oman tunnelman ja tehdä sisustuksesta todella persoonallisen. Monen erilaisen tyynyn yhdistäminen lukemattomiin erilaisiin kokonaisuuksiin tekee sisustuksesta erityisen hauskaa puuhaa. Valittavanasi on runsaasti vaihtoehtoja ja yhdistämällä erilaisia muotoja voit saada aikaan dynaamisen kokonaisuuden. Kokoa yhteen vaikka pyöreitä tyynyjä, suorakulmaisia tyynyjä ja pallotyynyjä. Erilaisten muotojen yhdistely on paljon jännittävämpää kuin vain parin tavallisen tyynyn asettelu sohvan kulmaan.

  Voit myös luoda kokonaisuuksia erikokoisista tyynyistä. Asettele esimerkiksi suuria tyynyjä riviin sängynpäätyyn ja jatkaa siitä eteenpäin sijoittamalla aina pienempiä tyynyjä riviin toisen eteen. Asetelman voi lopuksi viimeistellä pyöreällä tyynyllä pisteenä i:n päälle

  Puhumattakaan kaikista saatavilla olevista materiaaleista. Valikoimastamme löytyy maalaishenkisiä pellavaisia tyynyjä, eksklusiivisia samettityynyjä ja monenlaisia kuviollisia tyynyjä. Tuftattuja tai poimutettuja samettisia tyynyjä löytyy myös. Vaihtelun mahdollisuudet ovat loputtomat ja sinulla on tilaisuus luoda rajaton määrä upeita kokonaisuuksia.

  PELKISTETYN SISUSTUKSEN YSTÄVÄLLE

  Jos olet pelkistetyn tyylin ystävä sinun ei tietystikään tarvitse sekoittaa monta erilaista väriä ja kokoa. Kokonaisuudesta tulee upea myös seuraamalla yhtenäistä linjaa esimerkiksi valitsemalla samanvärisiä tyynyjä ja vaihtelemalla vain sävyjen välillä. Tummanharmaa tyyny vaaleanharmaan seuraksi tai beigensävyinen tyyny ruskean tyynyn viereen luovat tyylikkäitä kokonaisuuksia rikkomatta kuitenkaan liiaksi sisustuksen yleistä linjaa. Toinen vaihtoehto on myös käyttää edelleen toisiaan lähellä olevia sävyjä, mutta vaihdella materiaalien välillä. Tyylikästä ja ilmavaa puuvillaa voi yhdistää eleganttiin samettiin tai tuftattuun kohokuvioiseen tyynyyn. Muista myös rustiikkeja pellavaisia tyynyjä, jotka sopivat niin moderniin kuin boheemiseenkin kotiin. Erilaisten materiaalien ja kokojen yhdistäminen luo runsauden tuntua.

  TYYNYT MONEEN PAIKKAAN

  Tyynyillä sisustaminen on siitä hauskaa, että sen voi tehdä niin monessa eri paikassa. Tyynyjä voi sijoitella kauniisti sinne tänne eri huonekaluille. Tavallisesti asettelemme koristetyynyjä sohvalle tai sängylle luomaan entistä enemmän pehmeyttä ja mukavuutta, johon uppoutua rentoutumaan. Tyynyjä voi asetella päiväpeitteen päälle vaikkapa viimeistelemään petausta. Äläkä unohda nojatuolia, jolle tavallisesti istut viettämään mukavia lukuhetkiä, tai lastenhuoneen majaa, tai eteisen penkkiä. Kauniit tyynyt ovat koristeellinen sisustuselementti, joka kohentaa koko huoneen ilmettä. Vanha ja tylsä nojatuoli tai yksinkertainen ja hiukan tylsä sohva saavat hetkessä uuden ilmeen pirteillä tyynynpäällisillä! Tyynyistä ei voi ikinä saada tarpeeksi eikä niitä ole koskaan liikaa.

  VAIHTELE TYYNYSI TRENDIEN JA VUODENAIKOJEN MUKAAN

  Hauskaa on myös se, että tyynyjä, ja erityisesti tyynynpäällisiä, on valtavan helppoa vaihtaa trendien ja vuodenaikojen mukaan. Erilaisia tyynynpäällisiä voi vaihdella ilman, että siihen menisi omaisuus. Sohvalla voi olla pari neutraalin väristä perustyynyä, joita voi täydentää muutamalla eloisan värikkäällä tyynyllä, joiden ilmettä voit vaihdella tunnelman piristämiseksi. Jos sinulla on beiget sohvatyynyt voit antaa kokonaisuudelle vähän väriä vihreillä tyynyillä syksyllä ja valkoisilla keväällä.

  POIMI VÄREJÄ KODIN MUISTA SISUSTUSELEMENTEISTÄ

  Kun sisustat huonetta on hauskaa poimia värejä erilaisista yksityiskohdista, ja tyynyillä se on todella helppo tehdä. Voit ottaa värilähtökohdaksi vaikkapa seinien väriä, torkkupeittoja tai vaikkapa verhoja ja valita tyynyt niiden mukaan. Jos taas haluat luoda värikontrasteja sekin käy näppärästi juuri tyynyillä. Kodissa sinun on mahdollista näyttää persoonallisuuttasi ja sisustuksella voit heijastaa oman rauhallisen itsesi, joka pitää maanläheisestä muotoilusta, tai värikkään luonteesi luomalla iloisia kontrasteja. Testaa valitsemalla kuosit, värit ja materiaalit, joista pidät ja muotoile kotisi mielesi mukaan.

  TÄRKEÄÄ MUISTAA TYYNYN VALINNASSA

  Valikoimassamme on runsaasti tyynyvaihtoehtoja. Lue tarkoin tuoteselostetta ennen kun tilaat tyynysi. Myös valikoimamme tyynynpäällisiä on hyvin laaja ja kun ostat tyynynpäälliset tarvitset siihen myös sisätyynyn, jotta tuloksena on toiveiden mukainen komea koristetyyny. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi upean tyynykokoelman luomiseksi. Sisätyynyjä on monta eri kokoa eri täytemateriaaleilla, joista voit valita mieleisesi. Ole tarkkana myös kokojen kanssa. Täyteläiseen tyynyyn suosittelemme sinua valitsemaan hiukan tyynynpäällistä isomman sisätyynyn. Jos tyynynpäällisesi on vaikkapa 45x45 cm iso, valitse sisätyyny, jonka mitat ovat 50x50 cm. Muista pöyhiä tyynysi säännöllisesti niin, että ne säilyvät pulleina ja kauniina pitkään.

  TYYNYJEN PESU

  Tyynyjen puhdistus on tärkeää, kun haluat pitää ne raikkaina ja hyväkuntoisina pitkään. Jos sattuisi käymään niin, että tyynyyn tulee ruoka- tai juomatahra se ei tarkoita, että tyynysi on mennyttä. Useimmiten tyynyjä on mahdollista pestä. Tyynynpäällisiä voi useimmiten pestä pesukoneessa. Seuraa huolellisesti tyynypäällisen pesuohjeita ja asia on sillä selvä. Tyynyjenkin tapauksessa ei tarvitse muuta kuin seurata mukana seuraavia pesuohjeita niin tyynysi pysyy kauniina ja raikkaana vielä pitkään.