Patentti piirustukset - uniikit taulut

(176)

Mikäli haluat julisteen hieman erilaisella aiheella, julistevalikoimaamme kuuluvat patenttipiirustukset ovat loistoidea. Meiltä löytyy monia erilaisia julisteita, joiden joukosta löytää helposti juuri omaan makuun tai tyyliin sopivan vaihtoehdon. Miltä kuulostaa esimerkiksi patenttipiirustus, jossa komeilee Batmobile? Tai korsetti? Vai olisiko valintasi sittenkin Barbie? Valitse oma suosikkisi alta. Patenttipiirustus-julisteet sopivat kehystettyinä seinälle yhtä hyvin niin yksinään kuin yhdessä muiden julisteiden kanssa tauluseinällä. Sijoita julisteet juuri niin kuin itse haluat, jotta saat kodistasi mahdollisimman paljon oman tyylisesi.

Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 176 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 176 tuotteet

  Sisusta tyylikkäillä patenttiprinteillä

  Tänä päivänä ei ole kovin vaikea löytää mitä haluaa, etenkin mitä tulee kodin sisustukseen. Riippumatta siitä, mistä pidät tai minkälainen tyyli sinulla on, tulet varmasti löytämään etsimäsi tavalla tai toisella. Meillä on esimerkiksi erittäin tyylikkäitä patenttiprinttejä julisteissa ja muuta pientä mukavaa. Meillä on nimittäin jotain kaikille!

  Sisustuksessa ei ole sääntöjä!

  Meillä on paljon ihania julisteita ja etenkin patenttikuvat ovat meille kovin tärkeitä. Tiedämme, että monet rakastavat juuri tämän tyyppisiä julisteita ja siksi olemmekin hankkineet niitä paljon! Laajasta valikoimastamme löytyy patenttijulisteet jokaiseen kotiin!

  Meidän mielestämme koti pitäisi sisustaa juuri niinkuin haluaa. Siksi meillä on kaikenlaisia erilaisia printtejä, koska mikä olisi hauskempi sisustusidea kuin tyylikäs printti, joka sopii yhteen oman persoonallisuuden ja kiinnostuksen kanssa? Mei ainakin rakastamme printtejä!

  Älä anna vanhojen sisustussääntöjen olla esteenä omalle luovuudelle, vaan uskalla sekoittaa erilaisia tyylejä, printtejä, kukkia ja kaikkea muuta, joka miellyttää omaa silmää. Ajattele rajojen yli ja päästä mielikuvitus valloilleen, kun suunnittelet kodin tyyliä!

  Patenttiprinttejä seinällä? Miksi ei!

  Tuntuvatko tämän tyyppiset printit hieman vierailta? Ymmärrämme täysin, kyseessä ei ole nimittäin mikään tavallinen tyyli, mitä tulee julisteisiin ja tauluihin! Nämä ovat kuitenkin erinomainen valinta täyttämään kodin tyhjät seinät ja tuomaan kotiin uutta tyyliä!

  Seinien koristeleminen ei ole koskaan väärin ja tänä päivänä erityisen suosittuja ovat tauluseinät, joten kokeile sinäkin! Yhdistämällä paljon erilaisia tyylejä yhdellä ja samalla seinällä saat upean taideseinän, jossa on paljon suosikkikuvia! Kokeile siis oman tauluseinän luomista ja ylläty!

  Suuria eroja pienillä teoilla!

  Kuten jo tiedätte, ovat julisteet edullinen ja helppo tapa tuoda kotiin uutta ja raikasta tyyliä! Julisteet, taulut ja kehykset ovat erinomainen tapa uusia kodin sisustusta ilman, että se maksaa maltaita! Riippumatta siitä, mitä julisteita valitset ja mikä on tyylisi, voit olla varma, että saat paljon uutta nopeasti ja edullisesti. Ei huonoa, vai mitä?

  Jotta saisit mahdollisimman hienon lopputuloksen, suosittelemme tutustumaan laajaan julistevalikoimaan ja käyttämään aikaa siihen, että löydät juuri sinulle sopivan julisteen. Olemme erittäin iloisia voidaksemme tarjota mahdollisuuden hankkia upeita julisteita ja paljon muuta kodin sisustusta edullisesti! Suosittelemme myös aloittamaan julisteista ja kehyksistä, kun kyseessä on kodin sisustuksen uusiminen, sen sijaan, että aloittaisit remontista tai uudesta sohvasta. Usein upea tauluseinä on erinomainen tapa tuoda kotiin uutta tyyliä koristelemalla yksi seinä julisteilla ja kehyksillä. Tämä tuo kotiin uutta ilmettä nopeasti ja edullisesti ilman, että joudut ostamaan uusia huonekaluja tai maalaamaan seiniä!

  Mustavalkoista tyyliä patenttijulisteissa

  Kuten monet muut julisteet, myös patenttijulisteet tulevat pääosin mustavalkoisina. Meillä on tietenkin paljon värikkäitä julisteita, mutta juuri tässä kategoriassa on mustavalkoinen hallitseva väritys.

  Nämä julisteet toimivat erinomaisena osana kodin sisustusta, mutta voit tietenkin myös yhdistää niitä värikkäiden julisteiden kanssa. Jos pidät enemmän mustavalkoisesta, toimii se myös erinomaisesti monessa eri tyylissä ja voit tilata kotiin useita erilaisia kuvia sen sijaan, että valitset vain yhden. Katso siis myös muut mustavalkoiset julisteet!

  Look a little clever!

  Patenttijulisteet ovat omalla tavallaan hyvin hurmaavia ja tuovat kotiin erilaista tyyliä. Jotkut pitävät tästä fiksusta tyylistä enemmän kuin kukallisesta tyylistä, etenkin tietyissä tiloissa, kuten toimistossa ja muissa astetta ammattimaisemmissa tiloissa. Tämä on meidän mielestämme ymmärrettävää, eikö?

  Jokainen voi toki valita itse, mitä tyyliä käyttää oman kodin sisustamisessa, riippumatta siitä, onko kyseessä toimisto vai makuuhuone, ja tyylikkäitä patenttijulisteita voi luonnollisesti käyttää missä vain. Jos haluat kuitenkin sivistynyttä tyyliä kotiin, ovat patenttijulisteet erinomainen alku. Valitse valikoimasta omat suosikkisi ja tilaa ne kotiin!

  Anna meidän inspiroida sinua!

  Meillä on paljon erilaisia sisustusvaihtoehtoja, jotka toivottavasti inspiroivat sinua oman kodin sisustamisessa. Kun painat jokaisen julisteen kuvaa, saat esiin kuvan siitä, miltä kyseinen juliste näyttää niin sanotusti oikeassa elämässä. Tämä helpottaa varmasti myös sen hahmottamista, miltä juliste näyttää myös sinun kotonasi sen jälkeen, kun sille on löytynyt paikka.

  Me haluamme tehdä asioita helpoksi asiakkaillemme ja tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten voimme helpottaa valinnan tekemistä jo heti alussa!

  Tutustu myös kehyksiin!

  Me tiedämme, että monet haluavat mielellään kehystää julisteita, riippumatta siitä, onko kyseessä patenttijulisteet vai muut. Siksi on hyvä, että meiltä löytyy myös kehykset ja julisteet! Meiltä löydät toisien sanoen kaiken tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta. Lupaamme, että säästät aikaa ja energiaa, kun hankit kaiken yhdellä kertaa!

  Coca-Cola tai Barbie, mikä on suosikkisi?

  Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta patenttipiirustus kertoo vielä enemmän! Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme ainoa liike Ruotsissa, joka tarjoaa asiakkailleen kopioita arvokkaista patenttipiirustuksista - ja lisäksi tyylikkäästi julisteiden muodossa. Kun kehystät patenttipiirustuksen ja asetat sen sitten kirjoituspöydälle tai ripustat seinälle, saat siitä jännittävän vintagea henkivän koristeen. Koska kaikki patenttipiirustukset ovat mustavalkoisia, on helppo valita niille hienosti muuhun sisustukseesi sopiva kehys. Kodikkaan retrovaikutelman saat valitsemalla pastellinvärisen kehyksen tai valitse aina sopiva musta tai erittäin ylellisen tuntuinen kultainen. Jos olet värikäs luonne, voit ehkä hankkia värikkään kehyksen.

  Melkein kaikissa patenttipiirustuksissa on jännittävää tietoa. Niissä kerrotaan päivämäärä, milloin patenttia haettiin ja päivämäärä, milloin se hyväksyttiin sekä minkä patenttinumeron se sai. Monissa julisteissa on myös keksijän nimi ja joissakin asianajajien ja todistajien allekirjoitukset. Jotkin patenttipiirustuksemme sisältävät teksin, jossa keksijä selittää, mikä on ainutlaatuista juuri hänen keksinnössään ja miten sitä käytetään. Harvat julisteet tarjoavat näin mielenkiintoisen elämyksen kuten patenttipiirustukset.

  Tauluseinä patenttijulisteilla

  Tutki tarkkaan jotain meidän tyylikkäistä patenttipiirustuksistamme ja uneksi olevasi takaisin siinä ajassa, kun se luotiin. Voit nähdä keksijän tai suunnittelijan, kun hän rypistää mietiskellen otsaansa ja alkaa hitaasti hahmottelemaan ideaansa. Henkilö miettii, kuinka jo olemassa olevaa keksintöä voisi parantaa, mitä puuttuu yhteiskunnasta tai kuinka pienen lapsen leikkikalusta saisi mahdollisimman jännittävän. Ehkä hän haluaa suunnitella aivan uuden hahmon piirrettyyn elokuvaan! Paljon verta, hikeä ja kyyneleitä vaatinut tuote on vihdoinkin valmis ja ylpeä tekijä jättää patenttipiirustuksen täynnä odotusta patenttivirastoon. Nyt vain odottamaan ja peukalot pystyy, ettei kukaan muu ole jo ehtinyt ennen.

  Monista piirustuksista on olemassa kokonainen sarja, josta voit tehdä todella hienon tauluseinän. Voit esimerkiksi nähdä tuotteen useissa eri kokoonpanoissa, eri näkökulmista tai keskeltä kahtia jaettuna niin, että jokainen yksityiskohta ja toiminto on näkyvissä. Jännittävää! Julisteina patenttipiirustukset ovat täydellisiä seinäkoristeita niille, jotka pitävät historiasta, nostalgiasta ja kauniista piirroksista. Patenttipiirustukset ovat tietenkin myös erittäin arvostettuja lahjoina. Kuvittele ystäväsi kasvot, kun esimerkiksi hän, joka rakastaa ompelemista, vastaanottaa piirroksen ihanasta vanhasta ompelukoneesta!