Vauvakehykset

Vauvakehykset ovat saatavilla meillä kaikissa mahdollisissa malleissa. Tämä siksi, että voisit löytää meiltä parhaimman vaihtoehdon omille kehystystä kaipaaville vauvakuvillesi. Vauvakehykset ovat saatavilla meiltä sydämenmuotoisina, vaaleanpunaisina, vaaleansinisinä, kollaasikehyksinä, suorakulmaisina kehyksinä ja monessa muussa ilmeessä. Meiltä löytyy jokaiseen makuun jotakin.

Valitse omat suosikkisi valikoimastamme alta. Onko valintasi ehkä pieni taitettava kehys? Vaiko suurempi kehys valkoisessa värissä? Tai ehkäpä valintasi on sen sijaan hopeanvärinen kehys? Sinä päätät.

Näyttää 16 tuotteet

Ihanat vauvakehykset

Meillä on valtavasti hienoja vauvakehyksiä, jotka sopivat kaikentyyppisille vauvakuville. Ehkä haluat kehystää kuvat synnytyslaitokselta? Valokuvat vastasyntyneestä isovanhempien sylissä? Tai kuvia ylpeistä sisaruksista? Tai jotain ihan muuta? Sen tiedät vain sinä – oli se mitä tahansa, löydät sopivan vauvakehyksen meiltä, sen voimme luvata!

Jos haluat kehystää ultraäänikuvan, löydät sopivat valokuvakehykset siihenkin valikoimastamme, jotta saat hienon kehystyksen tälle tärkeälle kuvalle. On mukavaa, jos lapsellasi on tulevaisuudessa ultraäänikuva hienosti kehystettynä, joten se on hieno lahja, jonka voi valmistella jo lapsen ollessa pieni.

Erilaisia taulunkehyksiä erilaisille valokuville

Meillä on sekä tavallisia vauvakehyksiä että kollaasikehyksiä vauvakuville. Kehyksiä voi toki myös yhdistää miten haluaa. Taulunkehyksen valinta on tärkeämpää kuin kuvittelisikaan, sillä taulunkehys voi korostaa kuvaa todella paljon. Mieti siis kunnolla kehysvalintaasi, jotta löydät taulunkehyksen joka ei vie liikaa huomiota kuvalta.

Meillä on taulunkehyksiä pastelliväreissä, mutta vauvakehyksiä löytyy myös hopeisina, puunvärisinä, valkoisina ja monessa muussa värissä. Ei siis ole pakko valita juuri pastellinväristä taulunkehystä, vaikka kyse onkin vauvakuvista. Kaikki eivät pidä vaaleansinisestä tai vaaleanpunaisesta, joten on hyvä olla olemassa vaihtoehtoja – tutustu siis valikoimaan, jotta löydät mieleisesi kehyksen.

Tauluseinä vauvakuvista?

Miksipä et tekisi valokuvista tauluseinää lapsen huoneeseen? Siitä tulee tosi hieno, kun yhdistää toisiinsa erilaisia taulunkehyksiä erilaisilla hienoilla kuvilla. Erityisen hienoa on se, että tauluseinää voi täydentää jatkuvasti lapsen kasvaessa. Mieti, kuinka hauskaa olisi laittaa tauluseinään kuva synnytyslaitokselta, ensimmäisestä kävelystä ja niin edelleen.

Uuden vauvan kanssa on niin paljon ”ensimmäisiä kertoja”, joten on hauskaa olla valokuvia näistä ainutkertaisista hetkistä, jotta voi tallentaa tapahtumat sekä itsensä että lapsen takia.

Oikeita valokuvia vai kännykässä pysyviä valokuvia?

Nykyisin valokuvia otetaan eri tavalla kuin koskaan ennen. Meillä on mahdollisuus valokuvata mitä tahansa kännyköillämme, ja niin suurin osa meistä tekeekin. Siitä seuraa se, että kännykkä on täynnä valokuvia ja monet niistä pysyvät siellä, eikä niitä tulosteta kuviksi. Se on kerrassaan ikävää. On paljon hauskempaa, kun saa valokuvat käteensä ja voi kehystää ne niin, että voi nähdä ne koko ajan, eikö totta?

Kuvien tulostaminen on lopulta pienempi projekti kuin miltä se tuntuu, ja se voi tehdä todella iloiseksi, kun sen on saanut hoidettua.