Happovapaa kehyspaperi

(207)

Täältä löydät happovapaat välilehdet, joiden tarkoitus on suojata kuvasi ja estää niiden kellastumisen Välilehdet sijoitetaan näppärästi kuvasi ja kehyksen takakappaleen väliin. Riippumatta siitä valitsetko valkoisen tai mustan taustalehden se toimii mainiona taustana kehystetylle kuvallesi.

Täältä alta löydät kaikki happovapaat taustalehdet.

Koko
Väri
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Koko
  • Väri
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 207 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 207 tuotteet

  HAPPOVAPAAT SUOJALEHDET

  Kauniin taiteen kellastuminen ja haalistuminen on harmittava ilmiö, mutta sen estämiseksi on olemassa keinoja. Happovapaiden suojalehtien avulla kuvasi pysyvät kauniina pitkään. Valittavanasi on niin musta kuin valkoinenkin versio. Alta löydät valikoimamme happovapaita suojalehtiä ja takakappaleita.

  Usein tehdasvalmisteisten valokuvakehysten takakappaleet sisältävät happoja, jotka ajan myötä aiheuttavat kehystettyjen kuvien kellastumisen. Yksinkertainen tapa välttää kuvien kellastumista on takakappaleen vaihtaminen happovapaaseen takakappaleeseen. Lisäksi voit myös käyttää happovapaan suojalehden. Suojalehden käyttö on todella yksikertaista: sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin asettaa suojalehti kehystettävän kuvan ja takakappaleen väliin.

  MIKSI HAPPOVAPAA PAPERI ON HYVÄ ASIA?

  On helppo tuudittautua siihen uskoon, että paperi kuin paperi, mutta kun kyse on suojalehdistä ja kehysten takakappaleista materiaalin laadulla on suuri merkitys. Erilaisten paperilaatujen hajoamisajat vaihtelevat riippuen niiden pH-arvosta ja yleisesti katsoen happamat paperit ovat lyhytikäisiä. Happovapaan paperin pH-arvo on taas ihanteellinen kuviesi säilymisen kannalta ja estää niiden haalistumisen ja kellastumisen. Happovapaan suojalehden ja takakappaleen valinta on siis paras ratkaisu seinätaiteesi suojaamiseksi.

  Oletko ajatellut, että myös kätesi vaikuttavat kuviesi kuntoon? Kun käsittelet ja koskettelet kuvasi usein ne kuluvat nopeammin. Tämä johtuu siitä, että kätemme pH-arvo ei ole ihanteellinen kuviemme keston kannalta. Mikäli sinun täytyy käsitellä erityisen arvokasta tai muuten haurasta kuvaa suosittelemme, että käytät puuvillahansikkaita. Näin estät niin sormenjälkien jättämistä kuvan pintaan ja vältät koskettamasta turhaan kuvan pintaa paljain sormin.

  LÖYDÄ SOPIVA KOKO

  BGA tarjoaa happovapaita suojalehtiä ja takakappaleita kaiken tavallisimpiin kehyskokoihin. Tarvittaessa voit myös ostaa kaiken tarvittavan mittatilaustyönä. Meiltä löydät taatusti juuri toiveidesi mukaisen valokuvakehyksen!