Pellavaverhot

Luo lämmin ja kotoisa tunnelma kauniilla pellavaverhoillamme ihanissa maanläheisissä sävyissä. Pellavaverhot soveltuvat kaikentyylisiin koteihin ja kankaan pinta on erilainen verrattuna muihin, perinteisimpiin verhoihin. Valitse juuri kotiisi sopivan pellavaisen verhon BGA.FIsta. Tervetuloa tutustumaan pellavaverhojemme maagiseen maailmaan!

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PELLAVAVERHOT – TRENDIKÄS VALINTA

  Verhot, ja muut tekstiilit, jotka on valmistettu pellavasta, ovat muuttuneet trendikkäiksi. Eikä ihme meidän mielestämme. Pellava on materiaali, joka on rakenteeltaan vähän rustiikkinen ja samalla maanläheinen, ja se sopii näin todella hyvin verhoksi ja myös monenlaisiin erilaisiin sisustustyyleihin. Pellavaverhojen kaunis rakenne eroaa monista muista verhotyypeistä ja tekee siitä ihan omannäköisensä.

  Pellavaverhoja on saatavilla erivärisinä, joten ei ole vaikea löytää itseään puhuttelevaa paria. Valkoiset pellavaverhot ovat klassinen valinta, joka tekee kodista kauniin ja on aina ajankohtainen sesongista riippumatta, mutta valittavissa on myös paljon muita värejä. Esimerkiksi beiget pellavaverhot ovat erittäin tyylikäs ja trendikäs valinta, tai harmaat pellavaverhot. Kaikki nämä pellavaverhojen värisävyt sopivat hyvin yhteen monien kodin muiden elementtien kanssa, ja niitä voi täydentää muilla esineillä tai tekstiileillä. Värejä ja kontrasteja arvostavalle löytyy myös kuviollisia pellavaverhoja ja värikkäitä pellavaverhoja, jotka piristävät hienosti kotia!

  Jos et ole varma, minkä värin valitsisit, voit lähteä liikkeelle niistä väreistä, joita huoneessa jo on. Ehkä haluat käyttää pellavaverhoissasi olevaa väriä jossakin muuallakin. Esimerkiksi koristetyynyissä tai hakea eri väreillä vaihtelua seinän väriin sopeuttaen.

  PAKSUT VAI OHUET PELLAVAVERHOT?

  Pellavaverhoissa on valinnanvaraa – on olemassa sekä paksummasta kankaasta että ohuemmasta, ilmavammasta pellavakankaasta tehtyjä malleja. Se, minkätyyppinen pellavaverho sinun kannattaa valita, riippuu siitä, mistä itse pidät. Erityyppiset verhot antavat huoneeseen erilaisen ilmeen. Paksut pellavaverhot kehystävät ikkunan voimakkaammin, kun taas ohuemmat pellavaverhot tuntuvat kevyemmiltä ja ilmavammilta. Ehkä paksut pellavaverhot sopivat paremmin syksyyn ja ohuet läpikuultavat pellavaverhot kesään. Pellavaverhoilla on helppo varioida eri tilanteissa.

  PELLAVAVERHOT SOPIVAT KODIN KAIKKIIN HUONEISIIN

  Pellavaverhot ovat täydelliset eri koteihin, ja riippumatta sisustustyylistä ne vahvistavat huoneen tunnelmaa. Ne sopivat yhtä hyvin niin maalaistyyliseen kuin moderniin kotiin. Näin monipuolisten verhojen kanssa on mukavaa se, että voit helposti muuttaa ja varioida tyyliä erilaisten koristeiden avulla ja voit valita tietyn kauniin verhoparin, jonka pidät aina huoneen sisustuksen pohjana.

  Pellavaverhoissa on myös hienoa se, että ne soveltuvat niin hyvin kaikkiin kodin eri huoneisiin. Ne näyttävät yhtä hyviltä niin keittiössä kuin olohuoneessa, ja koska niitä saa niin monissa eri väreissä ja malleissa, voit valita aina sellaisen verhon, joka sopii juuri kyseisen huoneen seinien väriin. Ehkä haluat ohuesta materiaalista tehdyt ilmavat pellavaverhot keittiöön ja olohuoneeseen paksummat verhot, jotka on kudottu tiheämmiksi? Voit valita täysin oman mielesi mukaan! Joka tapauksessa pellavaverhot tuovat huoneeseen ajattoman tunnelman.

  SÄILYTÄ PELLAVAVERHOSI HYVÄKUNTOISINA

  On tärkeää, että pellavaverhoja ei pestä liian usein. Usein pelkkä tuuletus riittää, mutta jos haluat pestä pellavaverhosi, on tärkeää tehdä se herkille tekstiileille tarkoitetulla ohjelmalla, esimerkiksi 30 asteen hienopesu tai vastaava. Yksi vinkki verhojen pesuun on käyttää pestessä hyväntuoksuista, mutta hellävaraista pesuainetta, jolloin kesällä avatessasi ikkunan kesäinen tuulenvire tuo mukanaan hyvää tuoksua verhoista. Erityisen ihanaa kesäistä ylellisyyttä! Kun olet pessyt pellavaverhosi, niitä ei saa rumpukuivata. Anna niiden ilmakuivua, niin saat niihin luonnollisen ryppyisyyden, joka antaa pellavaverhoille niiden rustiikkisen ja tyylikkään luonteen.

  KAPPAVERHO VAI SIVUVERHOT?

  Verhoissa on paljon valinnanvaraa. Sekä ripustuksen, materiaalin että myös mallin suhteen. Pellavaverhoissa on kaksi vaihtoehtoa: kappaverho ja tavalliset sivuverhot. Pellavainen kappaverho on erittäin hyvä vaihtoehto keittiön ikkunaan, joka saattaa olla työtason yläpuolella, tai suorakaiteen muotoiseen eteisen ikkunaan. Mutta tietenkään sinun ei kannata valita kappaverhoa pelkästään ympärillä olevan tilan vuoksi, se vain soveltuu juuri näihin ikkunoihin todella hyvin. Ja pellavainen kappaverho on todella kaunis ja sopii periaatteessa kaikkiin erilaisiin ikkunoihin. Jos ikkunat ovat leveät, voit laittaa kappaverhoja useampia vierekkäin joko yhdelle pitkälle tai useammalle verhotangolle.

  Klassinen pellavaverho on ajaton ja aina hyvä valinta. Se kehystää ikkunan kauniisti ja antaa huoneeseen syvyyttä. Kauniit pellavaverhot ovat myös loistava valinta silloin, kun etsit verhoa, joka ei ole liian raskas tai paksu, koska ne erilaisista paksuuksistaan huolimatta tuovat joka tapauksessa kotiin trendikkään ja tyylikkään tunnelman.

  PELLAVAVERHOT OVAT AINA VARMA VALINTA

  Oikean verhon valinta voi välillä tuntua hankalalta, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Erityisesti värien ja kuosien osalta. Pellavaverhot ovat aina varma valinta, ja riippumatta siitä, valitsetko sivuverhot vai kappaverhon, voit olla varma siitä, että saat tyylikkäät ja kauniit verhot. Pellavaverhot luovat vahvan vaikutelman hyvin sisustetusta kodista, ja ne saavat aikaan myös hyvin kodikkaan tunnelman.