Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kollaasikehykset 2 kuvalle

Etsitkö kollaasikehystä 2 kuvalle? Jos, niin tutustu alta löytyvään valikoimaamme. Meiltä löytyy jokaiseen makuun sopivat kehysmallit. Valitse vain kehysten joukosta sellainen kollaasikehys 2 kuvalle, joka sopii kuviisi parhaiten.

Olipa kyseessä sitten valokuva tai muunlainen kehystettävä muisto, kehysmallimme sopivat täydellisesti. Valitse haluamasi väri ja muoto, ja kehystä sitten ihanimmat muistot valitsemalla kollaasikehys 2 kuvalle.

42 Tuotetta

Kollaasikehykset 2 kuvaa

Kollaasikehys 2 kuvalle on täydellinen valinta, halutaanpa sitten kehystää vauvan, isoäidin ja isoisän, rakastetun tai vanhempien kuvat. Tietenkin on itsestään selvää, että se on täydellinen myös monille muille kivoille kuville – on vain sinusta kiinni, minkä teeman haluat kehystää yhteen meidän hienoista kollaasikehyksistä!

Sopivia taulunkehyksiä kaikkiin makuihin

Taulunkehysten ostamisessa meiltä on se etu, että aina voi löytää kehyksen, joka sopii täydellisesti. Meillä on kaikkea söpöistä kollaasikehyksistä 2 kuvalle aina tyylikkäisiin, kitcheihin ja romanttisiin kehyksiin.

Jotkut kuvat sopivat parhaiten kollaasikehykseen, joka on modernia designia, kun taas toiset kuvat sopivat hyvin retrokehykseen. Mutta kuten sanottua, meillä on onneksi täällä kaikkea, joten tulet varmasti olemaan hyvin, hyvin tyytyväinen! Huomioi, että on tärkeää löytää yhteensopiva taulunkehys kuville, jotta ne pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Jos valitsee vääränlaisen kehyksen, kokonaisuudesta voi tulla joko liian yksinkertainen tai liian silmiinpistävä, joten on hyvä pohtia valintaa kunnolla.

Taittokehys vai tavallinen?

Jos puhutaan kollaasikehyksistä 2 kuvalle, ne ovat tavallisesti taittokehyksiä. Se on todella hieno ja siihen sopii 2 kuvaa erittäin hyvin. Meillä on sekä vaakasuuntaisia että pystysuuntaisia taittokehyksiä, joten kannattaa valita juuri sinun kuviisi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ehkä ostat useampia erilaisia kollaasikehyksiä 2 kuvalle? Kenties haluat yhdistää erilaisia ja kehystää erityyppisiä valokuvia erilaisiin kollaasikehyksiin? Kenties vaaleansininen kollaasikehys sopii hienosti vauvakuvan ripustamista varten seinälle? Tai ehkä retrotyylinen taittokehys sopii valokuvalle lemmikistä? Sopisiko hopeanvärinen lapsenlapsen kuvalle? Sen tiedät vain sinä.

Kollaasikehykset sopivat kaikkialle

Kollaasikehykselle, jossa on vähemmän kuvia, on helpompi löytää paikka. Sillä jos valitsee kollaasikehyksen esimerkiksi 20 kuvalle, se vaatii huomattavasti suuremman pinta-alan, kun taas 2 kuvalle tarkoitettu on helppo asettaa mille tahansa seinälle tai hyllylle.

Perheen kuvat näyttävät hienoilta useassa pienemmässä kollaasikehyksessä yhden suuren sijaan, johon on koottu kaikki kuvat. Sitä kannattaa mielestämme harkita. Siitä tulee todella hienon näköinen kokonaisuus, jos ripustaa sekä taittokehyksiä että taulunkehyksiä yhdessä. Näin voi luoda oman pienen ”perhekeitaan” kotiin ja sehän ei ole ollenkaan hassumpaa!