Samettiverhot

Luo kotiisi tunnelma, jonka voi saada aikaan ainoastaan samettiverhoilla! BGA.FI tarjoaa runsaan valikoiman paksusta sametista valmistettuja verhoja. Samettiverhomme edustavat ajatonta muotoilua ja sopivat moneen erilaiseen sisustustyyliin. Sametin sileällä pinnalla on myös kaikua ja ääntä vaimentava vaikutus. Samettiverhoja on olemassa useassa ihastuttavassa värissä, ja ne sopivat niin lastenhuoneeseen kuin olohuoneeseen. Kun etsit trendikkäitä samettiverhoja, tutustu BGA.FIn upeaan valikoimaan.

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  YLELLISET JA ELEGANTIT SAMETTIVERHOT

  Raskaammissa, paksummasta materiaalista valmistetuissa verhoissa on aina jotakin erityistä. Ne kehystävät huoneen tyylikkäästi ja tuovat sen erityislaatuisen tunteen, jonka vain ylellinen verho upeasti aseteltuna voi luoda. Samettiverho on juuri tällainen upea verho, joka on valmistettu paksusta kankaasta. Samettiverhossa on erittäin sileä ja pehmeä pinta, ja aivan lyhyt nukka. Kaunis pinta on esteettisesti viehättävä, ja samanaikaisesti se on hyvin käytännöllinen.

  SAMETTIVERHOT OVAT SEKÄ KÄYTÄNNÖLLISET ETTÄ ESTEETTISET

  Samettiverhot ovat monella tapaa hyvät verhot, ja sen lisäksi, että ne ovat erittäin viehättävät, niillä on myös monta käyttötarkoitusta. Samettiverhojen ensisijainen tarkoitus ei ole toimia pimennysverhoina, mutta ne voivat jonkin verran pimentää huonetta, koska materiaali on niin paksua, ettei se läpäise valoa kovin paljon. Tämän vuoksi ne ovat erinomaiset makuuhuoneeseen, jossa toisinaan halutaan estää valon pääsy sisään. Samettiverhot voivat myös sopia hyvin olohuoneeseen, jossa voi olla hyvä vähentää valon määrää esimerkiksi silloin, kun katsotaan tv:tä päiväsaikaan eikä haluta auringonvalon heijastuvan tv-ruudulta. Se, kuinka paljon verho pimentää huonetta, riippuu yleensä siitä, mitä kudontatekniikkaa on käytetty. Samettiverhon pehmeä sileä pinta tekee verhosta myös vähän paksumman, minkä vuoksi verho voi myös jonkin verran vaimentaa ääntä. Paksumpi verho voi auttaa pitämään epätoivottuja ääniä poissa ja tehdä huoneesta hiljaisemman. Tämä voi olla hyvä esimerkiksi yöllä, jos asut kaupungin keskustassa tai sinulla on paljon naapureita. Silloin samettiverhon tuoma näköeste on myös hyvä asia.

  RASKAAMPI VERHO LASKEUTUU KAUNIISTI

  Verhoja on eripainoisia, ja joskus verholle on voitu antaa tietty "gsm". Gsm ilmoittaa grammoina, paljonko neliömetri kangasta painaa, eli mitä suurempi gsm, sitä raskaampi kangas. Kun verho on erityisen raskas, esimerkiksi 300 gsm, se laskeutuu todella kauniisti. Paino saa verhon laskeutumaan tasaisesti lattiaa kohti ja tekee siitä erityisen upean. Jos valitset kevyemmän verhon, se voi näyttää enemmän ikään kuin aaltoilevan. Eli se, minkäpainoisen verhon valitset, riippuu siitä, minkä vaikutelman haluat luoda.

  SAMETTIVERHOJA MONISSA ERI VÄREISSÄ

  Samettiverhoissa on todella kaunis hohto, ja parasta on, että niitä saa niin monina eri variaatioina, joten kaikille löytyy omansa. Emme usko, että sinun täytyy hylätä samettiverhoja mahdollisena vaihtoehtona sen vuoksi, ettetkö löytäisi juuri etsimääsi väriä. Löydät valikoimastamme kaikkea beigeistä samettiverhoista mustiin ja klassisen valkoisiin samettiverhoihin. Jos etsit jotakin värikkäämpää, löydät luonnollisesti niitäkin. Ehkä vaaleanpunaiset tai hillityn vihreät verhot toisivat kotiisi ihanan väripilkun? Valitse eri sävyistä suuresta, tarkoin valitusta samettiverhojen valikoimastamme.

  SAMETTIVERHOT RENKAILLA

  Värien valinnan lisäksi on myös valittavana monia erilaisia ripustustapoja. Samettiverhot, joissa on renkaat, ovat erittäin kätevä valinta, kun halutaan, että verhojen ripustus on helppoa. Samettiset rengasverhot vedetään vain verhotankoon, mikä tekee verhojen vaihtamisesta erittäin helppoa, ja verhojen asettumista tangolle on kätevä säädellä vetämällä vain verhoa leveyssuunnassa. Samettiverho, jossa on renkaat, on siis erittäin helppo saada ikkunaan, koska ainoa, mitä sinun tarvitsee tehdä, on verhotangon paikalleen laittaminen, ja olet valmis. Näin myös verhojen vaihtaminen ikkunaan on todella helppoa, koska siinä ei oikeastaan tarvitse juurikaan nähdä vaivaa. Sen lisäksi ne on helppo vetää kiinni, ja ne sopivat mainiosti huoneeseen, jossa joskus haluat sulkea valon ulos, esimerkiksi kun haluat mennä iltapäivälevolle ja aurinko paistaa voimakkaasti huoneeseen. On myös tärkeää huomata, että rengasverhoja voi käyttää ainoastaan verhotangon kanssa, eikä niitä siis voi käyttää kattokiskon kanssa.

  SAMETTIVERHOT, JOISSA ON MONITOIMINAUHA

  Toinen vaihtoehto on samettiverhot, joissa on monitoiminauha. Monitoiminauhaverhot ovat kätevät, koska niissä on monta ripustusvaihtoehtoa, ja sinulla on näin ollen enemmän mahdollisuuksia varioida. Monitoiminauhaverho tarkoittaa, että verhot voidaan ripustaa monella eri tavalla – silmukoiden läpi suoraan tankoon, sormikoukuilla tai rypytysnauhakoukuilla/neulakoukuilla. Voit siis ripustaa monitoiminauhaverhot joko verhotankoon tai verhokiskoon riippuen siitä, kumman vaihtoehdon valitset. Jos valitset kiskon, sinulla on useampia vaihtoehtoja sen suhteen, kuinka korkealle haluat verhon asettaa. Jotkut haluavat, että verho alkaa suoraan katosta, mikä todella antaa kodille tasokkaan ja ylellisen tunenlman, varsinkin, jos kyse on samettiverhoista. Tule katsomaan samettiverhojen valikoimaamme, jossa on eri värejä ja erilaisia ripustusmahdollisuuksia, jotta löydät juuri ne samettiverhot, jotka sopivat kotiisi parhaiten!