Verhopidikkeet

Olet löytänyt täydelliset verhot mutta jotain tuntuu puuttuvan. Mikset kohentaisi verhojasi hiukan vaikkapa verhotampilla? Verhopidikkeet tai verhotupsut ovat kaunis koriste, jolla voit luoda verhoihin ihanan koristeelliset ja ylelliset laskokset. Valitse erilaisten verhotamppien joukosta juuri verhoihisi sopivat ja kohenna verhojesi eleganssia!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  ANNA VERHOILLESI PIENI LISÄ VERHOTAMPILLA

  Kaikki kunnia suorien verhojen pelkistetylle tyylikkyydelle, mutta joskus tuntuu siltä, että jokin puuttuu. Erilaisilla verhotarvikkeilla voit kuitenkin luoda persoonallisen ilmeen ikkunoiden ympärille ja verhonpidikkeet ovat upea koristeellinen elementti.

  Verhotarvikkeita on joka lähtöön ja toisinaan sitä eksyy niiden paljouteen mutta erityisesti verhotamppi on hyvä esimerkki varusteesta, joka viimeistelee verhojen asettelua upealla tavalla. Verhopidikkeet kiinnitetään seinään yleensä koukun avulla ja solmimalla tai asettamalla ne verhojen ympärille ikään kuin vyöksi suunnilleen pituuden puolivälin kohdalla verhoihin luodaan kaunis, huoliteltu muoto. Pidikkeet pitävät verhoja hienosti paikoillaan ikkunan sivuilla ja niillä voit luoda verhoihin kauniit laskokset ja tyylikkään kehyksen ikkunoiden ympärille.

  VERHONPIDIKKEILLÄ VOIT SÄÄTÄÄ VALONPÄÄSYÄ HUONEESEEN

  Toisinaan käy niin, että ikkunoiden sijainti ei ole optimaalinen valonpääsynsä osalta ja jotkut huoneet saattavat olla aika pimeitä myöskin päiväsaikaan. Siitäkin huolimatta voivat upean paksut verhot luoda tilaan ylellisen ja hienostuneen tunnelman. Yleensä raskaat ja pitkät verhot ovat myös aika leveät, jolloin ne peittävät osan ikkunasta silloinkin, kun ne ovat auki. Siinäkin tapauksessa, että ikkunasta pääsee paljon valoa sitä haluaa hyödyntää mahdollisimman paljon. Kauniin kesäpäivän auringonsäteistä haluaa nauttia sisätiloissakin. Mikäli haluat ottaa valosta mahdollisimman paljon irti voivat verhonpidikkeet olla hyvä ratkaisu. Katosta lattiaan ulottuvat, ylellisen pitkät verhot on tapana varustaa niin sanotuilla verhotampeilla. Tampeilla voit antaa verhoille kauniin muodon ja pitää ne siististi aseteltuina oviaukon tai ikkunan sivuilla. Verhonpidikkeillä lisäät huoneeseen persoonallisuutta ja samalla päästät tilaan mahdollisimman paljon valoa.

  Paitsi kätevä varuste verhotampit ovat myös kaunis yksityiskohta, jolla korostaa verhojesi tyylikästä ilmettä ja sisustuksesi kotoisaa tunnelmaa. Verhotupsut sopivat erityisen hyvin paksuihin pimennysverhoiihin tai ylellisiin samettiverhoihin, joskin ne soveltuvat mainiosti myös ohuempiinkin verhoihin.

  Mikäli ikkunallasi on paljon koristeita verhotampeista on apua jos et halua, että koristeet joutuvat verhojen taakse piiloon.

  VERHOPIDIKKEET LUOVAT KOTIIN BOHEEMISEN ILMEEN JA YLELLISEN TUNNELMAN

  Mikäli suosit boheemista sisustustyyliä voi verhotumppi lisätä maanläheisen sisustuksen tuntua. Monessa kodissa suositaan boheemisen tyylin skandinaavinen tulkinta. Upeiden tekstiilien runsaus, upean pehmeää samettia kauniin hillityissä ja maanläheisissä väreissä, ja persoonalliset somisteet kuten verhotupsut rikastuttavat kodin boheemista ilmettä. Boheemisessa tyylissä on kyse rennon tyylikkäästä otteesta, joka tekee kodistasi persoonallisen.

  Mutta kaikki verhopidikkeet eivät välttämättä luo boheemista tunnelmaa. Useimmiten kyse on ikkunoiden kokonaisvaltaisesta somistuksesta. Verhopidikkeillä voit myös korostaa kotisi hienostunutta ja ylellistä ilmettä. Eksklusiiviset, raskaat verhot näyttävillä tupsupidikkeillä voivat viedä ajatukset prameaan Hollywood-tunnelmaan.

  SUUNNITTELE MIHIN JA MITEN HALUAT SIJOITTAA VERHOPIDIKKEET

  Ennen kun hankit uudet verhotumpit kannattaa suunnitella hiukan missä tiloissa niistä saattaa olla eniten hyötyä. Joissain huoneissa nimittäin verhot vedetään ikkunoiden eteen usein, kuten vaikkapa makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa ja silloin pidikkeistä voi olla hiukan vaivaa. Huolimatta siitä, että verhoja on helppo vain nostaa pidikkeestä tai verhotupsuja on yksinkertaista avata ja solmia taas, mikäli se tuntuu turhan vaivalloiselta pidikkeet kannattaa sijoittaa johonkin muuhun huoneeseen. Keittiön ja olohuoneen verhoja ei ole tapana vetää ikkunoiden eteen niin usein koska näihin huoneisiin toivotaan yleensä paljon valoa. Näissä huoneissa verhopidikkeistä on varmasti eniten iloa.

  Verhotupsut ovat suosittu koriste. Tavallisimmin ne käytetään pidikkeinä sitomalla ne vyöksi verhojen ympärille luomaan kauniita laskoksia ja antamaan verhoille muotoa. Se on todella kaunis yksityiskohta, josta on myöskin hyötyä. Tosin verhotupsuja voi myöskin ripustaa luovemmin. Ne voivat roikkua vaikkapa verhotangosta verhojen ulkoreunaa pitkin, jossa tupsut voivat toimia kauniina somisteena, tai vaihtoehtoisesti sisäreunaan. Niistä tulee erikoinen yksityiskohta, joka vetää katseet puoleensa.

  VERHOTUPSUT USEASSA UPEASSA VÄRISSÄ

  Verhopidikkeitä on monta erilaista vaihtoehtoa useassa värissä, joiden joukosta on helppo löytää juuri sopiva sävy verhoihisi. Valitsemalla eloisanväriset verhotupsut voit myös piristää neutraalinvärisiä verhoja ja tuoda huoneeseen kivan väripilkun. Vahvojen värikontrastien käytöllä voit luoda sisustukseen dynaamisen ja energisen ilmeen. Kun haluat vaihtaa verhoja kodin ilmeen muuttamiseksi, mutta niiden pesu ja silitys tuntuu ikävältä, voit oikaista hiukan vaihtamalla pelkästään verhotupsuja ja näin saada vaihtelua ja uutta ilmettä kotiin. Useimmiten suurin ero syntyy pienistä yksityiskohdista ja kauniit ja näppärät verhotampit ovat tästä mainio esimerkki.