Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Valokuvat- kuvataskullinen albumi

Alta löydät kaikki valikoimamme valokuvataskut. Olemme koonneet tarjolle monta eri kokoa, joiden joukosta löydät helposti oikeat valokuvataskut kullekin kuvallesi. Sen lisäksi ,että löydät meiltä standardikokoiset kuvataskut, valittavanasi on myös pienempiä tavallisia kokoja – niistä löydät parhaiten sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

Tutustu tarjontaamme alla ja valitse juuri omille suosikkikuvillesi sopivimman kokoiset valokuvataskut. Onko tarpeen ainoastaan yksi koko? Jospa ostat hieman jokaista kokoa, jotta saat niihin sopimaan kaikki kotoasi löytyvät kuvat? Sinä päätät.

256 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 256 tuotetta

Albumi valokuvataskuilla - Helppo ja käytännöllinen

Kokosimme tähän kaikki taskualbumimme. Tämä sopii täydellisesti sinulle, jolla on paljon kuvia, joilla haluat täyttää albumisi nopeasti ja kätevästi. Haluamme sinun löytävän meiltä sopivan albumin kuviesi koosta huolimatta. Siksi meillä on paljon erilaisia, eri kokoisille kuville sopivia taskuja. Suosittujen 10x15 cm ja 11x15 cm vakiokokojen lisäksi meillä on myös näitä pienemmille ja suuremmille kuville sopivia taskuja.

Kaikki valikoimamme kuva- albumit ovat hapottomia. Se on tärkeää, jotta kuvasi säilyisivät pitempään. Hapoton albumi on aivan selkeästi paras vaihtoehto sinulle, joka pelkäät kuviesi puolesta ja haluat suojella niitä hyvin. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme ainoastaan hapottomia albumeita, jotka ovat kuville hellävaraisia. Niinpä voit keskittyä malliin ja hintaan valitessasi albumin meiltä.

Mitä tulee malliin ja kokoon, meiltä löydät runsaan kuva-albumeiden valikoiman. Meillä on kaikkea 12 kuvan minialbumeista suuriin, jopa 500 kuvan albumeihin asti. Löydät meiltä etsimäsi, mitä se sitten onkin. Löydät täältä romanttisista ja värikkäistä albumeista aina todella yksinkertaisiin, tyylipuhtaisiin, neutraalin värisiin albumeihin asti. Slip-in-toimintonsa ansiosta ne ovat ehdottomasti kätevimmät albumit sinulle, joka haluat täyttää albumisi mahdollisimman nopeasti ihanilla kuvillasi. Tarkastele yllä olevaa valikoimaa ja löydä uusi albumisi jo tänään!