Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Suosituimmat Julisteet

2017 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 2017 tuotetta

Kotoisa tunnelma julisteilla

Oikealla sisustuksella voi saada juuri sen tunnelman minkä itse haluaa. Todella helppo tapa tuoda muutosta tylsään huoneeseen on ripustaa hienoja julisteita seinille, tai kehystää pienempiä versioita ja laittaa niitä vähän joka paikkaan. Meidän laajasta valikoimasta löydät monta hienoa julistetta. Lastenhuoneeseen meiltä löytyy pastelli-värisiä, värikkäitä ja mustavalkoisia suoloisia ja leikkisiä julisteita. Shoppaajalle ja muotileijonalle löytyy tyylikäs ja trendikäs valikoima nuorekkaita julisteita. Elokuva- ja peliharrastajalle meiltä löytyy virallisesti lisensoituja julisteita jotka sopii hyvin faneille. Meiltä löytyy tietysti myös oma sivu pelkästään ajoneuvoilla, erityisesti suunniteltu pienemmille sekä isommille vauhtihulluille.

Enemmän luksusta saat kotiisi kuin sisustat hohtavilla kulta- tai hopeanvärisillä julisteilla. Eläimet ja hyönteiset, sekä luonto ja maisemat olemme keränneet kahteen eri luokkaan, joista löydät sekä vintage-tyylisiä koulujulisteita sekä mahtavia valokuvia. Jos olet aito kaupunkilainen jonka mielestä koti on siellä missä sydän on, meiltä löytyy useita karttoja ja muita kaupunki-aiheisia sisustustauluja. Jos etsit keittiöösi piristystä, klikkaa keittiötaulu- teemaa.

Jos sinulla on hyvä värisilmä, ja tunnet taiteesi, tulet varmaan iloiseksi kuin näet graafiset ja taiteelliset julisteemme. Jos etsit ainoastaan mustavalkoisia kuvia,niillekin löytyy oma sivu. Osa meidän valikoimasta joista olemme erityisen ylpeitä ovat meidän patentti-piirustukset. Jos sinulla ju on se täydellinen kuva kotona joka vain odottaa sitä että ripustaisit sen seinällesi, me painatamme myös julisteita korkealaatuiselle paperille.