Pitkät verhot

Vanhemmissa taloissa, joissa huoneet ovat usein tavallista korkeammat, ovat normaalipituiset verhot usein liian lyhyet. Verhovalikoimamme pitkät verhot -kategoriasta löydät ihanat verhomallimme jopa 300 cm pituisina. Valikoimamme pitkät verhot löytyvät useassa värissä ja materiaalissa, joista sinäkin löydät varmasti juuri sopivan mallin kotiisi. Tervetuloa tutustumaan pitkien verhojen valikoimaamme!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PITKÄT VERHOT, JOTKA ULOTTUVAT KATOSTA LATTIAAN

  Jos huone tuntuu tyhjältä ja kylmältä, se johtuu usein siitä, että huoneesta puuttuu kauniit verhot. Jos ikkuna on suuri tai katto korkealla, pitkät verhot voivat olla todella hyvännäköiset. Joskus ehkä haluat saada erikoispitkät verhot, ensinnäkin niiden ylellisyyden ja kauneuden vuoksi, mutta ennen kaikkea siksi, että saat luotua todella viihtyisän tunnelman. ? Erikoispitkät verhot sopivat täydellisesti korkeisiin ikkunoihin, ja ne luovat illuusion suuremmista ikkunoista ja suuremmasta huoneesta samalla, kun huone saa lisää syvyyttä ja tuntuu kodikkaammalta.

  PITKÄT VERHOT ANTAVAT ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA

  Pitkät verhot voivat todellakin luoda hotellimaisen tunnelman kotiin, ja ne antavat mukavasti lisää mahdollisuuksia vaihdella ripustustapoja. Jotkut haluavat asettaa verhonsa matalalle, jotta kangas laskeutuu kauniisti lattialle, kun taas jotkut haluavat käyttää koko pituuden ja ripustavat verhot korkealle seinälle tai kattoon. ?

  Pitkät verhot voi ripustaa joko verhotankoon tai verhokiskoon. On tärkeää tarkistaa, millä tavalla mikäkin verho tulee ripustaa. Verhot, joissa on monitoiminauha, toimivat kaikissa ripustustavoissa. Kun verhoissa on monitoiminauha, ne voidaan esimerkiksi ripustaa suoraan verhotankoon nauhan silmukoista tai sitten ne voidaan ripustaa renkailla, sormikoukuilla tai verhokiskoon.

  VALITTAVANA ERI MATERIAALEJA

  Pitkistä verhoista on saatavilla paljon erilaisia värejä ja materiaaleja, joten sinun ei tarvitse tinkiä estetiikasta, vaikka haluatkin erikoispitkät verhot. Ehkä haluat verhot sametista, pellavasta tai puuvillasta? Valintasi tulee olemaan tyylikäs kaikissa tapauksissa, ja voit valita materiaalin sen mukaan, mihin huoneeseen verhot tulevat ja kuinka huone on muuten sisustettu.

  Jos sisustuksessa ja seinillä on paljon raskaita värejä, saatat haluta ilmavammat verhot. Jos huone tuntuu kylmältä ja tyhjältä, paksummat verhot ovat hyvät, koska ne kehystävät ikkunaa tyylikkäästi ja antavat huoneelle syvyyttä. Samettisten verhojen valinta antaa huoneelle todella pehmeän tunnelman, ja ne sopivat erityisesti silloin, mikäli huonekalut ovat kulmikkaita ja tyylikkäitä. Mutta yksi asia on varma, eli riippumatta siitä, mitkä verhot valitset, saat todella kauniin ja ylellisen lopputuloksen, jos satsaat pitkiin verhoihin, jotka ylettyvät katosta lattiaan.

  KUINKA PITKÄT VERHOJEN TULEE OLLA?

  Se, kuinka pitkät verhot juuri sinä tarvitset, riippuu siitä, kuinka korkealla katto on, ja haluatko, että verhot ylettyvät lattiaan vai loppuvat pari senttimetriä sen yläpuolella. On aina tärkeää mitata, kuinka pitkät verhot tarvitset, ennen kuin ostat pitkät verhot. Meidän pitkien verhojen valikoimastamme löydät verhoja, joiden pituus on jopa 300 cm.

  RIPUSTA PITKÄT VERHOT KATOSTA

  Verhojen ripustaminen kattokiskoon on nykyään todella trendikästä. Se ei vain näytä hyvältä, vaan antaa myös illuusion suuremmasta ikkunasta. Jos haluat ripustaa verhot katosta, tarvitset pitkät verhot, jotta ne ylettyvät lattiaan asti eikä verhojen ja lattian väliin jää ikävää rakoa.

  Katosta ripustaminen on joskus ainoa vaihtoehto, esimerkiksi jos asut vanhemmassa rakennuksessa, jossa on korkea katto tai todella suuret ikkunat, jotka ehkä jopa ylettyvät lattiasta kattoon, tai jos vain haluat saada kotiin ylellisen hotellin tunnelman. Pienemmässä huoneessa verhot voi ripustaa katosta, jotta saadaan illuusio suuremmasta kattokorkeudesta ja myös suuremmasta huoneesta.

  KUINKA RIPUSTAT VERHOT KATOSTA?

  Mutta kuinka verhot saa ripustettua kattoon? Verhojen ripustaminen katosta voi olla vähän hankalaa, mutta sen ei tarvitse olla. Verhotanko voi houkutella helppona vaihtoehtona, ja luonnollisesti voit käyttää verhotankoa ja kiinnittää sen korkealle. Mutta tulos ei välttämättä aina ole kovin hyvä. Kun haluat ripustaa verhot katosta, on parasta välttää klassista verhotankoa ja sen sijaan kiinnittää kattoon verhokisko. Kiinnität kattokiskon yksinkertaisesti kattokiinnikkeillä sinne, minne sen haluat.

  Kuten sanottua, on suhteellisen yksinkertaista ripustaa pitkät verhot katosta, mutta pari asiaa on hyvä huomioida. Ensinnäkin on tärkeää mitata, kuten aina verhoja ripustaessa. Sinun täytyy mitata, kuinka pitkästi katosta on lattiaan ja kuinka pitkät verhot haluat. Sinun tulee myös mitata, kuinka kauas seinästä haluat verhot ja kuinka kauas seinästä siis kiinnität kattokiinnikkeet. Toinen vinkki, joka tekee verhoista erittäin tyylikkäät, on ripustaa ne niin, että ne eivät peitä pelkästään ikkunaa, vaan ulottuvat pidemmälle ikkunasta sivusuunnassa, jolloin verhot peittävät enemmän seinää eivätkä vie niin suurta alaa ikkunasta. Tämä antaa illuusion leveämmästä ikkunasta, ja saat paremmin valoa sisään. Tämän saavuttaaksesi sinun tulee valita verhokisko, joka on leveämpi kuin ikkuna. Verhokiskoa käyttäessä on myös helpompaa vetää verhot kiinni ja auki, jos valitset verhokiskon, jossa on liu'ut ja kiinnität verhot rypytysnauhakoukuilla. On hienoa pystyä helposti vetämään verhot eteen hetkeksi, kun haluat. Verhojen ripustamiseen katosta soveltuvat hyvin sekä ohuet että paksutverhot.

  JAA HUONE PITKILLÄ VERHOILLA

  Verhoilla on helppoa jakaa huonetilaa ja saada useampia huoneita kotiin, ja pitkät verhot soveltuvat tähän erityisen hyvin, koska tällöin verhojen tulee ulottua katosta lattiaan. Sekä ohuet että paksut verhot sopivat tähän tarkoituksen yhtä hyvin. Jos asunnossa on useampia henkilöitä, voi olla hyvä käyttää paksuja verhoja, koska tällöin saadaan myös vähän äänieristystä. Jos taas kyseessä on makuualkovi pienemmässä asunnossa, jossa asut yksin, ilmava ja ohut verho voi olla parempi. Verhon valinta on aina kiinni siitä, minkä tunnelman haluat ja mihin tarkoitukseen verhot tulevat.