Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Valokuva-albumi 10x15 cm kuville

Tlt lydt valokuvaalbumit ktevill kuvataskuilla 10x15 cm kuville (10,2x15,2 cm)

172 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 172 tuotetta

Valokuvataskulliset albumit koossa 10 * 15 cm

Täältä löydät kaikki meidän albumimme, jotka sopivat klassiselle kuvakoolle 10x15 cm. Tämä on yleisin kuvakoko, joten nämä albumit ovat täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat koota albumin lähitulevaisuudessa. Kaikki valokuva-albumit tässä kategoriassa ovat hapottomia, mikä on tärkeää valokuvien säilyvyyden kannalta. Ole varovainen, miten säilytät kuvia, jotta voit ihailla niitä myös pitkän ajan kuluttua.

Albumit kuvataskuilla ovat todella käytännöllisiä, koska ne on erittäin helppo täyttää. Näihin albumeihin et tarvitse liimaa tai valokuvakulmia, laitat vain kuvat niille tarkoitettuihin taskuihin. Tämä menetelmä on sekä nopea että kätevä. Albumi valmistuu hetkessä ja voit selata ihania kuvia perheen ja ystävien kanssa.

Tähän kategoriaan olemme koonneet suuren määrän albumeja eri kokoluokissa, tyyleissä ja väreissä. Täältä löydät kaikkea söpöistä minialbumeista ja luovista vauva-albumeista todella tyylikkäisiin albumeihin monissa eri väreissä. Pienillä albumeilla on tilaa noin 20-40 kuvalle, kun taas suurempiin mahtuu jopa 400 kuvaa. Voit myös valita valokuva-albumeja, joita voi käyttää vaaka- ja pystyasennossa.

Kiitos suuren valikoimamme pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme, mitä he etsivät. Kurkista valikoimaan yläpuolella ja vertaile eri albumeita löytääksesi suosikkisi. Kun klikkaat albumia, voit lukea siitä lisää. Toivottavasti löydät meiltä, mitä etsit!

Taskujen koko on: 10,2x15,2cm.