Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kollaasikehykset 10+ kuvalle

Onko sinulla 10 valokuvaa, jotka haluat ripustaa esille toistensa lähettyville? Kollaasikehys 10 kuvalle on siinä tapauksessa täydellinen valinta. Meiltä löytyy monia vaihtoehtoja, joista valita – vain siksi, että löytäisit parhaiten juuri sinulle ja sinun kuvillesi sopivan kollaasikehyksen.

Onko aikeissa hankkia valkoinen kehys? Tai ehkäpä musta? Suloisen punainen? Sinä päätät. Tutustu valikoimaamme alla ja löydä sieltä suosikkisi.

38 Tuotetta

Kollaasikehys 10-19 kuvalle

Meillä on erilaisia hauskoja kollaasikehyksiä jokaiseen makuun, riippumatta kuvien määrästä. Kollaasikehyksemme, jotka sopivat yli 10:lle kuvalle ovat suosittuja juuri sen takia että niihin ei sovi liikaa eikä liian vähän kuvia. Kehyksien koko on toisin sanoen täydellinen.

Kollaasikehyksellä saat hauskan ja upean lisäyksen sisustukseen, koska voit kerätä kaikki kuvat, jotka kuuluvat yhteen, samaan kehykseen. Teemasta riippumatta, se on aina yhtä mukavaa, kun keräät kuvia kollaasikehykseen.

Kollaasikehysten sijoittaminen

Kollaasikehys houkuttelee silmiä. On viisasta pitää se mielessä, jotta et aseta kehystä väärään paikkaan. Ehkä sinulla on pienempi seinä, johon yli 10-kuvan kollaasikehys sopii hyvin. Tai ehkä se sopii vielä paremmin suuremmalle seinälle. Kaikki riippuu sitä, mikä on sinun mielestäsi siistiä

Nykyään monella ihmisellä on tauluseinä kotona, ja hauska yksityiskohta voi olla ripustaa kollaasikehyksen tauluseinälle. Voit tehdä paljon piristääksesi seinäsi!

Kollaasikehys 10 kuvalle on täydellinen valinta, kun haluat luoda teeman kuvilla, jotka kuuluvat yhteen. Ehkä kaksi 10-kuvan kollaasikehystä sopivat paremmin yhteen kuin yksi 20-kuvan kehys.

Minkä kokoisen pitäisi valita?

Kollaasikehyksen koon valinta ei ole kovin vaikeaa. Kun olet päättänyt, haluatko kollaasikehyksen 10 kuvalle vai yli 10 kuvalle, sinun on vain päätettävä, mitä kuvia haluat kerätä kehykseen. Onko kyseessä klassisen 10x15 cm-kokoisia kuvia vai ovatko ne toisen kokoisia?

Ainoastaan koolla ei ole merkitystä. Voit myös valita, jos haluat kollaasikehyksen jossa kuvat ovat vaaka- tai pystyasennossa.