Luo oma canvas-taulu

(38)

Kun haluat hankkia kotiisi jotakin hieman tavallisuudesta poikkeavaa, itse suunniteltu canvastaulu kuuluu cooleimpiin vaihtoehtoihin, joita voit keksiä kotisi sisustukseen. Kaikkein parasta canvastaulun teettämisessä täällä meillä on se, että meiltä tilatusta taulusta tulee erityisen hieno!

Saadaksesi tauluusi canvaskankaan omalla painatuksellasi, sinun tarvitsee vain valita haluamasi omien suosikkikuviesi joukosta ja ladata se tilausvaiheessa sivustollemme. Saattaa toki olla, että sinulla on enemmänkin suosikkikuvia – siinä tapauksessa voit hyvin tilata meiltä useamman canvastaulun lataamalla tilausvaiheessa valitsemasi suosikkikuvat haluamasi canvastaulun kohdalle.

Kuvakoko
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Hinta
  Näyttää 38 tuotteet
  Näyttää 38 tuotteet

  Canvastaulu sopii niin kotiin kuin lahjaksikin

  Oman canvastaulun luomisen ei tarvitse tarkoittaa automaattisesti sitä, että taulu tulisi omaa seinää koristamaan – canvastaulu sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Jos päätät antaa canvastauluja lahjaksi, voit siinäkin tapauksessa valita niihin haluamasi painatuksen ja tehdä niistä erityisen hauskoja ja persoonallisia lahjoja!

  Löytyykö sinulta kenties valokuva, josta tulisi upea lahja tai kotisi seinälle ripustettava taulu? Tai ehkä haluat painattaa saman suosikkikuvan sekä itsellesi että lahjaksi? Päätös on sinun – valikoimassamme on valittavissa useita eri kokoja, jotta löydät helposti täsmälleen haluamasi vaihtoehdon!

  Keskikokoinen, suuri vai pieni canvastaulu?

  Sopivan koon valitseminen taulullesi riippuu kuvastasi – jotkut kuvat näyttävät hienoimmilta keskikokoisille, 30x40 cm mittaisille canvaskankaille painettuina. Toiset kuvat puolestaan sopivat täydellisesti painatettaviksi suurempiin, esimerkiksi 70x100 cm kokoisiin kankaisiin. Näiden vaihtoehtojen lisäksi on tietysti olemassa myös kuvia, jotka näyttävät parhaimmilta pienessä neliön muotoisessa, 20x20 cm kokoisessa canvastaulussa.

  Useamman samankokoisen canvastaulun sijoittaminen yhdelle ja samalle seinälle näyttää erittäin hyvältä. Hyvä ratkaisu on myös asettaa samalle seinälle yksi suurempi ja useampi pienempi canvastaulu, jotka yhdessä muodostavat upean kokonaisuuden.

  Eri huoneisiin sopivat erilaiset ratkaisut, joten kodin eri seinille voi sijoittaa joko enemmän tai vähemmän tauluja sen mukaan, kumpi ratkaisuista näyttää kullakin seinällä paremmalta.

  Hieno lopputulos kehyksillä tai ilman

  Olipa kyseessä sitten canvastaulut omalla kuvalla, julisteet tai jotkut aivan muut, kehys korostaa taulua aina upeasti. Toki joissakin tapauksissa lopputulos voi myös olla tyylikäs ilman kehystä.
  Kehyksiä on olemassa monenlaisia, ja jokainen kuva ansaitsee tyyliinsä sopivan kehyksen. Olemme sitä mieltä, että on hauskaa sekoittaa tyylejä vapaasti, mutta yhtä lailla upeaa on satsata yhteen tiettyyn tyyliin, joka vallitsee koko huoneessa tai kodissa.

  Uskalla rohkeasti kokeilla uusia juttuja sisustuksessasi, ja päästä mielikuvituksesi valloilleen! Koska valikoimaamme kuuluu runsaasti valinnanvaraa, meiltä on helppo löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Ja koska voit itse valita vapaasti oman kuvan, jonka painatamme canvastauluusi, upean ja yksilöllisen taulun kotiin hankkimisessa on mitä runsaimmin mahdollisuuksia!

  Perhekuva näyttää hienolta canvastaulussa

  Loistava vinkki, jonka haluamme jakaa, on luoda canvastaulu perhekuvasta. Esimerkiksi hääkuvasta, vauvakuvasta tai vastaavasta tehty canvastaulu on hauska vaihtoehto julisteelle tai pelkälle kuvasuurennokselle.

  Sinun tarvitsee vain valita canvastauluun haluamasi kuva tai kuvat, sopiva koko, ja sitten sijoittaa ja rajata kuva niin, että se näyttää hyvältä lopputuotoksessa. Näiden helppojen ja nopeiden vaiheiden jälkeen näyttävä taideteos onkin jo valmis painettavaksi!