Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Tesa - Säädettävä itsekiinnittyvä naula kaikentyyppisille seinille (max. 2x2kg)

9.90 €

Saatavuus: Varastossa

Tesa® - Säädettävä itsekiinnittyvä naula kaikentyyppisille seinille, niin kuin tapetille ja kipsiseinille, voi niin kuin nimi kertoo kestää jopa 2 kg (tai 4 kg jos käytät kahta naulaa samaan tauluun). Ne sopivat täydellisesti herkille ja rakenteisille sisäpinnoille, ja sen avulla on nopea ja helppo kiinnittää ja kohdistaa esineitä ilman tasaista takaosaa, kuten koristeet ja taulut, vahingoittamatta pintoja. Powerstrips®-tekniikan ansiosta ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja myös helposti irrotettavissa jälkiä jättämättä - ja voit jopa käyttää niitä uudestaan uudella itsekiinnittyvällä nauhalla.

Soveltuu kaiken kokoisille kehyksille, maksimissaan kooltaan 60x80 cm. Suuremmat koot kuin 50x70 cm suosittelemme vain, jos kehyksellä on pleksilasi lasin sijasta.

HUOM: Erittäin tärkeää tehdä juuri niin kuin mukana olevat ohjeet kertovat pitkän kestävyyden takia

Hyvä tietää

  • Maksimipaino: 2kg per naula (Suurempiin tauluihin voit käyttää 2 kpl)
  • Määrä per pakkaus: 2 kpl

Kirjoita arvostelu

(2019-06-05)
Minulla oli kolme taulua jotka halusin vierekkin samaan korkeuteen. Minun ei tarvinnut mietti ollenkaan ett koukkujen olisi tarvinneet olla samalla korkeudella, sill pystyin helposti stmn koukun korkeutta seinn kiinnittmisen jlkeen jotta kehykset istuisivat samalla korkeudella. Koukun kiinnittminen seinn oli helppoa ja nopeaa. Tulen aina kyttmn nit koukkuja tulevaisuudessa.

Sku: 51026792