Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen!

Kollaasikehykset 7 kuvalle

Jos sinulla on useita erilaisia kuvia, jotka haluat koota yhden ja saman kehyksen sisälle, kollaasikehys 7 kuvalle on täydellinen valinta. Voit sekoitella kehykseen kuvia vapaasti tai pitäytyä yhdessä teemassa. Sinä päätät.

Kehysvalikoimamme valokuvakehysmalleihin kuuluu monia erilaisia tyylejä, joista voit valita kaikkea tyylikkäiden ja koristeellisempien kehysmallien väliltä. Onko valintasi hauska ja värikäs kehys lastenhuoneeseen? Vai tyylikäs makuuhuoneeseen? Näyttävä kehys käytävän seinälle? Valitse vapaasti alta löytyvästä valikoimastamme.

6 Tuotetta

Kollaasikehys 7 kuvaa

Kollaasikehyksellä 7 kuvalle et saa vain tilaa monille kuvillesi, jotka haluat koota yhteen ja samaan taulunkehykseen, vaan saat myös hienon sisustusyksityiskohdan, joka sopii kaikkiin kodin huoneisiin.

Omien suosikkikuvien kehystäminen on aina hienoa, ja kiva tapa on yhdistää tavalliset taulunkehykset kollaasikehyksiin, jolloin samalla seinällä voi olla monia erilaisia kehyksiä. Myös pelkkien kollaasikehysten kokoaminen isommalle seinälle näyttää hyvältä. Siitä tulee kuin tauluseinä, mutta kollaasikehyksillä – aika hauska ja uniikki, ja sehän ei mene koskaan vikaan!

Minkä tyylisen kollaasikehyksen haluat?

Meiltä löydät uskomattoman suuren valikoiman taulunkehyksiä. Löydät varmasti kehyksen, johon ihastut. Haluatko, että kollaasikehyksessä olisi erimuotoisia kuvapaikkoja? Mukavaa voi olla, jos kollaasikehyksessä 7 kuvalle on esimerkiksi sekä ovaaleja, pyöreitä, sydämenmuotoisia että suorakulmaisia muotoja yhdessä kehyksessä. Tietenkin pelkät suorakulmaiset muodot tai jotkut muut muodot ovat yhtä hienoja – on täysin kiinni sinusta, millaisesta tykkäät eniten.

Mitä tulee väreihin ja designiin, meillä on sekä perinteisiä värejä, romanttisia ja tummia värejä, pastellivärejä ynnä muuta. Designia löytyy suloisesta moderniin ja cooliin. Pystyt varmasti yhdistämään uuden taulunkehyksesi millaisiin kuviin tahansa haluat.

Ei pelkästään valokuville

Kollaasikehyksemme eivät ole pelkästään valokuville, vaan ne sopivat yhtä hienosti myös muille kuville. Kenties sinulla on postikortti tai leikattu hieno kuva? Silloin voit luoda upean kollaasin monesta, erilaisesta kuvasta yhteen ja samaan kollaasikehykseen. Olipa kyseessä kollaasikehys 7 kuvalle tai toisentyyppinen kollaasikehys, jota etsit, löydät sen meiltä – voit luoda todella monia hienoja kollaaseja taulunkehyksillämme, siitä olemme aivan varmoja.

Nykyisin perinteiset postikortit eivät ole niin tavallisia, mutta lomilla voi löytää paljon kivoja postikortteja kehystettäväksi. Kenties voit ostaa 7 erilaista hienoa postikorttia samalta lomalta ja laittaa ne kollaasikehykseen? Valokuvien sijaan se voi olla hauskaa vaihtelua.

Oikea taulunkehys oikeaan huoneeseen

Kyse ei ole vain siitä, että löytää oikean taulunkehyksen oikeille kuville, vaan myös siitä, että taulunkehyksen on sovittava huoneen sisustukseen. Kun kodin pienet yksityiskohdat sovittaa sopimaan toisiinsa, se näyttää upealta, ja siihen kollaasikehyksemme ovat täydelliset!

Tietysti voi olla hauskaa valita kollaasikehys, joka erottuu huoneen muusta tavarapaljoudesta, mutta silloin täytyy pohtia hieman tarkemmin oikeaa paikkaa, jotta se näyttää hyvältä.