Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kollaasikehykset 6 kuvalle

Mikäli pidät useampia kuvia mahduttavista kehysmalleista, kollaasikehys on täydellinen valinta siihen tarkoitukseen. Kollaasikehys 6 kuvalle on omiaan luomaan hauskan, kauniin, jännittävän ja uniikin kokoelman suosikkikuvistasi.

Kurkista valikoimaamme alla ja valitse sieltä omaan kehykseesi haluamasi tyyli, muoto ja väri.

19 Tuotetta

Kollaasikehykset 6 kuvaa

Täältä löytyvät kaikki kollaasikehyksemme 6 kuvalle – muuta ei tarvita kuin että aloittaa etsinnän ja valitsee omat suosikkinsa! Meillä on valtavasti erilaisia tyylejä ja värejä, joten kaikki valokuvat pääsevät oikeuksiinsa oikein valitun taulunkehyksen ansiosta.

Voi olla vähän eroa sen suhteen, millainen taulunkehys sopii millekin kuvalle, mutta usein on olemassa jonkinlainen ajatus siitä, millaisen kehyksen haluaa. Sitä tietää kyllä, haluaako tyylikkään ja modernin taulunkehyksen vai hieman koristellumman tai yksinkertaisen retrotyylin kehyksen. Vai etsitkö jotain aivan muuta? Hyvä – meillä on nimittäin kollaasikehyksiä kaikkiin makuihin!

Minkä kokoisille kuville?

Monen asian on osuttava kohdalleen, kun aiotaan löytää oikea taulunkehys kuville. Tärkeintä kuitenkin on se, että löytää taulunkehyksen, jossa on oikea kuvakoko kuville, jotka haluaa kehystää. Meiltä on helppoa löytää oikea koko. Tarvitsee vain klikata taulunkehystä, josta tykkää, nähdäkseen mikä kuvakoko sopii kehykseen.

Jos ihastut tiettyyn taulunkehykseen, jossa ei ole etsimääsi kuvakokoa, voit muokata kehystä sopivammaksi itse. Jos kuvasi ovat pienempiä kuin taulunkehyksen kuvakoko, voit liimata niihin kauniin taustapaperin tai vastaavan. Jos kuvasi taas ovat liian suuria, korjaaminen voi olla hankalampaa, mutta joitain kuvia voi leikata pienemmäksi niiden kärsimättä, joten se voi olla toimiva vaihtoehto.

Söpöä, coolia vai tyylikästä?

Meillä kaikilla on oma makumme ja erityyppiset teemat kollaaseillemme. Kollaasikehyksiämme 6 kuvalle löytyy siksi kaikissa kuviteltavissa olevissa versioissa. Sopivat taulunkehykset löytyvät niin söpöille kuville vauvoista ja lemmikeistä kuin hääkuville, kastekuville, hauskoille kuville lasten touhuista, lomakuville ja paljolle muulle. Kaikkiin kuviteltavissa oleviin aiheisiin löytyy oikea taulunkehys.

Jos haluat koota yhteen erilaisia aiheita useampaan kollaasikehykseen, voi olla hienon näköistä laittaa samantyyppisiä kollaasikehyksiä vierekkäin. Hyvältä voi näyttää myös se, että rikkoo samanlaisten kehysten rivin jollain toisella designilla.

Kollaasikehyksistä voi luoda todella hienoja tauluseiniä, vaikka sitä ei tulisi ajatelleeksi. Näemme kaikkialla tavallisia kollaasikehyksiä ja tavallisia tauluseiniä, mutta koko seinä täynnä erilaisia kollaasikehyksiä on hieman epätavallisempaa. Siitä voi tulla hieman ”sekava”, mutta sehän ei ole koskaan väärin!

Kollaasikehys toimistossa

Kollaasikehys 6 kuvalle ei sovi ainoastaan kotiin, vaan se on yhtä hieno toimistossakin. Valokuva omasta perheestä mukana töissä joka päivä – ei ollenkaan hassumpaa, vai mitä?