Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Itsekiinnittyvät valokuva-albumit

Onko sinulla suunnitelmissa hankkia itsekiinnittyv valokuva-albumi? Ymmrrmme vallan hyvin itsekiinnittyvss albumissa on monia etuja. Tarjoamme suuren valikoiman nit albumeja, joiden joukosta voit valita juuri sinulle ja sinun kuvillesi sopivimman vrin ja koon.

Ehkp valitset yksivrisen harmaan albumin? Tai albumin kukkapainatuksella? Vaiko kenties albumin valkoisen ja kullanvrin svyiss? Kurkista tarjontaamme ja valitse sielt suosikkisi. Meilt lytyy jotakin jokaiseen makuun sopien.

18 Tuotetta

Välty sähläämiseltä ja osta liima- albumi!

Meiltä löydät joukon eri mallisia itsekiinnittyviä albumeita. Nämä albumit sopivat aivan erinomaisesti sinulle, joka haluat olla luova ja samalla nopeasti ja helposti täyttää albumin kuvilla. Liima-albumia käyttäessäsi voit itse valita miten haluat asetella kuvasi. Toinen tämän tyyppisen albumin etu on se, että voit laittaa siihen eri kokoisia kuvia. Toisin sanoen valokuva-albumi sopii täydellisesti sinulle, jolla on joukko eri kokoisia kuvia yhdestä ja samasta tilanteesta! Kaikki albumimme ovat hapottomia.

Asetellessasi kuvia liima-albumiin sinun tarvitsee vain poistaa suojapaperi ja sitten kiinnittää kuvat sivulle. Se on todella helppoa ja mahdollistaa kuvien asettelun mielesi mukaisesti. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka pidät hankalana ja hitaana kuvien kiinnittämistä liimalla tai kuvakulmilla. Rullaa ylöspäin ja löydä liima- albumisi meiltä jo tänään!