Luo oma canvas-taulu

(37)

Halutessasi hankkia kotiisi jotakin hieman tavallisuudesta poikkeavaa, itse suunnittelemasi canvastaulu kuuluu cooleimpiin vaihtoehtoihin, joita voit keksiä kotisi sisustamiseen. Kaikkein parasta canvastaulun teettämisessä täällä meillä on se, että meiltä tilaamastasi taulusta tulee erityisen hieno!

Saadaksesi tauluusi canvaskankaan omalla painatuksellasi, sinun tarvitsee vain valita haluamasi omien suosikkikuviesi joukosta ja ladata se tilausvaiheessa sivustollemme. Saattaa toki olla, että sinulla on enemmänkin suosikkikuvia – siinä tapauksessa voit hyvin tilata meiltä useamman canvastaulun lataamalla tilausvaiheessa valitsemasi suosikkikuvat haluamasi canvastaulun kohdalle.

Kuvakoko
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Hinta
  Näyttää 37 tuotteet
  Näyttää 37 tuotteet

  Canvastaulu sopii niin kotiin kuin lahjaksikin

  Oman canvastaulun luomisen ei tarvitse tarkoittaa automaattisesti sitä, että taulu tulisi omaa seinää koristamaan – sen lisäksi taulu sopii tietysti erinomaisesti myös lahjana annettavaksi. Jos päätät antaa canvastauluja lahjaksi, siinäkin tapauksessa voit valita niihin haluamasi painatuksen sekä tehdä niistä erityisen hauskoja ja persoonallisia lahjoja!

  Löytyykö sinulta kenties valokuva, josta tulisi upea lahja? Tai vaihtoehtoisesti kotisi seinälle ripustettava taulu? Voi myös olla, että haluat painattaa saman suosikkikuvasi sekä itsellesi että lahjaksi? Päätös on sinun – valikoimassamme on valittavissa useita eri kokoja, jotta löydät helposti täsmälleen haluamasi vaihtoehdon!

  Keskikokoinen, suuri vai pieni canvastaulu?

  Painatuksen tyypistä riippuen voit valita canvastauluusi sopivan koon – jotkut kuvat näyttävät hienoimmilta keskikokoisille, 30x40 cm mittaisille canvaskankaille painettuina. Toiset kuvat puolestaan sopivat täydellisesti painatettaviksi suurempiin, esimerkiksi 70x100 cm kokoisiin kankaisiin. Näiden vaihtoehtojen lisäksi on tietysti olemassa myös kuvia, jotka näyttävät parhaimmalta pienessä neliön muotoisessa, 20x20 cm kokoisessa canvastaulussa.

  Useamman samankokoisen, painatukseltaan erilaisen canvastaulun sijoittaminen yhdelle ja samalle seinälle näyttää erittäin hyvältä. Sen lisäksi hyvä ratkaisu on myös asettaa samalle seinälle yksi suurempi ja useampia pienempiä canvastauluja, jotka yhdessä muodostavat upean kokonaisuuden.

  Eri huoneisiin sopivat erilaiset ratkaisut, joten kodin eri seinille voi sijoittaa joko enemmän tai vähemmän tauluja sen mukaan, kumpi ratkaisuista näyttää kullakin seinällä paremmalta.

  Hieno lopputulos kehyksillä tai ilman

  Tauluista puhuttaessa, olipa kyseessä sitten canvastaulut omalla painatuksella, tai vaihtoehtoisesti julisteet tai muut, kehys korostaa aina taulua upeasti. Joissakin tapauksissa lopputulos voi myös olla tyylikäs ilman kehystä.

  Kehyksiä on olemassa monenlaisia, ja jokainen kuvapainatus ansaitsee tyylisensä kehyksen. Olemme sitä mieltä, että on hauskaa voida sekoittaa tyylejä vapaasti, mutta yhtä lailla upeaa on satsata tiettyyn tyyliin, joka vallitsee koko huoneessa tai kodissa.

  Uskalla rohkeasti kokeilla uusia juttuja sisustuksessasi, ja anna mielikuvituksen päästä valloilleen! Koska valikoimaamme kuuluu runsaasti valinnanvaraa, meiltä on helppo löytää haluamansa vaihtoehto. Ja koska voit itse valita vapaasti oman kuvan, jonka painatamme canvastauluusi, upean ja yksilöllisen taulun kotiin hankkimisessa on mitä runsaimmin mahdollisuuksia!

  Perhekuva näyttää hienolta canvastaulussa

  Todella hyvä vinkkimme on luoda canvastaulu perhekuvasta, jolloin lopputulos näyttää superhienolta. Hauskoja vaihtoehtoja perhekuviksi ovat esimerkiksi hääkuvat, vauvakuvat ja vastaavat canvastaululle painettuina, sen sijaan että painatus tehtäisiin julisteelle tai että valokuvasta tehtäisiin pelkästään suurennos.

  Sinun tarvitsee vain valita canvastauluun haluamasi kuva tai kuvat, sekä haluamasi koko, ja sitten sijoittaa ja rajata kuva näyttämään hyvältä lopputuotoksessa. Näiden helppojen ja nopeiden vaiheiden jälkeen näyttävä taideteos onkin jo valmis painettavaksi!