Ladataan, ole hyvš ja odota...
Yli 69.9 Ä:n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 Ä) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Paloitteluaiheet nauta, sika & lammas

6 Tuotetta

Paloittelukaavio trendikkäälle seinälle

Paloittelukaaviolla on tärkeä tehtävä samalla kun sillä saadaan tyylikkyyttä seinälle. Mustavalkoinen toteutus tekee julisteesta useimpiin sisustuksiin sopivan, mutta erityisen hyvin nämä sopivat keittiöön, joka henkii vintagea tai trendikästä ravintolatunnelmaa. Meillä on sekä aiheita, jotka myydään valmiiksi 3-pakkauksissa, mutta yksittäin olevissa on usein 3 eri eläintä ja ne ovat todella hienoja yhdisteltyinä. Meidän 3-pakkauksemme ovat kooltaan pienemmät julisteet, jotka ripustetaan pienemmälle seinälle tai siististi riviin tauluhyllylle.

Koska jokaisen paloittelukaavion taustat ovat valkoiset, on luontevaa laittaa ne mustaan kehykseen, mutta voit myös päätyä kirkkaaseen väriin, joka elävöittää kokonaisuutta. On tärkeää, että samaa väriä on jossain muussakin sisustuselementissä. Toinen älykäs vaihtoehto on ostaa hopeanvärisiä kehyksiä, koska hopeisia yksityiskohtia on keittiössä, esimerkiksi tehosekoittimessa tai muissa moderneissa kodinkoneissa. Sen lisäksi hopeakehyksinen paloittelukaavio tuo myös omalta osaltaan ylellisyyden tunnetta. Toimii todella, kun haluat kutsua vieraita tyylikkäälle illalliselle!

Mitä voit päätellä lehmää, sikaa tai lammasta kuvaavista aiheista? Mukana olevien tekstien ulkonäkö vaihtelee tietysti, mutta ne kuvaavat samoja asioita. Nimittäin sitä, millaisia herkkuja löydät kustakin eläimestä. Tämä ei ole aivan selvää meille, jotka olemme tottuneet saamaan lihapalamme valmiiksi leikattuna ja pakattuna. Esimerkiksi naudanlihassa ovat kaula, etuselkä, entrecotepihvi, ulkofilee, sisäfilee, paahtopaisti, takapotka, etupotka, pyöröpaisti, häntä, kylki, rinta ja lapa kiinnostavia. Kaikki nämä osat ovat mukana paloittelukaaviossa ja hienoissa eläinten siluettikuvissa voit nähdä, missä he sijaitsevat.