Ladataan, ole hyvä ja odota...
Yli 69.9 €:n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 €) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Washiteippi

Washi-teippi on monikäyttöinen koristeteippi, jota voi käyttää moneen eri asiaan, muun muassa sen avulla voi helposti ripustaa julisteita seinälle. Se ei jätä merkkejä julisteeseen eikä tapettiin, mikä on mainiota sinulle joka pidät vaihtelusta - tai vaan etsit persoonallisempaa tapaa kiinnittää julisteesi. Washi-teippi on vahva, mutta samalla joustava ja helppokäyttöinen.

Sen lisäksi että voit kiinnittää julisteesi sillä, niin washi-teipillä voit myös koristella syntymäpäiväkortteja, paketteja tai luoda omaa persoonallisuuttasi tavaroillesi kuten kirjoitusvihkoille tai kalentereille.

Iloista ja helppoa - semmoista se washi-teipin käyttö pitää olla!

Washi-teippi

Washi-teippi, jota myös kutsutaan koristeteipiksi, on kätevä ja koristeellinen teippi jolla voit tehdä paljon! Washi-teippi on käytännöllinen koska se om vahva, samalla kun se ei vahingoita pintaa tai esinettä jonka olet aikonut kiinnittää teipillä. Se om myös joustava ja helppokäyttöinen, sekä helppo siirtää toisen paikkaan tai poistaa.

Luo omaa persoonallisuutta - washi-teipillä

Koristeellinen on ehkä washi-teippiä parhaiten kuvaava adjektiivi ja monessa tapauksessa se on tämän tuotteen päätarkoitus. Sitä ei voisi arvata että teippi voisi tuoda niin paljon iloa! Washi-teippi sopii mainiosti luomaan omaa persoonallisuutta seinillesi, esineillesi tai lahjoillesi.

Kiinnitä julisteesi helposti seinälle

Washi-teipillä voit helposti ja nopeasti ripustaa sinun hienot julisteet, posterit tai valokuvat seinälle. Washi-teippi ei vahingoita sinun tapettia, julisteita tai valokuvia. Se on yksinkertaisesti hauskempi ja vähän persoonallisempi tapa koristella seinäsi! Koska washi-teippi ei jätä yhtään merkkejä seinälle, niin se on myös hyvin käytännnöllinen sinulle joka haluat muunnella koristeita seinilläsi, tai sinulle joka haluat testata ensin.

Koristele washi-teipillä!

Jos sinulle on vähänkin mielikuvitusta, niin washi-teippiä voi käyttää lukemattomilla eri tavoilla. Sen lisäksi että sillä voi kiinnittää julisteita ym sen tapaista seinälle, niin voit myös käyttää washi-teippiä koristamaan esimerkiksi paketteja, kirjoja, syntymäpäiväkortteja, kirjoitusvihkoja tai jopa kaappeja tai muita huonekaluja. Voit myös piristää tylsän tapetin tekemällä upeita kuvioita seinälle.

Erilaiset kuviot - sama väriteema

Meidän washi-teippivalikoimassamme löydät settejä joissa on kahdeksan erillistä rullaa eri kuvioilla ja leveyksillä, mutta joilla kaikilla on sama väriteema. Näin voit helposti koristella eri kuvioilla ja leveyksillä - samalla kuin pysyt samassa väriteemassa. Enjoy!