Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kollaasikehykset 4 kuvalle

Kun etsit upeaa kollaasikehystä 4 kuvalle, olet löytänyt oikeaan paikkaan – meiltä löytyy nimittäin useita erilaisia vaihtoehtoja, joista valita. Valikoimaamme kuuluu niin neliönmuotoisia, suorakulmaisia kuin myös kollaasikehysmalleja 4 kuvalle muissakin muodoissa. Kehystarjonnastamme löytyy lukuisia eri värejä, joiden joukosta löytää helposti sopivan kehyksen juuri omaan makuun ja kotiin sopien.

Suuntaa katseesi alle valitaksesi tarjonnastamme sellainen kollaasikehys 4 kuvalle, joka sopii juuri sinun makuusi.

23 Tuotetta

Kollaasikehykset 4 kuvaa

Kollaasikehys, jossa on tilaa 4 kuvalle, on sekä mukava että käytännöllinen. Jos kehyksessä on tilaa vain 4 kuvalle, voit valita 4 suosikkia, jotka haluat vierekkäin, ilman että muita kuvia on mukana, jotka saattavat "häiritä”. Kollaasikehys 10 tai 20 kuvalle, voi olla liikaa. Mutta sehän riippuu siitä minkälaisen kollaasin ja kehyksen haluat.

Meidän tuskin täytyy kertoa sinulla mitä kuvia sinun tulisi valikoida 4-kuvan kollaasikehykseen. Tiedämme, että tämän voit hyvin tehdä itse. Voimme kuitenkin ehdottaa, että sinun ei tarvitse rajoittua vain valokuviin. Samaan kehykseen voit laittaa muutakin kuin kuvia, esimerkiksi muistoesineitä. Tällä tavalla saat ainutlaatuisen kollaasikehyksen, joka sopii jokaiseen kotiin!

Mikä muoto kuville ja kehykselle?

Millaiseen kollaasiin tarvitset kehyksen? Ehkä sydämenmuotoinen 4-kuvan kollaasikehys on sopiva, jos haluat näyttää kuvia lapsista tai lemmikeistä. Tai jos kuvat ovat enemmän taiteellisia, niin ehkä suorakaiteinen musta kollaasikehys sopii paremmin.

 Se voi tuntua vaikealta löytää oikean tyyppisen kehyksen, mutta käymällä läpi meidän kehykset, voit olla varma että löydät juuri sen täydellisen kehyksen meiltä!

Olipa kyse 4-kuvan kollaasikehyksestä tai vielä suuremmasta kollaasikehyksestä tai kenties täysin erilaisesta kehyksestä, voit luottaa siihen että tulet löytämään suosikkisi täältä.

Eri kokoja eri kollaaseille

Meillä on kollaasikehyksiä erikokoisille kuvakokoille, minkä takia kehyksen valinta on entistä helpompaa. Kollaasikehyksessä voit näyttää monta eri kokoista kuvaa. Ehkä lempikuvasi ovat 10x15 cm tai miksei 10x10 cm.

Voit myös valita, jos haluat 10x15 cm kuvasi kehykseen, jossa kuvasi näkyvät vaaka- tai pystyasennossa. Vaikutuksessa voi olla suuri ero, joten ole varma siitä minkä kollaasikehyksen valitset. Kannattaa pohtia kunnolla, mitkä kuvat sopivat mihin kehykseen.