Riippumatot

Petaa lastensänky pehmeällä pussilakanasetillä, joka tuudittaa lapsesi suloiseen uneen. Sängyssä vietetään monen monta tuntia ja sen takia onkin tärkeää, että se on mukava ja viihtyisä. Lapsesi uni on ensisijalla, joten vuodevaatteiden on oltava parasta laatua. BGAlta löydät tarkoin valikoidun tarjonnan pehmeitä ja ihania vuodevaatteita lasten sänkyyn.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  LASTEN VUODEVAATESETTI

  Petaa lastensängyt ihanilla vuodevaateseteillä, jotka saattavat perheen pienimmät unten maille. Valikoimastamme löydät upeat, pehmeästä puuvillasta valmistetut pussilakanasetit pieniin lastensänkyihin, vauvansänkyihin, lastenvaunuihin ja pinnasänkyihin. Ihanan pehmeällä ja mukavalla pussilakanalla voit luoda sopivat olosuhteet rauhallisiin yöuniin. Vauvan pinnasänkyä on parasta pedata mahdollisimman yksinkertaisesti ilman ylimääräisiä varusteita, mutta taaperon sänkyyn voi jo hankkia vaikkapa pienen koristetyynyn ja pehmolelun.

  Pinnasängyn petaaminen laadukkailla ja mukavilla vuodevaatteilla on tärkeää vauvan hyvinvoinnin kannalta. Tuleehan sängyssä vietettyä monen monta tuntia leväten, nukkuen, joskus leikkien tai satuja kuunnellen, joten pinnasängyn turvallisuudella ja mukavuudella on suuri merkitys. Lastensängyn vuodevaatteilla voit tuoda esille lapsen ikää tai kiinnostuksen kohteita. Isompi lapsi haluaa ehkä jopa olla mukana valitsemassa seuraavat pussilakanansa!

  VUODEVAATESETTI PEHMEÄSTÄ JA HENGITTÄVÄSTÄ PUUVILLASTA

  Kun kyse on lasten vuodevaatteista, laadulla on suuri merkitys. Vuodevaatteiden on oltava kestävät ja ilmavat ja niiden on tunnuttava miellyttäviltä. Myös vuodevaatteiden hypoallergeenisuus on merkittävä valintakriteeri. Puuvillaiset vuodevaatteet ovat yleisin ja suosituin vaihtoehto sillä puuvilla on hengittävä, pehmeä ja kestävä materiaali, joka sopii hyvin esimerkiksi levottomasti nukkuvalle lapselle ja joka lämmittää juuri sopivasti. Lasten vuodevaatteiden on oltava korkealaatuiset ja niiden on ennen kaikkea tunnuttava miellyttäviltä ja mukavilta lapsen kannalta.

  Valikoimastamme löydät lasten vuodevaatteet, joiden materiaalina on käytetty 100% ekologista puuvillaa ja jotka ovat STANDARD 100 by ÖKO-TEX -sertifioituja. Sertifikaatti takaa, että tuotteet eivät sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Joukossa on myös 100% valkaisemattomasta pellavasta valmistettuja, ihanan pehmeitä pussilakanasettejä. Pellava on kestävä ja ympäristöystävällinen, perinnerikas luonnonmateriaali.

  Ekologisen puuvillan on täytettävä sarja tarkoin määriteltyjä vaatimuksia. Puuvillan ekologisuus alkaa jo kasvatusvaiheessa. Puuvillan tuotannossa ei saa käyttää kemiallisia torjunta-aineita, keinolannoitteita eikä geenimanipuloituja siemeniä. Tuotantoprosessissa ei saa myöskään käyttää ympäristölle haitallisia tuotteita. Valitsemalla vuodevaatesetin meiltä teet toisin sanoen ympäristöystävällisen valinnan, jolla on merkitystä myös lapsellesi!

  MITÄ TARVITAAN PINNASÄNKYYN?

  Kauniin vuodevaatesetin valinta pinnasänkyyn tai lastensänkyyn tuntuu itsestäänselvyydeltä, joskin valinnan on oltava tarkoin harkittu. Vuodevaatteet tekevät sängyn, ja vaikka pinnasänkyyn tarvitaan muitakin tekstiilejä ovat vuodevaatteet kuitenkin petauksen tärkein tekijä. Aluslakanat ja pussilakanat ovat suorassa kosketuksessa lapsen ihoon, joten niiden on oltava pehmeät ja tunnuttava miellyttäviltä. Hyvien vuodevaatteiden valintaan kannattaa siis sijoittaa vähän enemmän aikaa ja ajatusta. Kun sitten olet pedannut sängyn ihanalla pussilakanasetillä voit jatkaa viimeistelemällä kokonaisuutta muilla kauniilla tekstiileillä mukavaan ja levollisen unikulman sisustamiseksi.

  Kun petaat lapsesi sänkyä voi olla hyvä idea valita tekstiilit lapsen iän mukaan. Muista, että vauvalla ei saisi olla tyynyä tai peittoa. Kun petaat pinnasänkyä seuraa neuvolan antamia ohjeita tai ota neuvolaan yhteyttä mikäli sinulla on petaukseen ja lastensänkyihin liittyviä epäselvyyksiä.

  RAIKKAAT ULKOUNET VAUNUISSA

  Välillä lapsen on hyvä nukkua raikkaassa ulkoilmassa. Valikoimastamme löydät vaunuihin sopivat pienet vuodevaatesetit, jolloin lapsi voi nukkua ihanat ja lämpimät päiväunet ulkoilmassa viileinäkin päivinä. Pehmeä petaus saa lapsen nukahtamaan myös pitkän kävelyretken aikana tai helpottaa pienten päiväunien ottamista pihalla.

  PUSSILAKANASETIT HILLITYISSÄ PASTELLIVÄREISSÄ

  Valikoimamme sisältää juuri lapsille tarkoitettuja vuodevaatesettejä. Värinä on muun muassa hillittyjä ja rennonoloisia pastellisävyjä, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja lastenhuoneeseen. Tyylikkään pelkistetty vuodevaatesetti voi olla hyvä vaihtoehto huoneessa, jonka sisustukseen on muuten käytetty runsaasti elävän raikkaita värejä ja jossa on paljon värikkäitä leluja. Hillityn pelkistetty vuodevaatesetti voi tuoda huoneeseen rauhallisen tunnelman. Kaikkiin setteihin löytyy sävyihin sopivat vuodekatokset ja pinnasängyn reunapehmusteet. Voit joko valita kaikki osat sävy sävyyn tai yhdistää saatavilla olevat erilaiset sävyt, jotka on valittu sopimaan yhteen muiden saatavilla olevien tekstiilien kanssa. Yhdessä valikoimamme eri sävyt luovat kauniin ja pehmeän kontrastin.

  Tarjoamme myös kauniita kuviollisia vuodevaatesettejä ihanan rauhallisiin uniin. Nämä sopivat täydellisesti lapsille, jotka pitävät väreistä ja kuvioista. Kun lapsi saa olla mukana valitsemassa omat lakanat iltatoimet ja nukuttaminen saattavat sujua jouheammin, kun sänky tuntuu leikkisältä ja mielenkiintoiselta! Makuja on monia ja onneksi niin on myös vaihtoehtoja.

  BGA voi ylpeydellä esitellä upean valikoiman laadukkaita lasten vuodevaatteita. Sijoita lapsesi unimukavuus ensisijalle ja valitse hänelle sopivat vuodevaatteet valikoimastamme – ehkäpä löydätte yhdessä naperon uudet suosikit!