Pyöreät Kehykset

BGAn valikoimasta löydät ainutlaatuiset erikokoiset, -tyyliset ja -väriset pyöreät valokuvakehykset. Meiltä löydät niin modernit pyöreät taulukehykset kuin rustiikkiset, 1800- ja 1900-luvun tyyliin muotoillut kehykset. Musta, kulta ja valkoinen ovat vain muutama varastostamme löytyvistä väreistä.

Pyöreitä kehyksiä ei ehkä tapaa nähdä kovin usein kotien seinillä, mutta ne ovat epäilemättä upea näky! Pyöreään valokuvakehykseen voit vaikka sijoittaa muotokuvia, perhekuvia ja paljon muuta.

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  SOIKEAT KEHYKSET

  Tästä löydät kaikki soikeat taulunkehyksemme. Soikea taulunkehys on ollut suosittu kehysmalli läpi vuosisatojen ja on eittämättä ajaton klassikko. Sen pehmeät muodot tekevät tästä taulunkehyksestä paitsi tyylikkään myös miellyttävän katseenvangitsijan.

  Historiallisesti soikeita kehyksiä on käytetty muotokuvien kehystämiseen, eikä ihme. Soikea kehystys antaa kuva-aiheelle klassisen ja tyylikkään ilmeen, mikä selittää syyn siihen, että monet valitsevat soikean kehyksen lasten tai sukulaisten muotokuvien kehystämiseen. Tietysti soikeat valokuvakehykset sopivat myös muidenkin aiheiden kehystämiseen kuten kauniiden kirjontatöiden, lehtileikkeiden tai kuivattujen kukkien kehystämiseen. Sinä keksit varmasti lisää aiheita ja teoksia, joita voi kehystää soikeisiin taulunkehyksiin.

  MUODOT LUOVAT KOTIISI DYNAMIIKKAA

  Suosittu sisustusvinkki on värien rohkea käyttö sisustuksessa yhtä hyvin jännittävän kuin persoonallisen ilmeen luomiseksi. Mutta oletko koskaan miettinyt, että muodoilla on vähintäänkin yhtä suuri merkitys kuin väreillä?

  Pyöristettyjä muotoja voidaan sisustuksessa käyttää niin täydentävänä kuin kontrastia luovana elementtinä. Kokeile vaikkapa pyöreän pöydän, soikeiden taulujen ja pyöreiden mattojen käyttämistä ja huomaa kuinka tila muuttuu miellyttäväksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki sen tekijät luovat sopusointuisen kokonaisuuden. Mikäli taas pidät kulmikkaammasta ilmeestä voit rikkoa kokonaisuutta parilla soikealla taululla. Sekoittamalla ja yhdistämällä värejä ja muotoja sisustuksestasi tulee dynaamisempi ja persoonallisempi. Kokeile rohkeasti!

  TAULUSEINÄN SOIKEAT VALOKUVAKEHYKSET

  Useamman taulun sommittelu yhdelle seinälle on erinomainen tapa luoda viihtyisä ja miellyttävä huone. Tavallisimmin tauluseinälle yhdistetään erimuotoisia ja -kokoisia taulunkehyksiä, jotka päästävät kehystettävän aiheen oikeuksiinsa. Soikeat taulunkehykset sopivat uskomattoman kauniisti klassisten suorakulmaisten taulujen viereen ja tauluseinästäsi tulee entistäkin persoonallisempi.

  Tavallisin neuvo tyylikkään tauluseinän luomiseen on yhtenäisen teeman valinta mitä tulee kuva-aiheeseen kuin kehystyyliin. Se voi olla vaikkapa väriteema, jolloin valokuvakehys ja kuva heijastavat toistensa värit, tai kuvan sisältö, joka tavalla tai toisella toistuu eri tauluissa. Tauluseinä, jossa aiheet ovat rennon vapaita voi soikea kirjontatyö tuoda miellyttävän täydennyksen. Vaihtoehtoisesti luonnonläheinen kuvateema voi saada ylimääräisen ulottuvuuden soikeaan kehykseen sijoitetuista kuivatuista kasveista. Käytä mielikuvitusta ja valitse juuri tarkoitukseesi sopiva aihe.