Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Kollaasikehykset 9 kuvalle

Kollaasikehys 9 kuvalle on täydellinen valinta sinulle, joka haluat kehystää yhteen ja samaan paikkaan useampia kuvia. Tämä hauska ja ainutlaatuinen yksityiskohta tuo säväyksen sisustukseen erottumalla muista – otathan sen huomioon ripustaessasi kehystä, jotta sekä kehys että kuva pääsevät ansaitusti täysiin oikeuksiinsa.

Valikoimamme kollaasikehykset 9 kuvalle ovat saatavilla eri väreissä ja muodoissa. Voit valita omasi erilaisista kehyksistä, joissa löytyy sydämen muotoisista punaisista kehyksistä lähtien aina tyylikkäämpiin, valkoisiin tai mustiin kehyksiin. Jokaiselle jotakin.

12 Tuotetta

Kollaasikehys 9 kuvalle

9 kuvan kollaasikehykset ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Meillä on monta eri mallista, jotta jokainen voi löytää juuri oikean. Ehkä haluat vain suorakaiteen muotoisen tai sydämen muotoisen kehyksen? Meiltä löytyy kollaasikehys jokaiselle!

Valitse kuvat, jotka haluat kehystää ja luo oma kollaasi. Kollaasikehyksen avulla voit luoda muistolaatan omalle seinälle.

Ihanteellinen perhevalokuville!

Kollaasikehys 9-kuvalle on täydellinen, kun haluat luoda kollaasin perhevalokuvista. Eri kollaasikehykset sopivat enemmän tai vähemmän sopivasti, riippuen perheesi koosta. Ehkä löydät myös tilaa lemmikillesi?

Ainostaan sinä tiedät, jos tarvitset kollaasikehyksen, jossa on tilaa 9-kuvalle tai vähemmälle. Tärkein asia on, että voit valita vapaasti kaikista kollaasikehyksistämme (ja muista kehyksistä) täällä ja nyt – laajan valikoimamme ansiosta!

 

Vain valokuville

Tietysti valitset itse mitä haluat kehystää. Sen ei aina tarvitse olla valokuvia, vaan voi olla mitä tahansa, jota haluat kehystää. Esimerkiksi voit kehystää postikortteja tai leikkeitä. Näitä löytyy melkein jokaisesta kodista. Ainoa asia mitä tarvitset, on sopiva kehys.

Meillä on paljon hienoja kehyksiä, oli kyse 9-kuvan kollaasikehyksestä tai toisen kokoisesta kollaasikehyksestä, tai täysin erityyppisestä kehyksestä, säilytät muistosi parhaalla mahdollisella tavalla, kun valitset kehyksen meiltä.

Sekä klassinen tyyli kuin moderni ja suloisa

Me kaikki pidämme eri tyyleistä ja meillä kaikilla on erilainen sisustus kotona. Olemme keränneet laajan valikoiman kollaasikehyksiä 9 kuvalle, jotta helposti voimme löytää sinulle sopivan. Joissakin tapauksissa kehyksen tulee olla valokuvien mukainen, toisissa tapauksissa se tulee vastata huoneen tyyliä.

Osta erityyppisi kehyksiä eri huoneisiin, sen sijaan että aina ostat klassisen mustan tai valkoisen kehyksen. On hauskaa kokeilla eri tyylejä eri kuville!